TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Tesióra otthon? Ingyenes online testedzésre invitál a kecskeméti SpartanFitt oktató
17
2020 márc.

Tesióra otthon? Ingyenes online testedzésre invitál a kecskeméti SpartanFitt oktató

 

Mi lesz a testmozgással, ha a gyerekek és felnőttek a 4 fal közé szorulnak? Sorra zárnak be a kondi- és jógatermek, a játszóterek. Vidám Marcsi, a Happy Mozgáscentrum vezetője gáláns felajánlást tett a kecskemétieknek: a SpartanFitt és TRX oktató segít az online testnevelésórák megtartásában.

 

A Van időm edzeni Facebook csoportban több kis ingyenes videó található olyan edzésformákról, amelyek otthon, eszköz nélkül elvégezhetők. Az edzés időtartama kb. 30 perc (a bemelegítés, nyújtás külön). Korosztálytól és edzettségi állapottól függetlenül elvégezhető gyakorlatokat tartalmaz.

“Ez egy edzős mozgalom. Bármikor tudsz csatlakozni. Az edzésre vagy testnevelésre tanítalak és szeretném megszerettetni veled. Heti 2x szeretném, ha velem tartanál egy élő bejelentkezés vagy videóanyag során. Fontos, hogy rendszert - vagy írhatnám, hogy egy jó szokást - szeretnék bevezetni az életedbe, ami az egészségedet segíti. Tarts velem és eddzünk együtt!” - buzdít Marcsi. “Ebből a helyzetből erősebben kell kijönnünk, közös erővel, egymást segítve!”

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: csütörtök, 19 március 2020 09:46
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449