TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ A legjobb programok Kecskeméten, július 10-12. között

09
2020 júl.

A legjobb programok Kecskeméten, július 10-12. között

 

Felkészültél egy mozgalmas, bulis, pörgős hétvégére? Az egész család talál majd magának kedvére való szórakozást Kecskeméten és a környéken!

 

 

 

 

Faültetés

 

Helyszín: Piaristák tere

Időpont: 2020. július 9., 17:00–18:00

 

Ünnepeld velünk a 10 millió Fa - Kecskemét első szülinapját egy közös faültetéssel a Piaristák terén.

Program: gödörásás, hársfaültetés, locsolás, valamint egy időkapszula elhelyezése.

 

 

Dolittle - Vakáció Mozi

 

Helyszín: Otthon Mozi, Kossuth tér 4.

Időpont: 2020. július 10., 14:00

 

R. Stephen Gaghan Sz. Robert Downey Jr. Tom Holland

Robert Downey Jr. remekel az egyik legkedveltebb irodalmi karakter, az állatokkal beszélni tudó doktor történetének legújabb, fenomenális filmváltozatában.

A különc Dr. John Dolittle, Viktória királynő Angliájának híres orvosa és állatorvosa hét éve veszítette el a feleségét. Azóta remeteként él a Dolittle birtok magas falai mögött, társasága csupán egzotikus állatainak seregletéből áll. Ám amikor az ifjú királynő súlyos beteg lesz, Dolittle kénytelen-kelletlen útra kel egy titokzatos sziget felé, hogy megtalálja a gyógymódot. Útja során új erőre kap bátorsága és fürge észjárása; régi ellenfelekkel találkozik, és csodálatos lényeket fedez fel. Kalandjaiban segítőtársai is akadnak, hiszen önjelölt ifjú segédje mellett elkíséri őt egy lármás kis állatsereglet is, többek között egy gondterhelt gorilla, egy lelkes, de kelekótya kacsa, egy truccoló strucc, egy jókedvű jegesmedve, valamint egy bakafántos papagáj, aki Dolittle legközelebbi tanácsadója és bizalmasa.

A film rendezője az Oscar-díjas Stephen Gaghan (Sziriána, Traffic), a producer Joe Roth és Jeff Kirschenbaum (Demóna, Alice Csodaországban), valamint Susan Downey (A Sherlock Holmes sorozat, A bíró).

Előzetes

 

 

Levendula lány, zsinór tálka készítés

 

Helyszín: Mütyür Műhely, Klapka u. 28.

Időpont: 2020. július 10.,16:00–19:00

 

Zsinórból készült tálkát és levendula lánykát varrhatunk, amihez minden alapanyagot biztosítanak. Alap varró tudás elegendő hozzá. Az alkotás öröme a kulcsszó!

Jelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Érdeklődés: 76/ 383-645

Tanfolyam díja: 3.000 Ft

Jelentkezési határidő: 2020.07.10.

 

 

FASHION REGGELI - KERTI PARTY és ami mögötte van!

 

Helyszín: Malom Központ, Korona u. 2., Panoráma Terasz

Időpont: 2020. július 11., 9:30 – 11:30

 

Az idei második kecskeméti Fashion reggelin bevezetnek minket a tökéletes kerti party rejtelmeibe: lesz itt újragondolt fröccs (amit meg is kóstolhatunk!), trendi dekoráció, kulisszatitkok egy kecskeméti fotóstól, valamint kalandozás a grillezés és pácolás trükkjeiben.

Az esemény ingyenes, de regisztrációköteles!

Bővebb információ és jelentkezés

 

 

Zöld Misszió Workshop- szütyő, zsák varrás

 

Helyszín: Mütyür Műhely, Klapka u. 28.

Időpont: 2020. július 11., 15.00-18.00

 

Hogyan tudok elindulni a csomagolásmentes vásárlás útján? Mondj nemet az egyszer használatos műanyag zacskókra! Készítsd el saját zsákodat, szütyődet, mely utána mindig hű társad tud lenni a vásárlások alkalmával. Használhatod zöldségek, gyümölcsök, tészták, száraz termények vásárlására is, felhasználási lehetőségük szinte végtelen.

