TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ A legjobb kecskeméti programok a téli szünetre kicsiknek, nagyoknak és felnőtteknek
21
2018 dec.

A legjobb kecskeméti programok a téli szünetre kicsiknek, nagyoknak és felnőtteknek

 

Bekuckózás helyett töltsétek aktívan az év utolsó napjait! Kecskemét és a főváros egyaránt tele van ötlettel, hova mozduljatok ki!

 

 

 

Le a bejglivel! - frissítő jóga esszenciális illóolajakkal

 

Helyszín: Danujoga, Szövetség tér 4.

Időpont: 2018. december 27., 10:00–11:40

 

Neked szokott lelkiismeret-furdalásod lenni a karácsonyi terülj, terülj asztalka után? Vagy fegyelmezett visszafogottsággal, elcsábulás nélkül telnek a napok? Vagy előfordul, hogy egyik napról a másik az az érzésed, több mérettel lettél nagyobb? Ugye tudod, hogy ez nem lehetséges és érzed, hogy ez csak a fejedben van?

Hát rakjunk rendet a mentális térben, rakjunk rendet a kibillenésben és élvezzük együtt a jóga egymásba fűzött ászanáinak áramlását! Élvezzük, hogy leizzadunk, hogy kapcsolódunk a légzésünkhöz, az erőforrásainkhoz és a "Jól vagyok! " érzéséhez! Mindezt 75 perc áramló hatha jóga gyakorlás és 20 perc légzéssel (pranayama) összekötött meditáció keretében.

Órát vezeti: Benkő Ildikó okleveles hatha jóga oktató, Anaya női jóga oktató, légzéstréner, Nemzetközi aromaterapeuta képzés hallgatója

Az órára bejelentkezés szükséges privát üzenetben, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

A jóga óra napijeggyel (1500 Ft) látogatható, vagy érvényes bérlet felhasználható!

 

 

Szilveszteri álarckészítés

 

Helyszín: Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely, Gáspár András utca 11.

Időpont: 2018. december 27., 10:00–12:00

 

Részvételi díj: 450 Ft/fő

 

 

Hot Men Dance - Xmas Show

 

Helyszín: Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel, Harmónia utca 23.

Időpont: 2018. december 27., 20:00–22:30

 

Európa legsármosabb férfi revü előadói karácsonyi exkluzív előadása! A jól megszokott produkciók ezúttal karácsonyi köntösben kerülnek fel a színpadra! Velünk lesz a jó öreg Miki bácsi, a csábító Grinch, az izommanók, az öt lábú Rudolf és a büntető sátán is!

Rendőrök,tűzoltók matrózok, cowboyok, jegyellenőrök, papok és jövendőbeli vőlegények veszik át az uralmat az este fölött! Sok-sok meglepetés műsor és szenzációs interakciók! Ez az a hely, ahol igazán elengedheted magad! Szabadulj meg a gondoktól vagy csak csináljatok egy züllött csajos bulit! Garantáltan felejthetetlen élményben lesz részed!

A bejáratnál az előadók pezsgővel várnak mindenkit! A hangulat fokozásáról Pietro Jackson revütánc világbajnok és Gomes Martins gondoskodik. 14 fergeteges show, Live sing, egyedülálló látvány, maximális kényeztetés, Las Vegas-i hangulat!

"Ezt minden nőnek látnia kell!"

 

 

Év végi kikapcsolódás

 

Helyszín: Kecskeméti Fürdő, Csabay Géza körút 5.

Időpont: 2018. december 27-30.

 

Részletekért figyeld a Facebook eseményt!

 

 

Akciós hófánk pálya napok

 

Helyszín: Benkó Zoltán Szabadidőközpont, Nyíri út felőli bejárat

Időpont: 2018. december 27-30., naponta 9:00 és 15:30 között

 

A kedvezményes jegy ára 700 Ft/fő, amivel korlátlanul lehet hófánkozni.

 

 

Papírtrombita készítése

 

Helyszín: Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely, Gáspár András utca 11.

Időpont: 2018. december 28., 10:00–12:00

 

Részvételi díj: 450 Ft/fő

 

 

Szilveszteri partifalatok

 

Helyszín: OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Énekes u. 120.

