TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Fedezd fel Kecskemétet és Magyarországot Kajlával, a vizslával!
10
2019 júl.

Fedezd fel Kecskemétet és Magyarországot Kajlával, a vizslával!

 

Kajla, a kíváncsi magyar vizsla kölyök minden gyermek ,,idegenvezetőjeként” segít a kicsiknek, hogy minél több kincset megismerhessenek Magyarország nevezetességei közül. A kampányhoz a kecskeméti Tourinform Iroda is csatlakozott, így itt is begyűjthető egy pecsét, sőt még ajándékok is várnak a gyerkőcökre!

 

 

A Magyar Turisztikai Ügynökség 2019 júniusában országos akciót indított „Hol vagy Kajla” elnevezéssel. A kezdeményezés célja, hogy a magyar gyermekek jobban megismerjék hazájukat, illetve a családokat kirándulásra, országjárásra buzdítsák.

A tanév végén, a bizonyítványosztással egyidejűleg minden alsó tagozatos diák bizonyítványa mellé egy pecsétgyűjtő kiskönyvet, vagyis Kajla-útlevelet is kapott, amelybe a gyerekek a Kajla Pecsételő Pontokon, összesen több száz turisztikai nevezetesség környékén gyűjthetnek pecséteket.

A kecskeméti Tourinform Irodában, a Szabadság tér 5/a cím alatt is begyűjthető a Kajla-pecsét, amely mellé a gyerekek Kajla-képeslapot kapnak. A Tourinform Iroda saját felajánlása a kisdiákok számára egy Kecskemét képeslap, illetve ingyenes részvétel az iroda garantált városnéző sétáin minden szerdán 17.00 órakor és szombatonként 9.30 órakor.

Továbbá a MÁV díjmentes utazást biztosít minden Kajla-útlevelet felmutató alsó tagozatos tanulónak július hónapban, illetve a Magyar Postán a Kajla képeslapok díjmentes kézbesítésére van lehetőség országon belül, július és augusztus hónapban.

 

Forrás: Hírös Sport

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449