TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ 4 ingyenes workshop kecskeméti nőknek, akik boldog nők és munkavállalók szeretnének lenni
01
2019 okt.

4 ingyenes workshop kecskeméti nőknek, akik boldog nők és munkavállalók szeretnének lenni

 

Állást keresel vagy éppen munkahelyet váltanál? Szeretnéd felmérni az erősségeidet és megtalálni a fejlesztendő területeket? Hogyan tudod kamatoztatni az eddigi élet és munkatapasztalataidat? Megfelelően kezeled a sikereidet és kudarcaidat? Megtaláltad az egyensúlyt család és a munka között? Ugye nem akarsz kiégni? Ha foglalkoztatnak ezen kérdések, akkor jó hírrel szolgálhatunk: több workshop keretében eredhetünk a válaszok nyomába Kecskeméten.

 

 

Munkahelyváltás, álláskeresés – hasznos technikák 45 év feletti nőknek

 

Helyszín: CédrusNet Iroda, Kecskemét, Kápolna u. 24.

Választható időpontok:

 • 2019. október 7. hétfő – 9.00-16.00
 • 2019. október 8. kedd – 9.00-16.00

 

Meghatározó a munkavállalói oldal felkészültségének, szakmai ismereteinek és attitűdjének fejlesztése, annak érdekében, hogy a foglalkoztatás során a nők hatékonyan és eredményesen helyezkedjenek el a munka világában. Különösen igaz ez az 50+ korosztályban, hiszen az elhelyezkedés 50 év fölött, de már 45 év fölött is nagyon nehéz, az új munka megtalálásához sokszor hosszú és gyötrelmes út vezet, ami az álláskeresők önbecsülését és önértékelését jelentősen csökkenti.

Kinek ajánlják a részvételt?

Az egynapos foglalkozásra 45 év feletti nők jelentkezését várják, akik még nem nyugdíjasok és épp munkát keresnek vagy gondolkodnak munkahely váltáson. Azokat a jelentkezőket is invitálják, akik most épp jó munkahelyen vannak, de szeretnék munkavállalói erejüket erősíteni.

A foglalkozás fő célja:

A résztvevők megismertetése olyan módszerekkel, amelyek révén képessé válnak önismeretük mélyítésére, önmaguk menedzselésére, belső egyensúlyuk megteremtésére, továbbá a szükséges változások kezdeményezésére és irányítására, ezáltal saját munkavállalói kapacitásuk erősítésére.

A foglalkozást vezetik:

 • Szűts Ildikó, neves HR tanácsadói és szervezetfejlesztési szakember, aki régebben többek között a Magyar Posta Zrt. első női vezérigazgatója és az OTP Bank Nyrt. elnöki főtanácsadója is volt. 2007 óta az Országos Humánmenedzsment Egyesület elnöke, a Pécsi Egyetem és a Budapesti Gazdasági Egyetem címzetes docense. 2011-ben ő kapta az Amerikai Kereskedelmi Kamara „Women of Excellence” díját. 2014-ben tért vissza a tanácsadói pályára. Innovatív szervezet- és vezetésfejlesztési módszertani projektekben megvalósításával is foglalkozik.
 • Dr. Sinkó Erika, szakmai tapasztalatait elsősorban marketingkommunikációs és oktatási területeken szerezte. Jelenleg trénerként és coachként dolgozik. Az „50 állásinterjú kérdés kártyacsomagok” létrehozója. Számtalan sikeres life és business coaching ülést tartott, melynek eredményeként ügyfelei minőségi változást, új irányt, célokat és megoldásokat találtak.

Mire számíthatnak a résztvevők?

A résztvevők gyakorlatias kiscsoportos foglalkozáson (max. 10 fő) vehetnek részt. Önismereti ismeretanyag, változáskezelési technikák és módszerek elsajátítására lesz lehetőség, mely segítséget nyújt a sikeres elhelyezkedéshez.

Regisztráció

További információ: tel: 70/618-1878, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Libikóka? Munka, nők, család - workshop kisgyermekes nőknek

 

Helyszín: CédrusNet, Kecskemét, Kápolna u. 24.

Időpont: 2019. október 8., kedd, 9:00–16:00

 

Nőként sokszor érezzük, az élet a munka és a család mérleghintája: ha jól csinálod, jó játék, van benne ritmus, egyszer fent, egyszer lent. De mi van, ha elveszik az egyensúly, és egy torz állapot jön létre, mint amikor egy 30 kilós gyerek szeretne a 70 kilós felnőttel libikókázni? Oda az egyensúly, az öröm forrása.

Karrier vagy család? Nem kell választanod!

A kecskeméti Család- és KarrierPONT és a CédrusNet Kecskemét készségfejlesztő kiscsoportos foglalkozásán olyan eszközöket adunk a kezedbe, amelyekkel megtalálhatod a saját egyensúlyodat! Trénerünk, Pajkó Andrea, a Trendalelke.hu online női magazin és a Vállalkozónői reggeli eseménysorozat alapítója, aki két kislány anyukájaként szintén nem szeretett volna választani a karrier és a család között, és azt vallja, igenis van megoldás.

 

Mire számíts?

Jó hangulatú, kiscsoportos foglalkozásra (10-15 fő), gyakorlatias, a mindennapokban jól használható megoldásokra, sok-sok inspiráló, motiváló gondolatra, és élmény alapú tanulásra.

 

Mit kapsz tőlünk?

 • megismered a rugalmas foglalkoztatást, ami remek megoldás a munka és család összeegyeztetésére,
 • közösen feltérképezzük az értékeidet, készségeidet,
 • erősítjük az önérvényesítő képességedet,
 • dolgozunk a személyes portfóliódon, hogy az értékeidet és a sikereidet lássák a munkáltatók
 • bevezetünk az időgazdálkodás és feladatmenedzsment hatékony kezelésébe,
 • nem engedjük el a kezed a foglalkozás után sem, segítünk, támogatunk továbbra is.