Időpont: 2018. december 28., 18:00–21:00

 

Vendégek jönnek szilveszterre? Vagy szűk körben, otthon töltöd az év utolsó napját? Így vagy úgy, egyelőre hagyd a szekrényben a chipset és a ropit és készülj változatos és különleges partifalat összeállítással, amellyel igazán emlékezetessé teheted a tűzijáték előtti - és persze utáni - órákat.

Menü:

 • Lazacos-tormás roll
 • Corn dog
 • Cheese trüffel
 • Lencsés-sonkás mini burek
 • Mexikói rák koktél
 • Mozzarella caprese
 • Bellini koktél - na jó, ez nem partifalat, de mennyivel vidámabbá teszi az estét!

Vezeti: Molnár Viktor

Részvételi díj: 9900 Ft, jelentkezés itt

 

 

Rákász Gergely: Tél

 

Helyszín: Evangélikus Templom, Szabadság tér 3.

Időpont: 2018. december 28., 19:00–21:00

 

“Vivaldi ez a klasszikus zenei szupersztár fényes csillagként ragyogott a korabeli európa egén, bár közelebbről megnézve üstököst láttunk volna egyik jövedelmező megbízástól a másikig száguldani, mindenkit inspirálva aki csak hallotta. Egocentrikus volt, hencegő, élvezte a sikert, a pénzt, ahol lehetett kibújt a köznapi szabályok alól, ám ne legyünk ezért haragosak rá! Isten beszélt belőle, de mégiscsak ember volt. Bach viszont ritkán mozdult ki otthonról, szeretett a saját közegében dolgozni, mégis beolvasztott a stílusába minden értékes zenei gondolatot, amivel találkozott. Nehéz elképzelni két jobban különböző életutat és életvitelt. A koncerten szellem találkozik az érzékiséggel. Bach mindig intellektuális kihívásként tekintett a zenére, Vivaldit viszont elsősorban az érdekelte, hogy a zenéje elbűvölő legyen. Szigorú szerkesztettség és Isten szolgálata az egyik, hangzatos dallamívek, amelyek élénk érzelmeket közvetítettek a másik oldalon. Ezt játszom el a “Télben” decemberi koncertjeimen.”

Jegyárak: 2.500-3.500 Ft, jegyvásárlás itt

 

 

Global Vibes és Dorombkonferencia 2018

 

Helyszín: Hírös Város Turisztikai Központ, Rákóczi u. 15.

Időpont: 2018. december 28-29.

 

A Leskowsky Hangszergyűjtemény egy különleges rendezvénnyel zárja az évet és indítja útjára a #LESKOWSKY40 programsorozatot: A Global Vibes fesztivál és konferencia a világ egyik legősibb hangszerét, a dorombot állítja fókuszpontba. A nemzetközi rendezvényre 8 országból érkeznek fellépők, többek között Japánból, Udmurtiából és Jakutföldről is.

Részletek

 

 

Társasjáték nap

 

Helyszín: Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely, Gáspár András utca 11.

Időpont: 2018. december 29., 10:00–16:30

 

A program ingyenes.

 

 

Hófehérke musical

 

Helyszín: Messzi István Sportcsarnok, Olimpia u. 1/a

Időpont: 2018. december 29., 17:00–19:30

 

A jól ismert mese a Grimm testvérek gyűjtéséből maradt ránk, mely most új köntöst kapva, eddig nem ismert történéseket is feltár. Az eddig homályba merülő eseményeket az ez idáig csendben szunnyadó, szószátyár Tükör hívja életre, és rántja le a leplet. Tanúi lehetünk Hófehérke és a Herceg igaz szerelmének, megtudhatjuk a gonosz királyné valódi indítékait, és új kulcsfontosságú szereplőkkel is megismerkedhetünk. Vajon mi lehet az a félelmetes U-U sereg? A törpéknek igazából van főnöke? Ki az az édes kiskutya a vadász oldalán?

Illuzionista trükkök tarkítják az eseményeket, és ezek segítenek azonosulni a szereplőkkel, de még a mesevilág atmoszférájával is. Így tud a Tükör egyszerre több helyen is lenni egy időben, és így tudjuk a színpadra varázsolni a több száz fős U-Ú sereget is. A jelmezek az autentikus és modern divatot keverik, így igazán vagány megjelenést kölcsönöznek a szereplőknek. A zene a hollywoodi produkciók mintáját követve tükrözi a jelenetek hangulatát, és kidolgozottságával segíti a színészek játékát.

