TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Az év egyik legjobban várt női eseménye közeleg: 5 éves a Nőnek lenni jó! konferencia
22
2019 febr.

Az év egyik legjobban várt női eseménye közeleg: 5 éves a Nőnek lenni jó! konferencia

Fotó: Petróczi Réka Fotó: Petróczi Réka

 

Március 11-én újra összeadódnak a női energiák Kecskeméten: az immár 5 éves Nőnek lenni jó! konferencián kilencedik alkalommal inspirálódhatunk neves előadók történeteiből és persze egymástól. Az évfordulóhoz impozáns, ünnepi környezet is dukál, amely az eddigi telt házak édes terhét is leveszi a szervezők válláról. A tavaszi konferencia helyszíne a kecskeméti Katona József Színház.  Az előadók sorában tudhatjuk például a többedjére visszatapsolt férfi-női viszonyok kibogozóját, Kozma-Vízkeleti Dánielt, hoz egy csipetnyi olasz életérzést Semperger-Sommariva Kinga és Angie Segatto ezúttal férjével, Emil Segattóval együtt osztja meg velünk életstratégiáját - hogy csak némi ízelítőt adjunk, kik járják körbe a konferencia témáját, amely a Jelen-lét címet viseli. A szünetekben kiállítók sora várja majd meglepetésekkel a hölgyeket (és urakat - igen, újabban már erre is van példa a rendezvény életében!), és persze egy finom kávé, egy különleges bor vagy néhány ínyenc falat közben szokás szerint szorgos pókként szövögethetik a résztvevők a kapcsolati hálójukat. Mutatunk minden információt, ha kedvet kaptál a részvételhez; Csatos Erika - Álomjövő pedig mesél egy kicsit a kezdetekről, szívének legkedvesebb pillanatairól és elárul pár kulisszatitkot a márciusi eseményről.

 

 

9. Nőnek lenni jó! Konferencia

 

Helyszín: Kecskeméti Katona József Színház, Katona József tér 5.

Időpont: 2019. március 11., hétfő, 09:00-17:50

 

ELŐADÓK:

 • Kozma-Vízkeleti Dániel család-pszichoterapeuta
 • Dr. Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere
 • Asharti-Szabó Andrea énekesnő
 • Pistyur Vera, a Bridge Budapest alapítója
 • Semperger-Sommariva Kinga, aki elhozza Kecskemétre Itáliát
 • Benkő Ildikó jógaoktató
 • Dr. Angie Segatto és Dr. Emil Segatto: szinergia a párkapcsolatban
 • Szalay Ádám motivációs tréner
 • Pódiumbeszélgetés az elmúlt évek előadóival: Juhász-Váczi Heni - Folqa Collection, Szabó Éva - Barack Thermal Hotel& Spa, Hodik Adrienn - Natura Hill Zebegény, Herczeg Ágnes borszakértő

 

Itt tudsz jelentkezni! 

Részvételi díjak:

 • Támogatói jegy: 10 000 Ft
 • Early Bird támogatói jegy: 8 000 Ft

Az Early Bird kedvezményes jegyek megvásárlása február 28-ig lehetséges.

Fontos! A regisztráció önmagában még nem biztosítja számodra a helyet, ne feledkezz meg az utalásról sem! További információk a visszaigazoló e-mailben találhatóak.

 

 

Trendalelke: 2014-ben indítottátok útjára a Nőnek lenni jó konferenciát a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával. Emlékszel még az ötlet születésére és a kezdeti lépésekre?

Csatos Erika: 2012-ben eldöntöttem, hogy a gyermekeim kirepülése után a felszabaduló energiáimmal kezdeni kell valamit. Úgy éreztem, itt az ideje, hogy válasszak magamnak egy olyan ügyet, ami mellé teljes szívvel állhatok és általa valós változást hozhatok létre a környezetemben élő emberek életében. Mai divatos kifejezéssel, ez lesz az én társadalmi felelősségvállalási programom Kecskeméten. Az első lépésként csatlakoztam a BKMKIK Női Vezetői Klubjához, mert szerettem volna jobban megismerni Kecskemét város női vállalkozóit és vezetőit. Itt nagyon gyorsan ötletgazda lettem és így vetődött fel az a gondolat is, hogy szélesítsük ki ezt a kört és egy nőnapi konferencia jegyében inspiráljuk városunk női vállalkozóit, cégtulajdonosait, közép- és felsővezetőit, valamint teremtsünk számukra kapcsolatépítési lehetőséget. Hisz annyi nagyszerű NŐ él ebben a városban, tegyük lehetővé, hogy megismerjék és támogathassák egymást! Az első konferencián alig voltunk 50-en, most pedig, a konferencia 5. születésnapján 300 hölgyet várunk a Katona József Színházba.

