TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Kapd fel az aktuális olvasmányod és tarts velünk a Trendalelke Könyves Villámcsődületen!

05
2019 jún.

Kapd fel az aktuális olvasmányod és tarts velünk a Trendalelke Könyves Villámcsődületen!

 

Szeretsz olvasni? Ünnepeljük meg egy belevaló megmozdulással! Harmadik alkalommal hívunk benneteket könyves villámcsődületre, csatlakozva a 90. Ünnepi Könyvhét és Könyvvásár Kecskeméten eseményhez. Hozz magaddal egy könyvet, és olvassunk együtt, hogy felhívjuk a figyelmet a könyvek és az olvasás fontosságára.

 

 

Trendalelke Könyves Villámcsődület #3

 

Helyszín: Katona József Könyvtár, Piaristák tere 8.

Időpont: 2019. június 14., péntek, 17:00–17:30

 

2017-ben és 2018-ban is fantasztikus közösségi élmény kerekedett a flashmobból: megünnepeltük a könyveket egy jó kis közös olvasással, igazi gerillamarketinges módszerrel. Ovistól a nyugdíjasig mindenki lelkesen lapozgatta hozott könyvét vagy épp böngészett a Kóborló Könyvesbolt által felajánlott példányok között. Közben a kicsik meg-megtörték az olvasást egy kis csúszkálással, a felnőttek pedig ismerkedéssel, baráti beszélgetésekkel tették teljessé a péntek esti lazulós élményt.

A 10 percesre tervezett megmozdulás mindkétszer könyvpiknikbe fordult át, valahogy senkinek sem akaródzott elrohanni, visszaszállni a mókuskerékbe. Jólesően üldögéltünk a 0 kilométerkő alsóbb és felsőbb régióiban, és élveztük a pillanatot - kecskeméti életérzés volt a javából! Jól hangzóan írhatnám, hogy tulajdonképpen csak a piknikkosár hiányzott, de hazudnék: nem hiányzott az égvilágon semmi!

Voltak, akik a padok kényelmét választották az olvasáshoz, mások a zsibongó főtér dacára is mélyen belemerültek az olvasásba, míg extrovertáltabb személyiségek egymásnak olvastak fel részleteket. Néhányan - kihasználva a 0 kilométerkő lejtését - el is feküdtek, hogy még kényelmesebb legyen az élmény.

 

 

IDÉN ÚJ HELYSZÍNRE KOMMANDÓZZUK BE MAGAUNKAT: 2019-BEN A KATONA JÓZSEF KÖNYVTÁR ELŐTTI LÉPCSŐT SZÁLLJUK MEG!

A hab a tortán, hogy Péteri Judit és a Kóborló Könyvesbolt tulajdonosa idén ismét 2-3 láda antikváriumi könyvet ajánl fel a flashmobozóknak, így a gyanútlan járókelők is csatlakozhatnak a villámcsődülethez. A könyv nem csupán díszletként szolgál a fotókhoz, a kiválasztott könyvet a flashmob után mindenki hazaviheti, és bizony még az is válogathat Judit felajánlásából, aki saját könyvvel érkezett.

Csatlakozz hozzánk a kedvenc vagy az éppen olvasott könyveddel, hogy hirdessük az igét: olvasni menő! Hozd el az anyukád, gyermeked, barátnőd, párod is!

 

90. Ünnepi Könyvhét és Könyvvásár Kecskeméten

 

Helyszín: Katona József Könyvtár, Piaristák tere 8.

Időpont: 2019. június 13-15.

 

Részletes program

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: péntek, 07 június 2019 09:10
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449