TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Szerelmi kalandtúrázzatok a Trendalelkével!

11
2020 febr.

Szerelmi kalandtúrázzatok a Trendalelkével!

Fotó: Petróczi Réka Fotó: Petróczi Réka

 

Idén is csatlakoztunk a Szerelmi kalandtúrához egy izgalmas, ízig-vérig kecskeméti feladattal. Szerezzetek matricát az útleveletekbe a Trendalelkével!

 

A Trendalelke feladata a Szerelmi kalandtúrában:

 

Keressetek Kecskeméten olyan helyet, ahol a szerelemhez, házassághoz köthető szimbólum látható, és örökítsétek meg egy szelfivel! Lehet ez egy szecessziós házat díszítő kerámia szív, két egymásba fonódó fatörzs, bármi, ami titeket a párkapcsolatra emlékeztet!

A képeket várjuk szerkesztőségünkbe, az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

A fotók beérkezési ideje: 2020. március 25.

A feladat teljesítéséért a matricát a záróesten vehetik át a párok. 

 


Szerelmi kalandtúra


Időpont: 2020. február 8. és március 28. között

JELENTKEZNI ITT LEHET

 

8. alkalommal vethetik bele magukat a párok a Szerelmi kalandtúra izgalmas programjaiba, hogy feldobják, megerősítsék kapcsolatukat. A több héten át tartó párkapcsolat-építő játék számos helyszínnel és feladattal várja ezúttal is a kecskeméti szerelmeseket. Évről évre kb. 100-150 pár szokott részt venni a játékban.

Sokféle program vár a párokra: online állomások, kiállítás, kávézók, borbár, sörház, könyvesboltok, stb... A 30 állomásból 10-et kell teljesíteni a nyereményekért. A nyereményjátékban való részvétel feltétele, hogy a kalandtúrázó párok ellátogassanak a záróestre.

Az állomások-feladatok között szép számmal akad szabadon választott időpontban teljesíthető is 2020. február 8. és március 28. között. Jelentkezni legkésőbb március 20-ig érdemes a min. 10 feladat teljesítéséhez.

Az állomások teljesítését a párok egy papír alapú útlevélben igazolhatják, a helyszíneken kapott matrica beragasztásával.

A Házasság hete egyes programjai szintén pontot érnek a Szerelmi kalandtúrán.

 

Az állomásokról, feladatokról részletes információkat a jelentkezés után kapnak a párok, a megadott e-mail címükre.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: hétfő, 17 február 2020 18:28
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449