TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Növénybarátok figyelmébe: bonszai klub alakul Kecskeméten!

22
2020 febr.

Növénybarátok figyelmébe: bonszai klub alakul Kecskeméten!

 

Szaporodnak a közösségi kertek, a 10 millió fa kecskeméti csoportja aktívan igyekszik megmenteni városunkat a klímaváltozás kétségbeejtő hatásaitól, a héten elindult az Ökokert tanfolyam, amelyet óriási érdeklődés övez. Úgy tűnik, egyre természetkedvelőbb Kecskemét. Hamarosan már bonszai klubbal is dicsekedhet a városunk, a művészien formázott fa rajongói megtanulhatják ezt a különleges kertészeti csodát.

 

 

A Kecskemét-Aomori Magyar-Japán Baráti Kör a Magyar-Japán Baráti Társaság segítségével felvette a kapcsolatot Katona Ervinnel, a nagy múltú Egyetemi Bonsai Club (EBC) elnökével, akit nemrég a Nemzeti Bonsai Gyűjtemény vezetésére is felkértek, hamarosan tehát megalakulhat a bonszai klub Kecskeméten.

Ültető közeg, drót, alakító szerszám mindenképpen szükséges lesz majd; ennek központi beszerzését a már meglévő egyéni felszerelésekkel vetik össze.

 

Fotó: Tóth-Szabó Balázs

 

BONSZAI KLUB

 

Első foglalkozás: 2020. március 21., 9:00

Időtartam: márciustól október végéig, alkalmanként 3-4 óra

Részvételi díj: Tizenöt jelentkező esetén 2.000,- /fő lesz az alkalmi részvételi díj. A Kecskemét-Aomori Magyar-Japán Baráti Kör tagjai 15 % kedvezményt kapnak!

Jelentkezés: a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, „bonsai klub” tárgy megjelöléssel

 

A felkészüléshez ajánlják az EBC oldalát.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449