TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Ingyenes workshop: Milyen szülő szeretnél lenni? Ács vagy kertész?

05
2020 máj.

Ingyenes workshop: Milyen szülő szeretnél lenni? Ács vagy kertész?

 

A program új ablakot nyit mindazok számára, akik gyermeket nevelnek. A trénerek, Török Tímea és Agócs Andrea kreatív, játékos módszert mutatnak be a nehéz helyzetek és viselkedési problémák leküzdésére.

 

Milyen szülő szeretnél lenni? Ács vagy kertész?

 

Időpont: 2020. május 8., péntek, 17:00–19:00

 

“Milyen egy jó kertész? A jó kertész tudja, hogy mindennek megvan az elrendelt ideje. Talán emlékszünk még rá A Kisherceg c. olvasmányunkból is: "Az idő, amit a rózsádra vesztegettél: az teszi olyan fontossá a rózsádat… Mert ő az, akit öntözgettem. Mert ő az, akire búrát tettem. Mert ő az, akit szélfogó mögött óvtam. Mert róla öldöstem le a hernyókat (kivéve azt a kettőt - hármat a lepkék miatt). Mert őt hallottam panaszkodni, meg dicsekedni, sőt néha hallgatni is. Mert ő az én rózsám." De mit is jelentenek mindezek a gyermeknevelésben? Hogyan cselekedjünk, kommunikáljunk szülőként, hogy a nevelés ne ácsmunka legyen? Dologra fel! Eszközt is adunk a kezekbe az interaktív, gyakorlatorientált workshopon!

 

Kik tartják a tréninget?

  • Agócs Andi megoldás- és lehetőségfókuszú, mentálhigiénés szemléletű segítő szakember, gyermekpszichodráma vezető, Kids' Skills tréner 16 éve dolgozik gyermekekkel és felnőttekkel egyaránt, egyéni, kis- és nagycsoportos keretek között egyaránt. Hitvallása: "Amire figyelünk, abban van a növekedés." /Tim Gallway/
  • Török Tímea gyógypedagógus, megoldásfókuszú coach, Kids' Skills tréner, OH-kártya instruktor több mint két évtizede segíti a különböző sajátos nevelési igényű gyermekek integrált oktatását. Munkája során az egyéni megoldásközpontú beszélgetések mellett iskolai, munkahelyi csoportoknak is tart tréningeket.

 

Mire számíthatsz?

A workshop új ablakot nyit mindazok számára, akik gyermeket nevelnek. A trénerek kreatív, játékos finn módszert mutatnak be a nehéz helyzetek és viselkedési problémák leküzdésére.

 

A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött. Férőhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre. Regisztráció itt.

 

A program szervezője a kecskeméti Család- és KarrierPONT.

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szerda, 06 máj. 2020 18:31
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449