TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Közös meseolvasásra várják a kecskeméti gyerekeket a vasútállomásra
15
2019 júl.

Közös meseolvasásra várják a kecskeméti gyerekeket a vasútállomásra

 

Nemrég a Vasútkertbe invitálták esténként meseolvasásra a gyerkőcöket, most pedig a vasútállomást veszik be az aprónépek, ahol egy helyi szerző meséjéből hallhatnak részleteket. Irány a “mozaikos kultúr-váró” csütörtök délután!

 

 

„Állomás irodalom – Irodalmi állomás”

 

Helyszín: Vasútállomás, Kodály Zoltán tér 7.

Időpont. 2019. július 18., 14.15 és 14.40 között (vonatmentes időben)

 

A kecskeméti MÁV pályaudvar várótermében április első napjaiban avatott Rotary Téka népszerűsége változatlan - itt mi is beszámoltunk róla. Az olvasásra, ingyenes könyvcsereberére hívogató könyvszekrény állományát a helyi jószolgálati egyesület és barátaik rendszeresen gondozzák.

A szervezők új kezdeményezés gyanánt egy rövid könyves délutánt is társítanak a Rotary Tékához: kedvelt helyi szerzőket szólítanak meg „Állomás irodalom – Irodalmi állomás” címszóval. Elsőként Pásztor Andrea „A platánfa álma” című könyvéből hangzik el néhány rövid részlet. A közösen olvasós délutánon jelen lesz a képes könyv illusztrátora, Nagy-Bán Kitti is.

 

A Rotary Téka kollekciójának nyári gyarapításában a Rotary Club Kecskemét egykori tagjainak és elnökeinek egyike: a jelenleg Budapesten élő Cseh Gábor és családja jeleskedik. Július 18-án, csütörtök délután Gábor és két kiskorú gyermeke 100 kötet könyvvel ajándékozza meg a vasútállomás „mozaikos kultúr-váróját”.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449