TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Így lesz új konyhád, fürdőszobád, nappalid 2020-ban: Otthonteremtő workshopok Kecskeméten

27
2019 dec.

Így lesz új konyhád, fürdőszobád, nappalid 2020-ban: Otthonteremtő workshopok Kecskeméten

Fotó: My Ideal Home Fotó: My Ideal Home

 

Küszöbön áll az új év, a fogadalmak időszaka. Sokan január 1-én döntik el, hogy nem várnak tovább a konyha felújításával, vagy hogy az új évben biztosan átalakítják végre a fürdőszobát, de ilyenkor dőlhet el a nagy kérdés is: eladni vagy beleszeretni újra? Lakberendezőként sokféle igénnyel, kérdéssel találkozom nap mint nap, otthonokkal kapcsolatban. Amellett, hogy a legtöbb esetben egyénre szabott megoldásokat kínálok, kirajzolódott bennem egy gondolat, amely mentén sokkal több embernek nyújthatok segítséget. Azt tapasztaltam, hogy sokan szeretnék felújítani az otthonuk egy részét, vagy akár az egészét is, de tanácstalanok, hogyan fogjanak hozzá, mit is szeretnének, egyáltalán hogyan lehet a vágyakat, álmokat kivitelezhetővé tenni. Van elképzelésük, még talán a bátorság is ott van a tarsolyban, hogy egyedül vágjanak bele, de szeretnének ehhez megfelelő ismereteket szerezni, biztos alapokkal indulni a centik, színek, anyagok, formák által kikövezett lakberendezési úton. Nem kell tovább várni! 2020-ban 5 alkalmas workshop-sorozat indul Kecskeméten, otthonteremtőknek!

 

 

Kinek jó ez?

 • Aki szeretné otthonát önállóan, de szakszerűen berendezni, a számára fontos funkciókkal megtölteni úgy, hogy az egész stílusos, kényelmes és jól használható legyen.
 • Aki úgy gondolja, hogy remek stílusérzékkel rendelkezik, de a design mellett jól működő otthont is szeretne és ezért hajlandó bővíteni ismereteit szakmai alapelvekkel, szabályokkal, lakberendezői fortélyokkal, kulisszatitkokkal.
 • Aki kacérkodik a lakberendezői pályával, de szeretne jobban belelátni, hogyan is működik ez a sokak által irigyelt, ugyanakkor nagyon összetett és folyamatos önképzést igénylő terület.

 

 

Miért jó ez?

 • Mert az otthonteremtés során rengeteg döntést kell meghoznod. Nagyobb rálátással biztosabb lehetsz abban, hogy a jót fogod választani.
 • Mert az építkezés/felújítás/átalakítás életünk egyik legköltségesebb időszaka, itt aztán nincs helye a kompromisszumoknak, hiszen a végeredmény évekig, akár évtizedekig is elkísér minket.
 • Mert a workshop-sorozat témájából elég azt kiválasztanod, ami ténylegesen érdekel Téged, viszont arról a területről valóban megkapod az ahhoz szükséges információt, hogy önállóan meg tudd tervezni magadnak a kívánt konyhát, fürdőszobát, nappalit, vagy az otthonod tárolási rendszerét.

 

 

Milyen témák lesznek?

 • Január: Konyha és étkező
 • Február: Fürdőszoba, otthoni wellness
 • Március: Nappali és étkező
 • Április: Gyerekszoba (kisbabáktól a nagykamaszokig)
 • Május: Tárolás, hálószoba és home office

A témák azért különülnek el egymástól ilyen mértékben, mert nem hiszek az egész hétvégés tanfolyamokban, ahol a lakberendezés valamennyi területét érintő információhalmazt zúdítják a résztvevőkre, akik utána még elveszettebbnek érzik magukat a hatalmas kínálat- és lehetőségtengerben. Sokkal hasznosabbnak gondolom, ha egy adott helyiség tudnivalóiban merülünk el, és azt vesézzük ki alaposan.

 

Fotó: Petróczi Réka

 

Ki tartja?

A workshopvezető Szabó Rita lakberendező lesz, aki a szakmai OKJ-s képesítés mellett pénzügyi szakirányon szerzett közgazdász diplomával is rendelkezik, így biztos, hogy a realitás talaján maradva vezeti be a résztvevőket a lakberendezés rejtelmeibe.

 

 

Mit adnak az egyes worshopok?

 • Helyiségenként megismered a fontos lakberendezési alapelveket, szabályokat, az egyes stílusokon túlmenően gyakorlati tanácsokkal is gazdagabb leszel, hogy elkerüld azokat a buktatókat az otthonteremtés során, amik a pénztárcádnak is ellenségei.
 • A workshop végén képes leszel arra, hogy az adott helyiséget meg tudd tervezni magadnak, bátran kérj árajánlatokat a felhasználandó anyagokra, berendezésekre, a kivitelezés egészére, pontosan meg tudd fogalmazni a szükséges szakembereknek, hogy mit, hogyan szeretnél – és mekkora legyen és milyen anyagból és hogyan működjön…

 

 

Konyhatervező Workshop - otthonteremtőknek

 

Helyszín: OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Énekes u. 120.

Időpont: 2020. január 11., 9:00–13:00

A konyhatervező workshopra a Trendalelke.hu olvasóinak 2020.01.08-ig 2.000 Ft kedvezmény jár, jelentkezéskor használd a „Trendalelke2020” kuponkódot!

 

Első alkalommal, „Terítéken a konyha” címmel a konyhát vesszük górcső alá. Okleveles lakberendezőként azt a célt tűztem ki, hogy minden egyes alkalommal az adott helyiséget fogjuk négyzetcentiméterről négyzetcentiméterre átgondolni a felméréstől, a világításon, berendezésen, tároláson át egészen a kivitelezés megkezdéséhez szükséges információkig. A januári workshop helyszínét az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola biztosítja.

Egy otthon felújítása, vagy új otthon vásárlása, illetve építése során az egyik legköltségesebb feladat a konyha kialakítása. Ez az a helyiség, amit hosszú évekig fogsz használni, itt aztán nincs helye a kompromisszumoknak! Rengeteg döntést kell meghoznod otthonteremtés közben, sokan már azt sem tudják, hogyan is kezdjék el...

Ha Te is belevágnál az új, álomkonyhád létrehozásába, akkor ez a workshop Neked szól! Okleveles, gyakorló lakberendezőként és a racionalitás talaján maradó közgazdászként megosztom Veled a tervezés menetét, azokat a szuper praktikumokat, amitől igazán jól működő konyhád lesz! Fontos információkkal leszel gazdagabb a konyha írott és íratlan szabályaival kapcsolatban és összefogó segítséget kapsz ahhoz, hogy bátran és önállóan megtervezd életed álomkonyháját!

 

Részvételi díj: 19.900.- Ft/fő. 

A konyhatervező workshopra a Trendalelke.hu olvasóinak 2020.01.08-ig 2.000 Ft kedvezmény jár, jelentkezéskor használd a „Trendalelke2020” kuponkódot!

Részletek és jelentkezés

A létszám limitált, érdemes időben biztosítani a helyedet!

 

Fotók: Pinterest, saját

 


Szabó Rita

enteriőrtervező, home stager

Lakberendeződ a facebookon, instagramon

Mobil: +36209707333

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: péntek, 27 december 2019 14:51
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

 • Trendalelke.hu Blogmagazin
 • +36302434449