TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Randizz a Cifrapalotában, egy varázserejű decemberi napon!

02
2019 dec.

Randizz a Cifrapalotában, egy varázserejű decemberi napon!

Designed by Pressfoto / Freepik Designed by Pressfoto / Freepik

 

Régen a lányok Luca napján gombócokat főztek, ennek segítségével jósolták meg leendőbeli férjük nevét. Most már nem kell a szingli kecskeméti hölgyeknek a konyhában serénykedni, ha ki akarják használni ennek a decemberi napnak a varázserejét: a Cifrapalota különleges randihelyszínné avanzsál, és falai között lehet, hogy valakire rátalál a szerelem.

 

Kevés olyan jeles nap van, amelyhez annyi szokás, hiedelem, jóslás, tiltás kapcsolódna, mint december 13-hoz, Luca napjához. Ez a nap éppúgy alkalmas volt termékenység varázslására, mint házasság-, halál- és időjóslásra, vagy bizonyos női munkák tiltására. Mindenesetre különleges jelentőségű napnak gondolja a néphagyomány, nemcsak Magyarországon. Vajon az egyedülálló kecskemétieknek is szerencsét hoz? Egy próbát mindenképp megér!

 

Luca napi rapid randi a Cifrapalotában

 

Helyszín: Cifrapalota, Rákóczi út 1.

Időpont: 2019. december 13., péntek, 17:15–19:00

 

Nem hallottál még a rapid randiról?

Magányos vagy, de nincs sok időd a társkeresésre? Szeretnél egy óra alatt hat randit lebonyolítani magyarázkodás nélkül? Kínosnak tartod közölni a partnereddel, hogy nem szeretnél vele többször találkozni? Amennyiben a válaszod e kérdésekre: IGEN, akkor jó helyen jársz, a Rapid Randit Neked találták ki!

 

 

A forgatókönyv:

Megérkeznek a korábban beregisztrált, egyedülálló párkeresők: 7 hölgy, 7 úr, 7 asztal. A megérkezést követően mindenki kap egy kitűzőt a keresztnevével, egy sorszámot a sorsoláshoz, illetve egy szimpátia kártyát, amelyre feljegyezheti, hogy az adott partnerjelölt, akivel éppen beszélget, szimpatikus-e vagy sem.

A hölgyek helyet foglalnak egy-egy asztalnál, velük szemben egy-egy úr és indulhat az ismerkedés: 10 percig beszélgetnek egymással (lesznek kisegítő kérdések, ha végkép nem jutna eszükbe semmi ...) az egy asztalnál, egymással szemben ülő párok. A 10 perc leteltét csengőhang fogja jelezni! Ekkor az urak felállnak és egy asztallal arrébb foglalnak helyet, a következő hölggyel szemben. Mikor mindenki beszélgetett mindenkivel, összeszedik a szimpátia lapokat és kiértékelve őket másnap (de legkésőbb 48 órán belül) e-mailben tájékoztatják egyenként a résztvevőket az eredményről: akik kölcsönösen bejelölték egymást, azoknak megadják a partner elérhetőségét (teljes név, telefonszám). A továbbiakat pedig már ők maguk intézik…

A találkozó végén kisorsolnak a résztvevők között egy üveg finom pezsgőt! Ha sikeres volt az este, akkor azért, hogy a következő napok valamelyikén legyen mivel ünnepelni a második randevút, ha eredménytelen, akkor pedig vigasztalásként, búfelejtőnek.

 

Ne feledd: 1 este = 7 randi!

 

A programra 30 és 45 év közötti szingli hölgyeket és urakat várnak.

A részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges!

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: hétfő, 02 december 2019 20:09
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449