 

Az előadás 3 éves kor felett ajánlott!

Az előadás hossza 140 perc, egy szünettel.

 

Szereposztás:

 • Hófehérke: Katona Klaudia
 • Herceg: Solti Ádám
 • Királynő: Peller Mariann
 • Tükör: Andrádi Zsanett
 • Vadász: Faragó András („Topi”)
 • Bányafőnök: Galambos Lajcsi („Lagzi Lajcsi”)
 • Tudor: Mező Zoltán
 • Vidor: Ondrik János
 • Morgó: Torres Dániel
 • Hapci: Békefi László
 • Szundi: Czető Ádám
 • Szende: Köleséri Sándor
 • Kuka: Száraz Dávid
 • Vadász kutyája: „HUGÓ” (magyar vizsla)
 • Énekkar, Tánckar

 

Jegyárak: 3.900-7.900 Ft között, jegyvásárlás itt

 

 

Valóság a Sci-fiben Sorozat: Galaxis őrzői

 

Helyszín: Kecskeméti Planetárium, Lánchíd u. 18/a

Időpont: 2018. december 29., 17:30–18:30

 

A szilveszter közeledtével rendhagyó módon egy sci-fi vígjáték kerül a vizsgálódás középpontjába. Számos érdekesség tudható meg a filmről, a film világáról, illetve magáról a képregényről, amely a film alapjául szolgált. A humor mellett egy kis tudomány is szóba kerül.

Jegyek a helyszínen: 1000 Ft

 

 

Mary Poppins visszatér

 

Helyszín: Otthon Mozi, Kossuth tér 4.

Vetítések:

 • 2018.12.27. csütörtök, 16:00 
 • 2018.12.29. szombat, 16:00
 • 2018.12.30. vasárnap, 16:00

 

Amerikai családi film, fantasy, musical, 130 perc, 2018, 6 éven aluliak számára nem ajánlott

A Mary Poppins visszatér a gazdasági válságtól sújtott, 1930-as évekbeli Londonban játszódik, 24 évvel az első rész után. Michael Banks három gyermekével és házvezetőnőjével, Ellennel még mindig a Cherry Tree Lane-en lakik, és abban a bankban dolgozik, melyben egykoron apja is. Jane Banks anyja nyomdokába lépve áll ki a munkavállalók jogaiért, miközben segítő kezet nyújt Michael családjának. Miután Michaelt súlyos veszteség éri, a talányos dadus, Mary Poppins ismét felbukkan a életükben, és különleges varázsképességei, no meg a mindig vidám lámpagyújtogató, Jack segítségével segít a családnak ismét felfedezni az élet örömeit és csodáját.

Jegyár: 850 Ft, jegyvásárlás itt

 

 

BÚÉK

 

Helyszín: Otthon Mozi, Kossuth tér 4.

Vetítések:

 • 2018.12.28. péntek, 20:00 
 • 2018.12.29. szombat, 20:00 
 • 2019.01.04. péntek, 20:00 
 • 2019.01.05. szombat, 20:00

 

Magyar vígjáték, 2018, 16 éven aluliak számára nem ajánlott

Szilveszter éjjelén bármi megtörténhet. Jó is, rossz is, furcsa is. Egy baráti társaság úgy dönt, hogy egy játékkal fűszerezi meg a bulit: egész este mind a heten úgy telefonálnak és írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket. És ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések és simliskedések hosszú sora. Mert igazából mindenkinek van egy (vagy több) titka, szégyellnivalója, másik szerelme, másik élete… és hazudni általában könnyebb, mint őszintének lenni. Persze csak addig, míg le nem bukik az ember.

Goda Krisztina a Csak szex és más semmi óta különösen sikeres hazai filmek rendezője, régi alkotótársával, Divinyi Réka forgatókönyvíróval és néhány nagyon ismert, nagyon tehetséges színész segítségével kelti életre a csupa fordulattal, meglepetéssel teli szilveszter éjszaka eseményeit.

Jegyár: 850 Ft, jegyvásárlás itt

 

 

A Kecskeméti Téli Fesztivál keretében:

 

Szilveszter

 

Helyszín: Főtér

Időpont: 2018. december 31.

