TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Vajon mi mindent tartogat a kecskeméti múzeumok adventi kalendáriuma?

20
2019 nov.

Vajon mi mindent tartogat a kecskeméti múzeumok adventi kalendáriuma?

 

Advent a Kecskeméti Múzeumban címmel program- és meglepetéssorozatot indít a Kecskeméti Katona József Múzeum. November 30. és december 24-e között naponta egy-egy ajándékkal kedveskedik közösségi oldalán az intézmény, ahol – az adventi kalendáriumhoz hasonlóan – az adott napra szóló ajándékot találhatnak a látogatók.

 

Az ajándékok nagy része egy napra szól majd, jellemzően az intézmény egy-egy kiállítóhelyéhez kapcsolódva. Biztosan lesznek Cifrapalota kiállítóhelyre szóló akciók, nyílt napok, ajándékkönyvek, kulturális kuriózumok, a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhelyben található meglepetések, de előkerülnek érdekességek a felújítás alatt álló Orvos-és Gyógyszerészettörténeti Gyűjteményből is. Sőt, megnyitják egy napra a téli időszakban zárva tartó Naiv Művészek Gyűjteményét, de hogy melyik nap pontosan mi vár a követőkre, arra csak a meglepetést tartalmazó nap előző estéjén, pontban 19 órakor derül fény, a Kecskeméti Múzeum Facebook oldalán. Érdemes tehát órát állítani és követni a közösségi oldalt!

Nemcsak ajándékokkal, vagy hasznos letölthető adventi kincsekkel készül a múzeum, hanem eseményekkel is: december 13-án Luca napon, éjszakai tárlatvezetésre várják azokat a látogatókat, akik a boszorkányság és a népszokások mellett a jelenlegi tárlatok világa is érdekel. A 24 nap alatt lesznek ingyenes tárlatvezetések, jegyvásárlási akciók, és ötleteket is találunk a karácsonyfa alá, amelyekkel szeretteinket lephetjük majd meg.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449