 

 

Valami régi, valami új… Minden konferenciára készültök újdonsággal. Idén mivel lepitek meg a résztvevőket?

A különleges helyszínnel! Istenem, milyen nagy álmunk vált valóra azzal, hogy a 9. konferenciánknak gyönyörű színházunk ad helyet! Most nemcsak konferencia mappánk, hanem konferencia táskánk lesz! Ugyanis kiállítóinknak köszönhetően különleges ajándékokkal kedveskedünk a résztvevő hölgyeknek. Emellett 10 darab komoly értékű tombola nyereményt sorsolunk ki a jelenlévők között.

A színpadi lehetőségekkel is szeretnénk élni: nem maradhat ki a kultúra sem a programból. Többet nem árulok el, maradjon még meglepetés!

 

 

Az idei jelszó a jelen-lét. Hogyan fonódnak majd köré az előadások?

Boldogok vagyunk, mert ismét nagyszerű emberek fogadták el a meghívásunkat! Nagyszerű inspiráló történeteket hallhatunk abban a témában, hogyan éljünk teljes életet: hogyan legyünk jelen nőként a családunk életében, de úgy, hogy maradjon idő önmagunkra is. Hiszen, ha anya boldog, mindenki boldog! Hogyan éljük meg a jelen szépségét anélkül, hogy a figyelmünk állandóan a múltban elkövetett hibák körül járna, illetve állandó aggodalom töltene el bennünket a jövőben ránk váró kihívásoktól. Egyszóval, hogyan éljük meg a létezés boldogságát. Lesz itt szó arról, hogyan éljünk magyar nőként pizzaországban, mit vesz el, illetve mit tesz hozzá egy 27 éves kapcsolathoz egy nepáli kéthetes közös hegymászás, illetve, hogy mit jelent tökéletességre való törekvésünk elengedése által egy boldogabb életet élni.

 

 

Minden konferencia nemes ügyet szolgál. Ez alkalommal kit karoltok fel a résztvevőknek köszönhetően?

A Kecskeméti Táncegyüttes gyermekeit támogatjuk abban, hogy anyagi okok miatt senki ne maradhasson itthon a nyári külföldi táncfesztiválokról, illetve ismét kezdeményezettünk lesz az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány, akik évek óta bizonyítják, hogy a hozzájuk érkező adományok a legjobb helyre kerülnek!

 

 

Kik azok a partnerek, akik lehetővé teszik a nagyszabású esemény létrejöttét?

Nagyon büszkék és hálásak vagyunk arra, hogy kezdetektől fogva legfőbb partnerünk a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara - nekik köszönhetjük a finom falatokat és italokat a nap folyamán. Az első pillanattól kezdve mellénk állt a MetLife Életbiztosító és a Trendalelke csapata is sokat segít nekünk a médiatámogatásban. Emellett évről évre egyre több kecskeméti vállalkozást köszönthetünk arany fokozatú támogatóink között. Ennek köszönhető, hogy az elmúlt évek során amellett, hogy csodás pillanatokat élhettünk meg, több mint 3 millió Forintot tudtunk jótékony célra fordítani.

 

 

Mit üzennél azoknak, akik még nem jártak a konferencián, de szemeznek a lehetőséggel?

Ne habozz, gyere és töltődj fel inspirációval és pozitív életszemlélettel, fürdőzz meg a szeretetteljes női energiákban!

Mindenkit várunk kortól, foglalkozástól, de nemtől függetlenül is, hiszen olyan jó látni, hogy egyre több férfi merészkedik közénk, és nemcsak előadóként!

 

 

Csak nevében konferencia, a valóságban egy igazán csajos hangulatú eseményről van szó remek előadókkal, emlékezetes sztorikkal. Sokszor sírva nevetünk és mosolygó szívvel sírunk. Számodra melyik a három legemlékezetesebb pillanat a konferenciák történetéből?

Az adományok átadásának pillanatát nem lehet elfelejteni, mert olyan emberi sorsok tanúi lehetünk, amelyek mindig megérintik a lelkünket. Számomra felejthetetlen momentum volt az is, amikor Palya Bea csodálatos hangja felcsendült a teremben. Nem felejtem el azt a mozzanatot sem, amikor Jakkel Anna doktornő misszióját támogatva egy mondattal elindítottunk egy olyan projektet, aminek következtében több ezer szemüveget gyűjtöttünk össze és ezzel sok-sok afrikai ember szeme világát adtuk vissza.

 

A konferencia Facebook oldalának követésével értesülhetsz a friss információkról, kulisszatitkokról.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: kedd, 26 február 2019 18:45
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

 • Trendalelke.hu Blogmagazin
 • +36302434449