TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Sétálj a lombok között, Kecskeméten!

15
2020 jún.

Sétálj a lombok között, Kecskeméten!

 

A lombkoronaszintről csodálhatjuk meg a Nyíri-erdőt, sőt, a Vadászati tanösvényt is felfedezhetjük a Vackor Vár Erdészeti Erdei Iskola jóvoltából. Az újonnan épült lombkorona tanösvényt és kilátót kizárólag a Vackor Vár vendégei használhatják szervezett csoportokban, idegenvezetővel, tehát egyéni látogatásra nincs lehetőség. Ezért is kihagyhatatlan program a most hétvégi!

 

 

SÉTA A LOMBOK KÖZÖTT

 

Helyszín: Vackor Vár Erdészeti Erdei Iskola, Kecskemét-Hetényegyháza, Belsőnyír 202.

Időpontok: 2020. június 19., 18 óra és június 20., 10 óra - BETELTEK

ÚJ IDŐPONTOK: 2020. június 24. szerda 17 óra vagy június 26. péntek 17 óra

 

A 26 hektáros Szent Hubertus Parkerdő közvetlen szomszédságában megépült Lombkorona tanösvényen (kivitelező: Baugenerál Kft.) a Vackor Vár Erdei Iskolába érkező csoportok erdész szakember vezetésével ismerkedhetnek az 55 hektáros védett terület növény- és állatvilágával. A Vackor Vár Erdei Iskola látogatóit, táborozóit további természeti élményekhez segíti hozzá az idős tölgyek között húzódó lombkorona tanösvény (a járószint 4 - 6 m között változik) és torony (legfelső járószint 11,56 m). A tanösvény hűen be tudja mutatni a Kiskunságra jellemző homokbuckás felszíni formákat, az itt élő fa- és cserjefajokat, valamint a lombkoronában élő állatvilágot is.

 

 

A korlátozott férőhely miatt (max. 35 fő) a szakvezetéses túrára előzetes regisztráció szükséges: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Részvételi díj (3 éves kor fölött): 400 Ft/fő

Javasolt 10-15 perccel korábban érkezni a Vackor Vár parkolójába (Kecskemét-Hetényegyháza Nyíri-erdő - Szent Hubertus Parkerdő)

Bővebb információ: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., (76) 706 060

 

 

Táborokba is vár a Vackor Vár! 

Csodás környezetben ismerkedhetsz a Kecskemét-hetényegyházi Nyíri-erdő növény- és állatvilágával, íjászkodhatsz, kemencében kenyeret süthetsz, és számtalan egyéb izgalmas program közben nagyszerű barátokra találhatsz az ötnapos táborokban.

 

Kalandozzunk együtt a magoncok és a fák levelei között!

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: hétfő, 15 június 2020 12:27
Értékelés:
(11 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449