TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Szerelembe borul Kecskemét!
13
2019 febr.

 

Elstartolt a Szerelmi kalandtúra, klassz kikapcsolódási lehetőségeket kínál a Házasság hete és a Valentin-nap ugyancsak megmozgatta a város programszervezőinek fantáziáját. Mutatjuk a kecskeméti kínálatot romantikázás fronton.

 

 

Házasság hete

 

Közel két évtizede Angliából indult el ez a kezdeményezés, amely Valentin-nap környékén minden évben egy hétig a házasság és a család fontosságára kívánja irányítani a figyelmet.

 

A Trendalelke programválogatása:

 

 

Valentin-napi szauna programok

 

Helyszín: Kecskeméti Fürdő, Csabay Géza krt. 5.

Időpont: 2019. február 14., 18:00-20:00

 

Meneküljetek be együtt a kellemes hőségbe a tél elől!

 

 

Konferencia nap a családokért

 

Helyszín: Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár, Piaristák tere 8.

Időpont: 2019. február 15-én 10 órától

 

A meghívott előadók mindannyian a családok szerepéről és fontosságáról osztják meg gondolataikat, valamint a védelmükben és érdekükben végzett munkájukba adnak betekintést.

Részletek

 

 

Ciróka Bábszínház: BABARÓKA

 

Helyszín: Ciróka Bábszínház, Budai utca 15.

Időpont: 2019. február 17., 10.30

 

Az előadás során egy rókacsalád hétköznapjaiba tekinthetünk be, ahol a hároméves Babaróka először megy kölyökőrzőbe. A rókacsalád történetét fiatal és idősebb pároknak egyaránt ajánlják.

Az előadás előtt és után a Szerelmi Kalandtúra résztvevőit vetélkedő várja, amelyben kiderül, készen állnak-e a (róka)család-alapításra.

 

Designed by senivpetro / Freepik

 

Házassági szokások Európában

 

Kvízjáték a házasságkötéssel kapcsolatban a www.bacstudastar.hu oldalon 2019. február 18-ig.

 

 

Párkapcsolati Műhely 1.

 

Helyszín: Parázs Pasztorális Központ, Lestár tér 2.

Időpont: 2019. március 8-10.

 

Interaktív párkapcsolatépítő foglalkozások a Hortobágyi házaspár vezetésével, együttjáró-, jegyes- és házaspárok számára.

Hogyan lehetünk igazán boldogok? Mit tehetünk érte? Létezik örökké tartó szerelem? Hogyan hozzunk életre szóló döntéseket?

Bővebb infó és jelentkezés itt. A március 22-24-ei Párkapcsolati Műhely is a Szerelmi kalandtúra része.

A kurzus pénteken 18:00-21:00-ig, szombaton 9:00-18:00-ig, vasárnap 15:00-18:00-ig tart.

Vezetik: Hortobágyi Tibor és Hortobágyiné dr. Nagy Ágnes a SZÉK Egyesület vezetői; és Dr. Finta József pasztorális helynök.

 

 

Álompárok

 

Helyszín: Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár, Piaristák tere 8.

Időpont: 2019. április 6-ig

 

Segítsünk az irodalmi hősöknek megtalálni párjukat! - Irodalmi fejtörők.

 

A Házasság hete teljes programkínálatát itt és itt találod.


 

Szerelmi kalandtúra

 

2019. április 6-ig

 

2019-ben már 7. alkalommal rendezik meg a Szerelmi kalandtúrát, amely egy több héten át tartó párkapcsolat-építő játék számos helyszínnel és feladattal. A 30 állomásból 10-et kell teljesíteni a nyereményekért. Az állomások-feladatok között szép számmal akad szabadon választott időpontban teljesíthető is 2019. február 8. és április 6. között.

Az állomások teljesítését a párok egy papír alapú útlevélben igazolhatják, a helyszíneken kapott matrica beragasztásával.

JELENTKEZNI itt lehet, akár március 30-ig sem késő, de természetesen jobb, ha több idő áll rendelkezésre. 

 

Ízelítő a nyeremények sorából:

A Ciróka Bábszínház 2 személyre szóló belépője, a Korda Könyvesbolt 5.000 Ft-os utalványa, a Kiss Cuki Családi Cukrászat tortautalványa, az Attila Virágszalon gyönyörű virágdoboza, az Aranyhomok Szálloda 2 személyre szóló wellness belépője, a DiVino Borbár finom borai, a TANDEM Kapcsolatműhely párkapcsolati coachingra szóló utalványa, a Fűszerkuckó 5.000 Ft-os utalványa, az Álomjövő 10.000 Ft-os ajándéka, a Dekor-Art kreatív műhelymunkára szóló 15.000 Ft értékű részvételi lehetősége, a Malom Libri Könyvesbolt könyvei.

FŐDÍJ: 2 éjszaka a Catherine's Cottages romantikus szálláshelyeinek egyikén!

 

Az útlevél átvehető a kalandtúra alábbi helyszínein február 8-tól:

Katona József Megyei Könyvtár, Bozsó Gyűjtemény, Ciróka Bábszínház, Otthon Mozi, Hírös Agóra Ifjúsági Otthon, Cifrapalota, Aranyhomok Szálloda Wellness részlege, DiVino Borbár, Alibi kávézó, Fűszerkuckó, Dekor-Art Művészellátó Szaküzlet, Korda Könyvkereskedés, lajosmizsei Családi Kiss Cukrászat, Malom Libri Könyvesbolt, Kecskeméti Sörház, Nagyanyáink Sütödéje.

Ezek részben a játék helyszíneit is jelentik. A pontos feladatleírásokat azonban nem árulhatjuk el, azokat a párok e-mailben kapják meg a regisztrációt követően. A Házasság hete több programja is pontot ér a Szerelmi kalandtúrán.

 

Mi a következő feladatot találtuk ki számotokra:

 

 

Mozivásznon a szerelmetek

 

Film készül a szerelmetekből. Mi legyen a címe? Ki az a színész, aki téged alakítana? És ki játszaná a párodat? Mi a film sztorija? Írjátok meg 100 szóban kedvcsináló filmajánlóként. A filmhez természetesen filmzene is készül. Melyik együttes/énekes adja elő?

Nincs mozifilm plakát nélkül, ezért természetesen ezzel is készültünk nektek, ráadásul három verzióval is. Ti döntitek el, melyik moziplakát szimbolizálja leginkább a szerelmeteket. A bulis koncertélmény? A romantikus bálterem? A drámai hatású órák? Bármelyiket is választjátok, szabjátok a szerelmetekre a plakátot. Írjátok fel a neveteket és a film címét is! A fotót el ne felejtsétek ráragasztani a plakátra!

Ha mindezzel kész vagytok, küldjétek el nekünk a beszkennelt plakátot és az első négy kérdésre a választ az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

A plakátokat itt találjátok.

 

 

Valentin-nap Kecskeméten: helyek, programok, ajándékötletek

 

Összebújós mozitól a romantikus vacsorán át a stílusos, egyedi, kecskeméti kézzel készült ajándékig feltárjuk neked, hogyan tudod kiélvezni a Valentin-napot a városban.

Részletek

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szerda, 13 február 2019 08:50
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449