TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Egy biciklis világjáró Kecskeméten: Illés Adorjántól inspirálódhatunk hétfőn, az Eyva Házban

04
2019 okt.

Egy biciklis világjáró Kecskeméten: Illés Adorjántól inspirálódhatunk hétfőn, az Eyva Házban

 

Illés Adorján a Föld körül utazik biciklivel. Boldog és élettel teli. Hogyan érte el ezt a vágyott állapotot? Hétfőn elmeséli az Eyva Házban Mit csinálnál, ha létezne a varázserő? című előadásán.

 

 

Kerékpárral a Föld körül - Illés Adorján előadása

 

Helyszín: EYVA HÁZ - testnek, léleknek, szellemnek, Hoffmann János utca 10.

Időpont: 2019. október 7., 17:30–19:00

 

Utazása során a rengeteg embert próbáló kihívás önbizalommal és ősbizalommal vértezte fel. Adorján úgy fogta fel az utazást, mint az élet iskoláját. Mindenhonnan és mindenkitől tudunk tanulni. A folyamat éberen tart, arcunkra gyakori mosolyt, szívünkbe pedig békét hoz. Mert létezni adomány.

 

 

Áttekert már Európán, Ázsián, Ausztrálián, megjárta Új-Zélandot és a Fidzsi-szigeteket, kerekezett Japánban, az USA-ban, Mexikóban és Közép-Amerikában.

Mindez négy évvel ezelőtt kezdődött. Adorján mérnök volt egy telekommunikációs cégnél, jó fizetéssel, jó fej kollégákkal, mégis béklyónak érezte a munkát. Eladta a bútorait, könyveit, sőt, még a ruháit is, vásárolt egy biciklit, és útra kelt. Nem is akármilyen útra: körbejárni a Földet. Négy éves kaland lett belőle, amiről rendszeresen beszámolt Facebook oldalán és az Instáján.

 

 

Másfél évig utazott egy jó barátjával, aztán ki szerette volna próbálni, milyen az, amikor csak magára számíthat. Lehetőség szerint ingyenes szálláshelyeket vadászott, mindig volt nála egy sátor, de aludt mentőszolgálatnál, rendőrségen, tűzoltóságon, templomokban, iskolákban és pékség padlóján is. Napi 5-6 dolláros, azaz ezeröt-ezernyolcszáz forintos költésre rendezkedett be.

 

 

Több tucat országot bejárva érte néhány kultúrsokk, előfordult, hogy félt, de alapvető tapasztalata az volt: az emberek jók. A négy év alatt egyszer sem fordult meg a fejében, hogy feladja, a kötöttségek nélküli élet minden pillanatát egy csodának élte meg. Ezt az életszemléletet osztja majd meg a kecskeméti közönséggel is.

 

Bejelentkezés szükséges. Regisztráció: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hozzájárulás az eseményhez 1500.- Ft/fő

 

 

Nem jártál még az Eyva Házban? 

 

Kecskemét egyik legbékésebb, mégis lüktető rendezvényhelyszínén rendszeresen olyan programokat, előadásokat tartanak, amelyek a test mellett a lélek és szellem fejlődését is szolgálják minden korosztály számára.

A ház neve is e szellemiség jegyében lett Eyva Ház. Eywa a képzeletbeli Pandora bolygó mindent átfogó Istennője. A bolygó lakói egyetlen élő szervezetnek tekintik a bolygót . Ezen a bolygón az emberszerű lények szerves egységben, tökéletes összhangban élnek az összes létformával, egy kollektív intelligencia részeként. Mint egy mindent átjáró entitás, Eywa körül fogja és részét képezi mindennek Pandórán. A legfontosabb üzenete a földi ember számára, hogy tanuljuk nap mint nap összhangban élni magunkkal testünkkel – lelkünkkel- szellemünkkel, a környezetünkkel és a természettel.

Az Eyva Ház megalakulása óta folyamatosan vonzza sokszínű, érdekes programlehetőségeivel, szakmailag képzett előadóival azokat, akik tenni akarnak magukért. Azokat, akik fejlődni szeretnének, tudatosabban élnék az életüket a boldogabb jövő érdekében. Vagy éppen a napi rohanásban lazítani, feltöltődni vágynak egy igényes, kellemes környezetben.

Facebook oldal

Honlap

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: péntek, 04 október 2019 16:09
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449