 

 • 20 óra Ivan & The Parazol
 • 22 óra BarIsOn koncert
 • 24 óra Tűzijáték

 

A Kecskeméti Téli Fesztivál további programjai

 

 

Kecskeméti Műjégpálya

 

Helyszín: Szent László Krt. 64.

 

JÉG, KORI, ZENE… kellemes társaság, jó hangulat, folyamatos akciók, finom falatok, zsíros deszka, forró, citromos tea (kinek rumos), forralt bor és egy kis móka! Kell ennél több?

Nyitvatartás és árak

 

 

Kitekintő: 9. Mézeskalácsváros a Bálnában

 

Helyszín: Budapest, Fővám tér 11-12.

Időpont: 2018. december 22. – 2019. február 23.

 

Idén körülbelül ötszáz külön épületből álló társasági szobrot csodálhatunk meg, amelyeket 2500 vállalkozó szellemű mézeskalács-fanatikus épített fel.

A kiállítás 2018. december 22-től 2019. február 23-ig látogatható. A téli szünetben (dec. 22-től és január 2-ig) délelőtt 11 órától 14 óráig, illetve délután 16 órától 20 óráig tart nyitva a kiállítás, zárva lesz december 24-én, 25-én, 26-án, 31-én és január 1-jén. 2019. január 3-tól a Mézeskalácsváros vasárnaponként és hétfőnként zárva tart és délután 4 órától este 8 óráig tart nyitva.

2019. január 2-án a kiállítás nyitvatartása.: 11.00-14.00, 16.00-20.00

2019. január 3-tól február 23-ig a kiállítás 16 órakor nyit és 20 órakor zár. Illetve vasárnap és hétfőn pedig ZÁRVA tart.

A kiállításra a belépés ingyenes.

 

 

Jégfolyosó

 

Helyszín: 1211 Budapest, Szent Imre tér

Időpont: 2019 február 28-ig

 

Hétköznap 14:00-tól 22:00-ig, hétvégén pedig 8:00-tól 22:00-ig tart nyitva.

A belépő ára 700 Ft

Korcsolya bérlés: 700 Ft

 

 

Szikramanók

 

Helyszín: Fővárosi Nagycirkusz, 1146 Budapest, Állatkerti krt. 12/a.

Több időpontban 2018. december 31-ig

 

A karácsony a szeretet ünnepe, amit családunk, barátaink, szeretteink körében töltünk – amikor időt szakítunk a számunkra fontos emberekre. A törődés és az egymásra való odafigyelés ünnepe. Felgyorsult világunkban azonban hajlamosak vagyunk arra, hogy az ajándék értékét a ráfordított pénz mértékben mérjük, amit kapkodva veszünk meg és adunk át, anélkül, hogy megadnánk a módját. Ez az, amivel a szikramanók, ezek az apró, csintalan teremtmények egyáltalán nincsenek kibékülve. El is határozzák, hogy megleckéztetik az embereket, és megtanítják őket újra a karácsony igazi szellemére! Így hát eldugják az ajándékokat, és addig vissza sem adják őket, amíg azt nem látják, hogy a nagy keresés közepette az emberek újra fel nem fedezik a karácsony valódi értékét!

Az előadásra a világ minden tájáról érkeznek artisták, hogy szenzációs számaikkal lenyűgözzék a közönséget! Kínai lengő rúd, magasdrót, perzs-, levegő-, zsonglőr-, dobzsonglőr-, valamint tollas labda, egykerekű és deszkaszám várják a nézőket! A manézsban masztiffok lépnek fel, hogy az emberek és az állatok békés együttélésére tanítsák az érdeklődőket! Mindezt pedig egy fergeteges bohócszám kíséri!
A Szikramanók – Karácsonyi kaland a cirkuszban előadás az egész családnak szól, a gyerekektől a szülőkön át a nagyszülőkig, és garantáltan felejthetetlen élményt nyújt korosztálytól függetlenül mindenki számára!

Jegyárak: 1500-4500 Ft, jegyvásárlás itt

 

 

Előzetes: Masha és a medve Live: Karácsonyi kaland

 

Helyszín: Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ, Deák F. tér 1.

Időpont: 2019. január 20., 17:30

 

A Minimax gyerekcsatornán futó népszerű rajzfilmsorozat színpadi adaptációja.

Jegyár: 2800-7900 Ft, jegyvásárlás itt

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

 • Trendalelke.hu Blogmagazin
 • +36302434449