TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Megtisztítjuk Kecskemétet az utcákon, tereken éktelenkedő szeméttől?

20
2019 febr.

Megtisztítjuk Kecskemétet az utcákon, tereken éktelenkedő szeméttől?Egyes városrészek egyenesen siralmas állapotban leledzenek, de a belvárosban és környékén is bőven akad ilyen-olyan elhajigált szemétből. Szeles időben a Nyíri út egész hosszában repkednek a nejlon zacskók és csokispapírok, de a járdák és zöld területek ugyancsak rengeteg forgalmas út mentén tele vannak eldobált hulladékkal. Aki érez magában energiát és elhivatottságot egy-egy rész rendbetételére sokadmagával, most csatlakozhat az országos TeSzedd! akcióhoz. A szervezők ingyenesen biztosítják a szükséges eszközöket, a vállalkozó szelleműek pedig szebbé varázsolhatják Kecskemétet.

 

 

A Trendalelke szerkesztősége egyik évben már csatlakozott a kezdeményezéshez: az árpádvárosi óvoda és bölcsöde mellett található Tóth László sétány szelektív hulladékszigete környezetében tettünk rendet. Vegyes érzelmekkel teli élményeinkről itt írtunk

 

TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért!

 

Időpont: 2019. március 18-24. között


2019-ben immár VIII. alkalommal szervezik meg a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! programot, amely az ország legtöbb önkéntest mozgósító környezetvédelmi akciója és idén a Fenntarthatósági Témahét köré szerveződik.

Az akcióhoz február 18-tól március 3-án éjfélig lehet csatlakozni.

Az idei akció előkészítése során is várják koordinátorok jelentkezését, valamint az általuk létrehozott találkozási pontokhoz önkéntesek csatlakozását! Idén is lehet létrehozni nyílt és zárt találkozási pontokat.

Természetesen idén is a szervezők gondoskodnak az akció során összegyűjtött szemét elszállításáról és ártalmatlanításáról.

Bővebb információ

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szerda, 20 február 2019 19:19
Értékelés:
(4 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449