TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ A napsütésre nem vállalunk garanciát, de a menő hétvégi programokra Kecskeméten igen!

29
2019 máj.

A napsütésre nem vállalunk garanciát, de a menő hétvégi programokra Kecskeméten igen!

 

Olyasmit nem tudunk Nektek ígérni, hogy az elkövetkezendő napokban elzárják az égi csapokat és ahogy átlépünk június küszöbén, máris napsütéses hétvége fogad minket. Cserébe hoztunk egy csomó olyan programot, amelyet nem tud elmosni az eső. Szombatra pedig egyébként csapadékmentes időt jósolnak, de mi más is lehetne a Verőfényes Malom Futás napján?! Annyi bizonyos: mozgalmas hétvégének nézünk elébe! Íme, mi mindenből válogathatunk Kecskeméten, de mutatunk kirándulós opciót is!

 

 

Tégla-neszi varrás

 

Helyszín: Mütyür Műhely, Klapka u. 28.

Időpont: 2019. május 31., 16:00–20:00

 

Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt a következő alkotói délutánra, ahol ez alkalommal "téglatest" alakú neszesszert varrhatnak a résztvevők, amihez minden alapanyagot biztosítanak. (Az ár tartalmazza ezeket.) Alap varró tudás elegendő.

Jelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Érdeklődés: 76/ 383-645

Tanfolyam díja: 3.500 Ft

Jelentkezési határidő: 2019.05.31.

 

 

Blues Terasz

 

Helyszín: KV zoo, Mártírok útja 20/a

Időpont: 2019. május 31., 21:00–23:00

 

A legvénebb indiánok szerint a jó idő beköszöntének legbiztosabb jele ha nyílik a bazsarózsa és a Blues terasz! Új pizzák, sörök és dalok várják megjelenteket! The Healer és Nagy Dénes már várja! És Ti?

 

 

Mozdulj (Ki) Kecskemét! #3 Sportnap

 

Helyszín: Malom Központ, Korona u. 2. és környéke

Időpont: 2019. június 1. 

 

Nyerd meg és szombaton már vesd is be a trendi ajándékokat a sportnapon! 18 sportágat próbálhatsz ki június 1-jén a belvárosi sportfiesztán a thai boxingtól a zumbáig, a hokitól a jógáig. Beveheted a Malom Központot a P3-as szinttől a Panoráma teraszig, a történelmi főtér minden szegletét, az egész belváros egy nyüzsgő, óriási játszótérré, sportpályává változik CSAK 1 NAPRA. Várják a kicsiket, a nagyokat, a fiatalokat és időseket, kezdő, újrakezdő és profi sportolókat - egy közös mégis lesz bennük nap végére: tuti, hogy jóleső izomlázzal távoznak. Pihenésképp lehet majd jókat játszani, de e téren se számíts a megszokott dolgokra, a közkedvelt társasjátékok óriás változatban csábítanak játékra.

A nyereményjáték feltételeit és a sportnap részletes programkínálatát itt találod.

 

 

Gyermeknapi Ringató

 

Helyszín: Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ, Deák Ferenc tér 1.

Időpont: 2019. június 1., 10:00–10:45

 

A résztvevő családok között Gyermeknap alkalmából Ringató Lapozókat sorsolnak ki.

A foglalkozás részvételi díja 800 Ft/család

Játsszunk, énekeljünk együtt!

(A sorsolás min. 15 család részvételével valósulhat meg!)

 

 

Batikolás

 

Helyszín: Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely, Gáspár András utca 11.

Időpont: 2019. június 1., 10:00-12:00 és 14:30-16:30

 

Bővebb információ: (76) 481 469

 

 

Titkok és rejtélyek nyomában – 4 éves kortól

 

Helyszín: Libri Könyvesbolt, Malom Központ, Korona u. 2.

Időpont: 2019. június 1., 16:00–18:00

 

Vajon ügyesebb vagy, mint egy igazi detektív? Gyere el gyermekeddel és derítsétek ki együtt!

Június 1-jén a Libri Malom Könyvesbolt átalakul a Titkok szigetévé, hogy együtt indulhassunk egy különös rejtély nyomába. Az interaktív gyerekprogramon 4 éves kortól bárki részt vehet, aki elég rátermettnek és bátornak érzi magát egy nagy mesekönyves kalandhoz.

A programot Kis-Várday Júlia drámapedagógus tartja.

 

 

AURIN 20

 

Helyszín: Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ, Deák Ferenc tér 1.

