TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Kecskeméti, vírusbiztos programtippek, hogy ne unatkozz a bezárások alatt sem!

05
2021 márc.

Kecskeméti, vírusbiztos programtippek, hogy ne unatkozz a bezárások alatt sem!

 

Fess, fuss, jógázz, kalandtúrázz, romantikázz vagy épp kuckózz be, tedd azt, amihez kedved van! Ne hagyd, hogy kedved szegjék az újabb szigorítások!

 

 

Faültetés a 10 millió Fa - Kecskemét Egyesülettel

 

Melinda park, 2021. március 6., 9:00

 

A Barna és Fia Csodakertész faiskola tulajdonosa Rosznáky-Barna Péter 300 db gyümölcsfát ajánlott fel, amelyeket most szombaton ültetnek el a 10 millió Fa - Kecskemét Egyesület önkéntesei.

Részletek

Március folyamán többször is lehetőség nyílik még önkénteskedni az Egyesületnél, középiskolás diákok akár a közösségi szolgálatukat is teljesíthetik így. 

 

 

Hajnali csend - élményfestés

 

2021. március 6., 18:00

 

Éld ki a kreativitásod, alkoss otthon! Nem kell különösebb festői tudással rendelkezned, hogy megfesd ezt a képet, hiszen egy instruktor a segítségedre lesz.

Részletek

 

 

E-Kecsap Virtuális Futás

 

2021. március 7-ig

 

A járványhelyzetben sem állt le az ötletgyár az Együtt a Kecskeméti Családokért Közhasznú Alapítvány háza táján. Noha tavalyhoz hasonlóan egyelőre idén sem tudnak a vírus miatt jótékonysági sportnapot rendezni, mégis kitalálták, hogyan mozgassák meg a kecskemétieket, akik szívesen húznak sportcipőt egy jó ügy érdekében: virtuális futással juttathatjuk tűzifához a rászoruló családokat.

Nevezési díj: 5000 Ft

Részletek

 

 

Nőnapi ajándék jóga Lajos Mártival

 

2021. március 8., 17:30

 

“Nagy szeretettel hívlak benneteket a március 8-i rendhagyó, online jógaórámra, melyet ezúttal kifejezetten Nőknek szántam. Dolgozunk a kritikus testrészekben eltárolt testi-lelki feszültségek oldásán és a belső erőnk megtalálásán. Gyakoroljuk önmagunk elfogadását, szeretetét, ilyen módon kapcsolódunk valódi női minőségünkhöz.

Nem baj, ha az élő online gyakorlás időpontján nem tudsz velünk lenni, az óra felvételét egy napon belül bármikor visszanézheted.

Ez az alkalom az én ajándékom Nektek, tehát ingyenes, de regisztrációhoz kötött.” 

 

 

Március 15-i felfedező séta Kecskeméten

 

2021. március 8-15.

 

8 nap, 12 helyszín, 12 kérdés - szabadon, saját tempóban bejárható útvonal. A '48-as eseményekhez kapcsolódó emléktáblákat, szobrokat alaposan szemügyre véve találhatók meg a válaszok. Egyének, családok, baráti társaságok egyaránt teljesíthetik.

A helyes megfejtést beküldők jutalomsorsoláson vesznek részt.

Hamarosan jönnek a részletek és a feladatlap, ami online kitölthető vagy letölthető. 

Beküldési, leadási határidő: 2021. március 15. éjfél

 

 

Hírös kecskemétiek: Hajdú Melinda

 

2021. március 9., 19:00

 

A neves kecskemétieket bemutató pódiumbeszélgetés–sorozat következő vendége Hajdú Melinda, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésznője lesz.
Hajdú Melinda pályája Miskolcról indult. A Színművészeti Egyetemen Huszti Péter és Kerényi Imre zenés osztályában végzett. Kecskeméten az Amadeus című darabban mutatkozott be végzős egyetemistaként, 2009-ben. Azóta megszakítás nélkül a kecskeméti társulat tagja. Sok fontos főszerepet és szerepet bíztak rá zenés és prózai darabokban, és gyermekelőadásokban is. A beszélgetésben szakmai karrierjének fontosabb állomásai mellett férjéről, Ádámról és két és fél éves kisfiáról, Marcellről is hallhatnak információkat.

A beszélgetés ingyenesen megtekinthető a következő linkeken:

A beszélgetést a Kecskeméti Televízió is főműsoridőben sugározza.

 

 

Szerelmi kalandtúra

 

2021. március 17-ig

 

Ifjú és örökifjú párok egyaránt egy több héten át tartó párkapcsolat-építő játékban erősíthetik szerelmüket számos, szabadon választható állomással, feladattal. Bár az első évek lángolásában szinte természetes, hogy benne vagyunk minden "bolondságban", az évek, évtizedek óta tartó párkapcsolatokban könnyedén legyinthetünk, hogy "ugyan, mire jó ez". Pedig lehet, hogy eddig a vörös rózsát szerette, de ma már inkább a tulipánt, lehet, eddig ezt a bort, ma meg egy másik fajtát. Teljesen normális, hogy folyamatos változásban élünk. Nemcsak öregedünk (bocsi :) ), hanem az ízlésünk, motivációnk, érzékenységünk is változik. Sokszor azt gondoljuk – főleg több éve párkapcsolatban élve, hogy már ismerjük magunkat és a párunkat, éppen ezért nem vesszük észre kellő időben a változást, amire érdemes reagálni.

Részletek

 

 

„Kérhetek egy randevút? – avagy séta a lila ködben”

 

2021. március 31-ig

 

Új, „önjáró” helytörténeti sétára hívja a kecskemétieket a Séramóra Sétairoda! A karácsonyi Zseb-Séramóra sikerén felbuzdulva egy újabb, térkép és kihelyezett QR-kódok segítségével önállóan végigjárható sétára invitálnak a Séramóra Sétairoda munkatársai, Tóth Anna idegenvezető és Kovács Ágnes művészettörténész. Amíg el nem jön a személyesen vezetett séták ideje, addig sem kell tehát nélkülözni a séramórálást!

Részletek

 

 

Tetszett a cikk?

 

Ajánlj másnak is bennünket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449