TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Online adventi és mikulásos programok most hétvégére

04
2020 dec.

Online adventi és mikulásos programok most hétvégére

 

Nyugi, nem maradtunk klassz programok nélkül, csak átköltöztek az online térbe. Színházi élmény, koncertek, egy kis kreatívkodás és mozgás egyaránt lesz a hétvégén, nem fognak unatkozni sem a gyerkőcök, sem a felnőttek!

 

 

Rigócsőr király

 

Elérhető: 2020. december 4. 18 órától december 6. 19 óráig

 

„Jaj, ez aztán mintapéldány, álla mint egy csőr a gólyán, ám de nem oly méltóságos, inkább csak úgy rigóságos, kérőm álla rigó csőre, hogy mert idejönni vele? Ez lenne a férjem? Legfeljebb konyhán a cselédem.” Különleges előadásra számíthatnak az érdeklődők: a mozgásszínházi elemek, a cirkusz, az élő játék, a tárgyjáték egyaránt szerepet kap a mostani produkcióban. A mese ugyanakkor megőrzi a történetet, érthető és átélhető formában jelenítve meg a szép, okos, de kényeskedő királykisasszony históriáját.

Időtartam: 59 perc

 • A Grimm testvérek meséje alapján írta: Zalán Tibor
 • Tervező: Mátravölgyi Ákos
 • Zeneszerző: Darvas Benedek
 • Rendező: Kuthy Ágnes
 • Játsszák: Apró Ernő, Ivanics Tamás, Fülöp József, Nyirkó Krisztina

Az előadást 6 éves kortól ajánlják!

Jegyvásárlás

 

 

Online jógahétvége

 

Időpont: 2020. december 4-6.

Link

Lajos Márti, a Flow yoga & selfness jóga stúdió megálmodója ingyenes online jógaórával lepi meg közönségét és a jóga szerelmeseit. A három 20 perces jógaóra a munkahét után felgyülemlett stresszt segíti elengedni és ráhangol a hétvégi ellazulásra. Pénteken mellkasnyitó jógagyakorlásra vár Márti, szombaton a csípő feszültségeinek oldásán, vasárnap pedig az egyensúlyunk megtartásán dolgozunk majd.

 

 

Online Advent a Kecskeméti Szimfonikus Zenekarral

 

Időpont: 2020. december 5., 16:00

Link

Különleges meglepetéssel készül a zeneszeretőknek a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar. Céljuk, hogy ebben a nehéz időszakban egy kis zenét csempésszenek az emberek életébe. Érdemes ezért figyelemmel követni a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar közösségi oldalát, ugyanis az adventi időszakban egy-egy különlegességgel lepik meg az oldalra látogatókat.

 

 

Halász Judit koncertje – Karácsonyi csiribiri élő közvetítés

 

Időpont: 2020. december 6., 17:00

 

Karácsonyi koncerttel várja a gyerekeket Halász Judit idén is, ezúttal élő közvetítés formájában a Vígszínházból. A különleges hangulatú koncert meglepetés kicsiknek és nagyoknak, a gyerekeknek feledhetetlen élmény, a felnőtteknek pedig a legszebb gyerekkori éveket idéző nosztalgia.

Jegyvásárlás

 

 

Mikulás láma háton

 

Időpont: 2020. december 6., 18:00

 

Online élményfestés gyerekeknek

Amennyiben valaki lemaradna az eseményről akkor sincs ok aggodalomra, hiszen a csoportot az esemény elmúltával még 3 napig fent hagyják és az élő videót közzéteszik, így a csoporttagok ezen időszak alatt bármikor visszanézhetik azt.

Ezt a foglalkozást az egészen apró korosztálynak találták ki.

Jegyvásárlás

 

Fotó: Banczik Róbert

 

Kecskeméti Téli Fesztivál online

 

Link

 

“Az idei Kecskeméti Téli Fesztivál kicsit más lesz, mint az eddigiek, de igyekszünk idén is tartalommal megtölteni az Ünnepre készülődés időszakát. Bár személyesen nem találkozhatunk, de a következő hetekben gyönyörű adventi online programokkal érkezünk. Aki követi a Kecskeméti Téli Fesztivál facebook oldalát folyamatosan bővülő tartalommal képes ízelítőt kaphat a

 • Karácsonyi Kézműves Vásár kiállítóinak munkáiból
 • karácsonyi dekorációs ötletekből
 • karácsonyi ételekből, italokból
 • és még ajándékozási tippeket is adunk!”

 

 

Tetszett a cikk?

 

Ajánlj másnak is bennünket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utoljára frissítve: péntek, 04 december 2020 17:34
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

 • Trendalelke.hu Blogmagazin
 • +36302434449