TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Nyerj páros belépőt az első Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra!

13
2020 jan.

Nyerj páros belépőt az első Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra!

 

Okos wctől a babajakuzziig: tudd meg, mi hódít most fürdőszoba fronton! Hallottál-e már például a törölközőt helyettesítő innovatív testszárítóról? Esetleg az applikációból vezérelhető okos WC-ről? A gyerekjacuzzitól, a stílusos fürdőszoba enteriőrökön át, az óriás csempékig mindent megtalál egy helyen az, aki január 17-19. között kilátogat az első budapesti Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra, amely mindent egy tető alá hoz, amire a tökéletes fürdőszoba építéséhez, felújításához szükség lehet. Ingyenes szaktanácsadás, mintegy 100, Magyarországon is elérhető fürdőszoba és csempe márka többezer terméke, lakberendezők, kivitelezők, vásárlók 7000 négyzetméteren, három napon keresztül. Te is ott lehetsz másodmagaddal, ha játszol velünk!

 

 

 

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

 

Helyszín: 1146 Budapest, Dózsa György út 1., BOK (SYMA) csarnok

Időpont: 2020. január 17-19.

 

A jövő évi trendek mellett számos egyedi, Magyarországon eddig még nem látott innovációt is bemutatnak majd a gyártók, akiknek jóvoltából a legújabb fürdőszoba- illetve otthoni wellness-fejlesztéseket ismerheti meg a közönség.

Egy fürdőszoba lehet új vagy régi, kicsi vagy nagy, hagyományos vagy formabontó, költséghatékony vagy luxus – amiben az otthoni komfortérzetünk érdekében nem szabad kompromisszumot kötni, az a gondos tervezés és tájékozódás.

 

 

Mivel fürdőszobát jellemzően tíz évre, vagy még hosszabb időre építünk, minden szempontot mérlegelnünk kell ahhoz, hogy a helyiség méretétől függetlenül eleget tegyen igényeinknek az olyan tulajdonságok finomra hangolásával, mint a stílus, a minőség, a praktikum, a kényelem, az innováció és az időtállóság.

További jó hír, hogy a Lakberendezők Országos Szövetsége, a Magyar Építész Kamara, illetve a Magyar Építőművészek Szövetsége által támogatott kiállítás a fürdőszoba brandek többségét kész fürdőszobai megoldásokban és enteriőrökben mutatja meg, így az érdeklődők nem csupán prospektusok lapozgatásával kaphatnak képet arról, hogyan nézhetne ki álmaik fürdőszobája.

 

 

A legújabb fürdőszoba-megoldások bemutatása mellett a szervezők azt is célul tűzték ki, hogy megmutassák a közönségnek, hogy az otthoni wellness többé már nem csak egy álom, luxuskivitelben: masszázsmedencék, gőzkabinok, szaunák, sószobák egyre szélesedő kínálatából alakíthatjuk saját pihenő oázisunkat, otthon vagy a nyaralónkban.

A szakértők, lakberendezők, a gyártók és forgalmazók a legújabb trendekkel, látványos, izgalmas programokkal, bemutatókkal, tanácsadással várják az érdeklődőket.

További részletek, programok, előadások 

 

 

Szabó Rita kecskeméti lakberendező már izgatottan várja a kiállítást:

“Lakberendezőként azt várom ettől a kiállítástól - és ezért is ajánlom mindenki figyelmébe az eseményt -, hogy az eladni akarás mellett, vagy inkább helyett a lehetőségeket mutassa be a nagy közönségnek és a beharangozó alapján úgy gondolom, ezt meg is fogjuk kapni szakmabeliként és érdeklődőként is! A fürdőszoba az otthonunk egyik olyan helyisége, ami sok (akár 10 ) éven át lesz az életünk része, érdemes tehát tisztán látni, mik a lehetőségeink. Én biztosan kilátogatok az első budapesti Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra, nemcsak inspirálódni, hanem az innovatív megoldások megismerése által azzal a céllal is, hogy a megbízóimnak még jobban testre szabott fürdőszobákat tervezhessek majd, belecsempészve a teljes kikapcsolódást eredményező wellness-elemeket is!

Aki pedig 2020-ban fürdőszoba felújításban is gondolkodik, annak ezúton is figyelmébe ajánlom a 2020. február 22-ei Fürdőszobatervező workshopomat, amiről bővebb információkkal a Szabó Rita lakberendező Facebook oldalon szolgálok majd hamarosan!”

 

 

NYEREMÉNYJÁTÉK

 

Szabó Rita - Lakberendeződ jóvoltából Te is ott lehetsz a budapesti Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon, amelyre kisorsolunk 1 darab páros belépőt!

 

Nem kell mást tenned, mint

  • lájkolni a cikkhez tartozó bejegyzést,
  • megírni kommentben, kit vinnél magaddal a kiállításra!

 

A sorsolásról:

  • Minden játékos egy hozzászólással vesz részt a játékban.
  • Válaszként csak a feltett kérdésre adott választ fogadjuk el.
  • Az érvényes kedveléssel és hozzászólással rendelkezők között kisorsolunk 1 darab páros belépőt a budapesti Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra.
  • A játék időtartama: 2020. január 13-15.
  • Sorsolás: 2020. január 16., hivatalos sorsolás alkalmazással, a véletlenszerűség elve alapján.
  • A nyertest privát üzenetben értesítjük először, majd egy külön posztban is kihirdetjük.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449