TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Mutasd az önéletrajzod, megmondom, tiéd-e az állás
10
2018 dec.

Mutasd az önéletrajzod, megmondom, tiéd-e az állás

Belegondoltál már abba, mit szólnak a HR-esek és szakmai vezetők a te önéletrajzodhoz? Ezt a nagyon fontos területet járja körbe a kecskeméti Család- és KarrierPONT által szervezett ingyenes előadás. Az iroda küldetése, hogy információkkal, képzésekkel és tanácsadással segítse a Kecskeméti Járásban a különféle női szerepek összeegyeztetését.

 

A készségfejlesztő foglalkozásra kiskorú gyermeket nevelő anyák jelentkezését várják.

 

 

Mutasd az önéletrajzod, megmondom, tiéd-e az állás

 

Helyszín: Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár, Piaristák tere 8.

Időpont: 2018. december 11., kedd, 17:30–18:30

 

Vajon hogyan reagálnak a HR-esek vagy cégvezetők, amikor akár 100 jelentkezés közül épp a te önéletrajzodat nyitják meg?

Könnyedén átolvassák, szinte pár másodperc alatt, majd úgy döntenek, hogy személyesen is találkozni akarnak veled? Vagy inkább csak szenvednek, próbálják kibogarászni a lényeget, majd egyszer csak bezárják és egy másikat nyitnak meg?

Ha szeretnéd, hogy az önéletrajzod a lehető legtöbb interjúmeghívást eredményezze, gyere el Schonerné Emődi Edit előadására!

Edit nyolctól négyig multi környezetben, HR-vezetőként egyengeti kollégái életpályáját, utána pedig business & life coachként dolgozik egyéni ügyfelekkel és csoportokkal. Tudja, milyen a lenyűgöző önéletrajz, és el is árulja nekünk.

A rengeteg gyakorlati példával fűszerezett workshopon az alapokon túl szó lesz a "lyukas önéletrajzról", a legújabb trendekről, és az is kiderül, hogy utánanéznek-e a cégek a Facebook profilunknak.

 

A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött. Férőhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Regisztráció

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449