TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Otthonteremtő workshop Kecskeméten: így lehet álomfürdőszobád

17
2020 febr.

Otthonteremtő workshop Kecskeméten: így lehet álomfürdőszobád

 

Januárban a konyha volt porondon, februárban pedig a fürdőszobáról tisztázzuk a tudnivalókat. A fürdőszoba kialakítása/felújítása szintén az otthonunk egyik legköltségesebb területe, ami viszonylag hosszabb távra készül. Itt aztán tényleg nincs helye a kompromisszumoknak! A Trendalelke olvasói kedvezménnyel vehetnek részt a workshopon!

 

Vannak alapvető lakberendezési szabályok, amiket nem érdemes figyelmen kívül hagyni ahhoz, hogy jól működő fürdőszobánk legyen, akár otthoni wellness elemekkel is kiegészítve. Ebben a rohanó, feszített tempójú világban minél inkább szükség van a pihenésre, a relaxációra. Sokszor pont az időszűke miatt nincs lehetőségünk elutazni, hogy egy wellness-hotelben adjunk teret ennek, ezért érdemes az otthonunk tervezése/felújítása során megteremteni a szükséges környezetet, hogy el se kelljen hagynunk ehhez a házunkat. Azzal pedig tisztában vagyunk, hogy csak úgy tudunk megfelelni a mindennapok kihívásainak, ha mi is tudunk töltekezni, amikor az elemeink lemerülnek.

Ha éppen fürdőszobatervezésen töröd a fejed, akkor jó hírünk van!

 

 

Fürdőszoba-tervező Workshop - otthonteremtőknek

 

Helyszín: OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Énekes u. 120.

Időpont: 2020. február 22., 9-13 óra

Jelentkezés és bővebb információ

A fürdőszoba-tervező workshopra a Trendalelke.hu olvasóinak 2020.02.20-ig 2.000 Ft kedvezmény jár, jelentkezéskor használd a „Trendalelke2020” kuponkódot!

 

A workshop keretein belül hozzá juthatsz minden tudnivalóhoz, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy meg tudd tervezni az álomfürdőszobádat!

 

 

Kiknek jó ez?

 • Aki szeretné otthonát önállóan, de szakszerűen berendezni, a számára fontos funkciókkal megtölteni úgy, hogy az egész stílusos, kényelmes és jól használható legyen.
 • Aki úgy gondolja, hogy remek stílusérzékkel rendelkezik, de a design mellett jól működő otthont is szeretne és ezért hajlandó bővíteni ismereteit szakmai alapelvekkel, szabályokkal, lakberendezői fortélyokkal, kulisszatitkokkal.
 • Aki kacérkodik a lakberendezői pályával, de szeretne jobban belelátni, hogyan is működik ez a sokak által irigyelt, ugyanakkor nagyon összetett és folyamatos önképzést igénylő terület.

 

 

Miért jó ez?

 • Mert az otthonteremtés során rengeteg döntést kell meghoznod. Nagyobb rálátással biztosabb lehetsz abban, hogy a jót fogod választani.
 • Mert az építkezés/felújítás/átalakítás életünk egyik legköltségesebb időszaka, itt aztán nincs helye a kompromisszumoknak, hiszen a végeredmény évekig, akár évtizedekig is elkísér minket.

 

Milyen témák lesznek?

 • Február: Fürdőszoba, otthoni wellness
 • Március: Tárolás
 • Várható témák még: nappali, hálószoba, gyerekszoba, home office

A témák azért különülnek el egymástól ilyen mértékben, mert nem hiszek az egész hétvégés tanfolyamokban, ahol a lakberendezés valamennyi területét érintő információhalmazt zúdítják a résztvevőkre, akik utána még elveszettebbnek érzik magukat a hatalmas kínálat- és lehetőségtengerben. Sokkal hasznosabbnak gondolom, ha egy adott helyiség tudnivalóiban merülünk el és azt vesézzük ki alaposan.

 

 

Ki tartja?

A workshopvezető Szabó Rita lakberendező lesz, aki a szakmai OKJ-s képesítés mellett pénzügyi szakirányon szerzett közgazdász diplomával is rendelkezik, így biztos, hogy a realitás talaján maradva vezeti be a résztvevőket a lakberendezés rejtelmeibe.

 

Mit adnak az egyes worshopok?

 • Helyiségenként megismered a fontos lakberendezési alapelveket, szabályokat, az egyes stílusokon túlmenően gyakorlati tanácsokkal is gazdagabb leszel, hogy elkerüld azokat a buktatókat az otthonteremtés során, amik a pénztárcádnak is ellenségei.
 • A workshop végén képes leszel arra, hogy az adott helyiséget meg tudd tervezni magadnak, bátran kérj árajánlatokat a felhasználandó anyagokra, berendezésekre, a kivitelezés egészére, pontosan meg tudd fogalmazni a szükséges szakembereknek, hogy mit, hogyan szeretnél – és mekkora legyen és milyen anyagból és hogyan működjön…

 

 

Mit mondtak korábbi workshopról a résztvevők?

 • „Hasznos és inspiráló!”,
 • „Szuper volt a fogadtatás, az előadás és sok hasznos tanáccsal tértem haza!”,
 • „..mindenképpen hasznos volt, azóta is folyamatosan ötletelek!”

 

 

A workshop résztvevőkkel a kapcsolat nem szűnik meg, zárt Facebook csoportban továbbra is tudunk egyeztetni a későbbiekben felmerült problémákról, kérdésekről. A Facebook csoport tagság bizonyos kedvezményeket és aktuális lakberendezési hírekről való értesülést is nyújt a workshopon résztvevőknek.

A létszám limitált, érdemes időben biztosítani a helyedet!

 


Szabó Rita

enteriőrtervező, home stager

Lakberendeződ a facebookon, instagramon

Mobil: +36209707333

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Fotók: Pinterest, saját

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: hétfő, 17 február 2020 19:37
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

 • Trendalelke.hu Blogmagazin
 • +36302434449