Időpont: 2019. június 1., 17:00–19:00

 

Az Aurin Leánykar jubileumi koncertje

A kecskeméti Kodály Iskola 1998 szeptemberében alakult Aurin Leánykara ebben a tanévben ünnepli fennállásának 20. évfordulóját. A jeles alkalomból 2019. június 1-én 17 órakor a leánykar jubileumi koncertet ad a Hírös Agóra dísztermében.

A koncerten fellép az Aurin Nőikar is.

Vezényel: Durányik László - Kodály- és Csokonai díjas karnagy

Jegyár: 2000 Ft

Fizetés módja: a koncert előtt a helyszínen, készpénzben

JEGYFOGLALÁS Király Eszternél e-mailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy telefonon 17 óra után: +36 30 3544120

 

 

Jóga/ON/Holiday

 

Helyszín: FLOW yoga & Selfness, Bánk bán utca 6.

Időpont: 2019. június 2., 17:00–20:00

 

“Hamarosan itt a nyár, amely remélhetőleg sok utazást, pihenést, kikapcsolódást tartogat számodra! Mi lenne, ha idén a jógaszőnyegedet is magaddal vinnéd a nyaralásra, és mellé egy olyan tudást, ami által akár minden nap jógázhatnál, bármerre is jársz a világban? Egyszerűen leterítenéd a matracod a szálloda teraszára... vagy a tenger partjára... esetleg a túrázásból visszaérkezvén egy erdei tisztásra (bocsi, elszaladt a fantáziám…) elővennéd a workshopon kapott jegyzeted, az ott szerzett gyakorlatod és fél órát kizárólag a saját töltődésedre, fejlődésedre szánnál. Nem számít, hogy kezdő vagy gyakorlott jógás vagy, ha tetszik az előző gondolatmenet, a következő workshopért lelkesedni fogsz!”

Jelentkezés itt vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Részvételi díj: 4500 Ft

 

 

Nyílt nap az MK Stúdióban Máté Ildikó stíluskommunikátorral

 

Helyszín: MK Studio, Kós Károly utca 14/a

Időpont: 2019. június 2., 10:00–19:00

 

Hosszas előkészületek és rövid „próbaüzem” után megnyitotta kapuit az MK Stúdió, ahol egyéni szín- és stílustanácsadásomat, továbbá kiscsoportos stílustréningjeimet fogom tartani. 

A stúdióban nemcsak stylist szolgáltatás érhető el, hanem fotó műteremként is működik.

A NYÍLT NAP keretében egész nap rendelkezésre állok, be lehet hozzám jelentkezni egy 40 perces INGYENES tanácsadásra, ahol átbeszélem veled személyesen azokat a kérdéseket, ami foglalkoztat az öltözködéseddel vagy a ruhatáraddal kapcsolatban. Egy rövid ízelítőt kapsz a szolgáltatásaimról, tanácsadásomból.

Bejelentkezni az MK stúdió oldalon privát üzenetben lehetséges vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

 

 

Aladdin

 

Helyszín: Otthon Mozi, Kossuth tér 4.

Vetítések:

  • 2019.06.01. szombat, 15:30
  • 2019.06.02. vasárnap, 15:30

 

Izgalmas történet a megnyerő utcai suhancról, Aladdinról és a bátor és szabad akaratú Jázmin hercegnőről, akik közös jövőjének kulcsa egy Dzsinn lehet.

A Disney 1992-es animációs klasszikusa alapján készült filmben Guy Ritchie rendező a rá jellemző szélsebes, sajátos látványú akcióval tölti meg Agrabah kitalált városát.

Amerikai fantasy, családi kalandfilm, 128 perc, 2019, 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott.

Online jegyfoglalás

 

 

Kitekintő: Avatar: Discover Pandora kiállítás

 

Helyszín: Andrássy Élményközpont, Budapest, Andrássy út 39.

Megtekinthető: 2019. június 23-ig, naponta 9:00-20:00

 

Fedezd fel a Na’vik csodálatos világát, Pandorát! Hamarosan moziba kerül James Cameron kasszasikerének folytatása, az Avatar. Hangolódj rá és látogass el az Andrássy Élményközpontba, ahol Téged is vár Pandora. A világsikert aratott film alapján készült új, interaktív kiállítás a maga valójában mutatja be a Na’vi-k csodavilágának lélegzetelállító környezetét, inspiráló kultúráját és különleges teremtményeit. Járd végig a többb, mint 1000 négyzetméteres tudományos-fantasztikus kiállítást!

Jegyárak: felnőtt 4800 Ft, gyerek (12 éves korig) 3400 Ft, diák vagy nyugdíjas jegy 4100 Ft

A kiállítás 3 éves korig ingyenesen látogatható.