Jelentkezési űrlap 

Workshop tartalma: varrógép, anyagok, varró eszközök, segítő személy a varrásban, kis nasi (zöldség chips, aszalványok, magok), ivóvíz (szörp), kedves és jó hangulat

Workshop díja: 1000 forint /fő

 

 

Rejtélyes Vacsora - Gyilkosság Vacsorára

 

Helyszín: Kisbugaci Étterem, Munkácsy u. 10.

Időpont: 2020. július 11., 18:30–21:00

 

“Egy kellemes étterem, két óra élmény, háromfogásos vacsora… Előkelő környezettel, változatos 3 fogásos menüvel várunk rejtéllyel fűszerezett, szesztilalom korabeli vacsoránkra! Miután mindenki megérkezett, ismertetjük a programot, és kezdődhet a játék! A vacsora során egy gyilkosság történik, és a Ti feladatotok, hogy felderítsétek. Fogásonként új nyomokra és bizonyítékra bukkantok, melyeket csak a többi asztaltársasággal egyeztetve, csapatoddal összedolgozva tudtok értelmezni, megfejteni. LOGIKAI TÁRSASJÁTÉK: Kedveled a szabadulószobák izgalmát? Mit szólnál hozzá, hogy ha most nem kijutnotok kellene, hanem egy élvezetes vacsora közben nyomoznotok? Hangulatos légkört teremtünk, ahol csakis a környezetetekben elhelyezett nyomok alapján tudjátok megfejteni rejtélyünket. Itt nem szerepet játszotok el, hanem a saját asztaltársaságotokkal kell összedugnotok a fejeteket és figyelni a jeleket. A játékban kockadobás helyett, kreatív logikai feladatok helyes megfejtésével juttok előrébb - melyek többnyire újabb fejtörőhöz vezetnek.”

Regisztráció: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kedvezményes ár 6.980 Ft/fő- a kedvezményes ár feltétele a játékosok email címeinek megadása és a Facebook-oldal like-olása. 

Részletek

 

 

Margaret Island koncert

 

Helyszín: Ápoló klub, Olimpia u. 14.

Időpont: 2020. július 11., 19:00

 

Jegyár: 3 990 Ft - 4590 Ft

Jegyvásárlás

Facebook-oldal

 

 

Kitekintő: Csúszdapark Átadó

 

Helyszín: Barack Thermal Resort Fürdő, Tiszakécske, Rózsabarack tér 2.

Időpont: 2020. július 11., 9:00–20:00

 

“Elkészült a Barack Thermal Resort legújabb attrakciója 4 különböző izgalmas és kirobbanóan színes csúszdával!

  • Az anaconda csúszda egy szelídebb lejtésű, közkedvelt típus, amelyet a kezdő csúszdázók is bátran használhatnak.
  • A kétpályás családi csúszda (vagy versenycsúszda) nyitott szerkezetű, izgalmas gyorsasági versenyek rendezésére ad lehetőséget, mivel időmérő funkcióval is rendelkezik.
  • A kamikaze csúszda a száguldás és az adrenalin szerelmeseinek lesz a kedvence. Szinte szabadesés-élményt nyújt és akár 60-70 km/h óra lecsúszási sebesség is elérhető rajta.
  • A rafting és inga csúszda pedig két kedvelt típus egyedi ötvözete, Magyarországon egyedülálló élményelem, amely csúszógumival (raft) vehető igénybe.

Július 11-én 11:00-kor kerül megrendezésre a látványos, ünnepélyes átadó, melyen a sajtó, a település vezetői és a fürdőző vendégek vesznek részt. Az első karszalagot váltó gyerekek (5 fő) lehetnek azok a szerencsések, akik első alkalommal csúszhatnak le a csúszdán, ráadásként meglepjük őket egy szuper Csöpis ajándékcsomaggal is! A csúszdát az átadó ünnepség után birtokba is vehetik Vendégeink!”

További információ

Szombati animációs programok

 

 

Gyógynövény-ismereti túra

 

Helyszín: Szegedi Fehér-tó, Tisza-völgyi Bemutatóház

Időpont: 2020. július 11., 16:00

 

A környezetünkben is megtalálható gyakoribb gyógyhatású, házilag is felhasználható növényeket és feldolgozásuk módját ismerjük meg túránk során és néhány gyógyteát is megkóstolhatunk.

