TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Hétfőn már csobbanhatunk a kecskeméti strandon!
11
2020 jún.

Hétfőn már csobbanhatunk a kecskeméti strandon!

 

2020. június 15-én, hétfőn nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark. A strandolók az idei évben is élvezhetik a hűsítő medencéket, a csúszdákat, és a napsütést a friss levegőn, de a koronavírus járvány miatt jelentős változásokra is számítaniuk kell.

 

 

Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark

 

Cím: Csabay Géza krt. 7.

Nyitás: 2020. június 15.

Nyitvatartás: minden nap 7:30-20:00

 

A vendégeket érintő új szabályok:

Az egyik legfontosabb a 1,5 méteres védőtávolság folyamatos betartása legfőképp a pénztáraknál, az öltözőkben, a vendéglátó egységeknél és a csúszdáknál. Ez a strand befogadóképességét is meghatározza. A hatósági előírásoknak megfelelően egyidejűleg maximum 800 fő lehet a strandon, ami lényegesen kevesebb, mint normál esetben. Hétköznap várhatóan ez nem fog problémát okozni, azonban hétvégén, vagy kánikula esetén mindenképp érdemes lesz tájékozódni az aktuális vendéglétszámról, mielőtt bárki útnak indul. A látogatószámról a 76/417-407-os telefonszámon, vagy a honlapon lehet érdeklődni június 15-től, minden nap 7.30-19.00 óra között.

A kihelyezett kézfertőtlenítők használatára és az egyes helyiségek és medencék maximális befogadóképességnek figyelemmel kísérésére ugyancsak felhívják a figyelmet.

 

A jegyárak változatlanok, illetve újdonság a 2 órás úszójegy, amelynek az ára 900 Ft. Az úszójegyet reggel nyitástól lehet megvásárolni, azonban mindenképp érdemes előzetesen tájékozódni az aktuális úszáslehetőségről a pályabeosztásból, mivel a sportegyesületek edzéseit is a strand 50 méteres medencéjében tartják meg. A pályabeosztás szintén megtalálható a strand honlapján.

 

A strandon minden szolgáltatás és medence elérhető lesz, kivéve a töltő-ürítő termál medencét és a víz feletti élményelemeket, melyek használatát az érvényben lévő hatósági ajánlások nem teszik lehetővé. Az 50 méteres úszómedencét kifejezetten sportolási céllal lehet majd igénybe venni, kérik a fürdőzőket, napozásra a strandmedencét és az élménymedencét használják az idei évben.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449