Jegyvásárlás

 

 

VI. Nógrádi Várjátékok

 

Helyszín: Nógrád, Hunyadi János út

Időpont: 2019. június 1., 9:00–22:00

 

A vár Magyarország legrégibb szabálytalan alaprajzú, belső tornyos kővára és meghatározó szerepet játszott Magyarország történelmében is. Volt ispánsági vár, püspöki birtok, török szandzsákközpont és kuruc főhadiszállás is. Mindezt a sokszínűséget igyekszik megidézni és a nagyközönségnek bemutatni idén immár hatodik alkalommal a Nógrádi Várjátékok, ahol testközelből érezhetik át a letűnt korok hangulatát, közvetlen közelségbe kerülhetnek ezeknek a koroknak a szereplőivel. Az elmúlt években kiemelkedő hangsúly került az aktív időtöltésre országszerte, és ennek szellemében kerül megrendezésre az idei program is, hiszen minden korosztály megtalálhatja a számára legmegfelelőbb opciót a várban, hogy kellemesen és hasznosan teljen az itt töltött idő. A rendezők célja egy olyan korhű környezet létrehozása, illetve bemutatása, ahol a látogató úgy érzi: visszarepült az időben több száz évet, és sosem tudhatja, hogy a következő várfal mögött milyen meglepetés várja.

 

 

Előzetes: Kutyával játszani jó

 

Helyszín: Ötpötty, Nyíl utca 9/B

Időpont: 2019. június 6., 10:00–11:00

 

“Ha a kutya játszik, azt nézni jó, ha együtt játszhatunk a kutyával, biztonságosan, az a világ egyik legjobb dolga. Van olyan gyerek, aki nem guggol le egy kutya mellé, ha találkoznak? Ha egy gyerekcsapatba kutya érkezik, azonnal felpezsdül az élet! Különösen akkor, ha a kutyusokat arra képezik ki, hogyan kell együtt játszani a gyerekekkel. Gyere el, a kutyás foglalkozásunkra és élvezd te is a vele töltött időt! A Kutyával egy mosolyért alapítvány kutyusaival és képzőivel találkozhatsz nálunk.”

Bejelentkezés szükséges: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a 30-6764345 telefonszámon.

A foglalkozás díja: 2000 Ft/család

 

 

Környezettudatos "Nők a csúcson"

 

Helyszín: Benkó Zoltán Szabadidőközpont, Nyíri úti bejárat

Időpont: 2019. június 6., 17:00–18:15

 

Vendég lesz Zókáné Klingler Emese, aki lelkesen ismerkedik a csomagolásmentes élettel és erről fog mesélni a résztvevőknek.

Minden regisztráltat megajándékoznak a Család- és Karrier PONT Kecskemét jóvoltából egy bevásárló érmével, mely emlékeztet majd benneteket a bevásárlások alkalmával arra, hogy minél kevesebb csomagolóanyagot használjatok feleslegesen

A kezdeményezés célja, hogy hónapról hónapra felhívják a figyelmet arra, mennyire fontos a nők életében a mindennapos mozgás.

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött, itt tudtok regisztrálni.

Ez alkalommal vigyél magaddal plédet, hogy a hűvös fa tövében beszélgethess kicsit!

17:00-17:15 gyülekező a Benkó Zoltán Szabadidőközpont Nyíri úti bejáratnál a kapun belül a hirdetőtáblák mögött.

 

 

GastroFolt - Az élménybörze

 

Helyszín: NPK Charolais Farm, Kisfái 264.

Időpont: 2019. június 8., 16:00–22:00

 

Képzeljetek el egy gyönyörű, nyári, napsütötte szombatot, amikor finom borokat kóstolgatunk kiváló hazai pincéktől, marha burgert majszolunk az NPK Charolais Farm legjavából, mindeközben zenész barátaink szolgáltatják nekünk a talpalávalót. Az alkoholos italok mellett természetesen alkohol mentes frissítőkkel is készülünk, egyenesen a Betti Delikát polcairól.

A gyerekekről sem feledkezünk meg (jöjjön az egész család!). Készülünk szarvasmarha tereléssel és más olyan programokkal is, amik a kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmasak.

A rendezvény szabadtéri, a csillagos ég alatt kerül megrendezésre. Rossz idő esetén a másnapot (vasárnapot) tűztük ki esőnapnak (de persze eső nem lesz).

Jegyár: 9.999 HUF/fő

Jegyek korlátozott számban kaphatók:

Betti Delikát: 6000 Kecskemét, Csáky utca 18.

Online

Bővebb információ

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: csütörtök, 30 máj. 2019 12:25
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449