Találkozó: a Tisza-völgyi Bemutatóháznál (E5 út; a 158-as km szelvénynél.) Megközelítés: Szegedről helyközi buszjárattal vagy személyautóval az E5-ös úton.

Részvételi díj és kiállítás-belépő: felnőtt 1500 Ft, diák és nyugdíjas 1000 Ft

Információ, jelentkezés:Ábrahám Krisztián 30/638-0297, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

A mi Kodályunk

 

Helyszín: Otthon Mozi, Kossuth tér 4.

Vetítések:

  • 2020.07.13. hétfő, 18:00
  • 2020.07.14. kedd, 18:00

 

Petrovics Eszter filmjének főszereplője Ránki Fülöp zongoraművész és Devich Gergely csellóművész, akik a 2019-ben újból megrendezett hangverseny során barátaik, a Kruppa Kvartett közreműködésével nemcsak gyönyörűen megszólaltatják Kodály darabjait – köztük az I. vonósnégyest, a Kilenc zongoradarabot és a Szonáta gordonkára és zongorára című művet –, de a koncertre való felkészülés során Kodály fiatal éveihez köthető helyszíneken barangolva izgalmas gondolatokat is megosztanak egymással és a nézőkkel a zeneszerző életéről és műveiről. Ellátogatnak többek között Galántára és Nagyszombatra, ahol Kodály a gyermek-, majd gimnáziumi éveit töltötte, valamint a Zoborvidékre, ahová első gyűjtőútjaira ment vissza 1905-ben. A Budapestet érintő rész középpontjába Kodály egyetemi évei és a korszak legfontosabb kompozíciói kerültek, valamint az említett 1910-es szerzői est, amelynek az Erzsébet körúti Royal Szálló hangversenyterme adott otthont.

Bővebb információ

Jegyár: 850 Ft

 

 

Meseudvar - Vigyázz, mert füllentünk!

 

Helyszín: Hírös Agóra Ifjúsági Otthon, Kossuth tér 4.

Időpont: 2020. július 15., 17:30–19:30

 

10 éves a Meseudvar!

Mesés, vidám „csobbanás” a nyári élményekbe kisgyermekes családok részére a Csörömpölők együttessel.

Program:

  • zenés-mesés interaktív előadás
  • kézműves foglalkozás, játék a Szivárvány játéktár játékaival
  • „mesebeli” uzsonna, tombola

Belépődíj: 1.000.- gyerekeknek, 1.500.- Ft felnőtteknek

Jegyek válthatók: elővételben az Ifjúsági Otthon pénztárában, a helyszínen korlátozott számban kaphatók jegyek. A részvételi díj tartalmazza a zenés műsor, a kézműves foglalkozás és a „mesebeli” uzsonna díját.

A programokat 3 éves kortól ajánlják!

Információ: Csizmadia Ilona 76/481-523, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Sushi

 

Helyszín: OHANA Gasztruklub és Főzőiskola, Énekes u. 120.

Időpont: 2020. július 28., 18 óra

 

“A nemzetközi gasztronómiában kevés megosztóbb étel van, mint a sushi. Van aki ki nem állhatja, más nem tud betelni vele. Taka Kurokawa személyisége viszont remélhetőleg még a legkritikusabb vendégeket is meggyőzi. Taka a Szegedi Sebészeti Klinika baleseti sebésze, aki megjárta az X-faktort és a Konyhafőnök VIP-t is, dolgozik producerként és dalszövegíróként. Magyar szókincse több, mint lenyűgöző, de a legmeglepőbb talán, az a végtelen szerénység, amit szinte csak a japánok tudhatnak magukénak. Egy kihagyhatatlan este a távol-keleti ízek rajongóinak, Japán fanatikusoknak és Taka követőknek!”

Menü:

  • Oszuimono leves
  • Makizushi
  • California Roll
  • Nigiri
  • Temaki sushi
  • Aszadszuke (savanyított zöldségek)
  • tonhal, kígyóuborka, tojáslap, avokádó, füstölt lazac, surimi, kaviár
  • Asahi sör

Vezeti: Taka Kurokawa

Részvételi díj: 11.000 Ft

Bővebb információ és jelentkezés 

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: péntek, 10 július 2020 10:41
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449