A képzés értéke: 25.000 Ft

Részvételi díj: INGYENES, de regisztrációhoz kötött. Férőhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre. Jelentkezés

Bővebb információ: Pajkó Andrea, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 06 30 243 44 49

 

 

Hello kudarc - kösz, jól vagyok!

 

Helyszín: Veyron Ebédlő és Rendezvényház, Kecskemét, Horog u. 9

Időpont: 2019. október 18., péntek, 17:00–19:30

 

„Jó a siker, de tanítani csak a bukás képes.” (Oszkó Péter)

kudarc (főnév)

1. Sikertelenség ténye, állapota, amikor nem győzünk vagy nem érjük el azt, amit szerettünk volna; megvalósítandó cél, elérendő állapot, eredmény elmaradása; harc, háború, játék elvesztése.

Mit élhetünk meg kudarcként a karrierünkben?

 • munkahelyi elbocsátás
 • anyagi és erkölcsi megbecsülés hiánya
 • elhúzódó álláskeresés
 • előléptetés hiánya

A világ tele van inspiráló sikersztorikkal, de csak azok ütnek igazán nagyot, amelyek nem mismásolják el a buktatókat, kudarcokat, hanem megtanítanak arra, hogy hogyan legyél jobb. A kudarc csupán egy ideiglenes megálló, egy kis megtorpanás a siker előtt, amit nem kell szégyellned.

„Sosem hibáztam, csak találtam tízezer eljárást, ami nem működött.” - mondta Thomas Edison, a világhírű feltaláló, számos forradalmi találmány kiötlője.

Pedig a legtöbben rettegnek a kudarctól, és amikor bekövetkezik a sikertelenség ténye, rájönnek, hogy nem is olyan borzalmas: túl lehet élni, fel lehet állni belőle.

Kiscsoportos készségfejlesztő foglalkozásunkon Zsanett Adamik kudarckezelési technikákkal vértezi fel a résztvevőket:

 • megvizsgáljuk az életvonalunkat,
 • feltérképezzük a karrierhorgonyokat,
 • és előkerülnek az ún. OH kártyák is a gyakorlatias és élmény alapú workshopon.

Zsanett segítő szakemberként dolgozik, egyéni és csoportos önismeret-fejlesztő foglalkozásokat tart elsősorban kudarc témakörében. Hitvallása szerint senkinek sincsen eredendően jó vagy rossz oldala, mindannyian valamilyenek vagyunk, a különbség csupán annyi, hogy mennyire látunk rá a önmagunkra.

Részvételi díj: INGYENES, de regisztrációhoz kötött. Férőhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre. Jelentkezés

Szervező: Család- és KarrierPONT, Kecskemét, Reile G. u. 22., E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Telefon: 06 76 737 193

A Család- és KarrierPONT által szervezett program az EFOP-1.2.9.-17 – 2017-00019 „Nők a családban és a munkahelyen” című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat keretében valósul meg Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti Járás területén.

 

 

Kiégés helyett éld meg az életed!

 

Helyszín: Veyron Ebédlő és Rendezvényház, Kecskemét, Horog u. 9.

Időpont: 2019. október 19., szombat, 9:00–11:30

 

Vajon mi köze a pirítósoknak a kiégéshez? Jó hangulatú, gyakorlatias workshopunkon kiderül!

A kiégés megelőzése nem úri huncutság! Tudtad, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) is felvette a betegségek listájára a munkahelyi kiégést?

Először menedzserbetegségnek titulálták a burn out szindrómát, de tulajdonképpen mindenkit érint, aki emberekkel dolgozik. Veszélyeztetettek többek között a pedagógusok, az egészségügyi dolgozók, a szociális ellátórendszer működtetői, az értékesítők és az ügyfélszolgálatosok is.

De óriási tévhit, hogy csak a munkánkban jelentkezhet: bármely szerepünkben kiéghetünk feleségként, édesanyaként, nagymamaként és barátként úgyszintén, és akkor is, ha munkánkat és magánéletünket huzamosan nem tudjuk összehangolni.

Egy darabig működik, hogy a fokozott erőfeszítések idején a tartalékokból élünk. De aztán jönnek a tünetek:

 • fizikai, érzelmi, mentális kimerülés
 • célok elvesztése
 • csökkent önértékelés
 • negatív beállítódás
 • a munka eredményességének csökkenése

Trénerünk, Edit Emődi Schonerné vezetésével a workshopon

 • beazonosítjuk a kiégés tüneteit,
 • feltárjuk a kiváltó okokat,
 • utánajárunk, hogyan előzhetjük meg a kiégést,
 • és hogyan oldhatjuk fel ezt az állapotot, ha már észleltük magunkon.

Schonerné Emődi Edit HR vezetőként, illetve business és life coach-ként dolgozik: 8-tól 4-ig kollégái életpályáját segíti egy multinacionális cégnél, szabadidejében pedig egyéni és csoportos formában támogatja a hozzá fordulókat a lelki jólét és tudatosság kialakításában.

Részvételi díj: INGYENES, de regisztrációhoz kötött. Férőhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre. Jelentkezés

Szervező: Család- és KarrierPONT, Kecskemét, Reile G. u. 22., E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Telefon: 06 76 737 193

A Család- és KarrierPONT által szervezett program az EFOP-1.2.9.-17 – 2017-00019 „Nők a családban és a munkahelyen” című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat keretében valósul meg Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti Járás területén.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: kedd, 01 október 2019 18:41
Értékelés:
(6 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

 • Trendalelke.hu Blogmagazin
 • +36302434449