Nyomtatás
08
2022 jún.

Szombaton fejest ugrunk a nyárba, a Fashion Reggelivel: fókuszban a bor, könyv, divat és a digitális család

 

Pazar napsütés, kellemes szellő, finom falatok, stílusos holmik és Kecskemét egyik legszebb panorámája - ezek szolgáltatják a díszletet a szombati Fashion Reggelihez. A Malom Központ Panoráma teraszán a legfrissebb trendekkel készülhetünk fel a nyári ékszer és cipő divatra, valamint a napfény kihívásaira. A nyárindító esemény középpontjában ezúttal a digitális világ rejtelmei állnak. Könyvrajongók és borkedvelők a világ minden kincséért se maradjanak otthon, számukra is akad izgalmas program Kecskemét egyik közkedvelt női eseményén. A programajánlót a Malom Központ szponzorálta.

 



FASHION REGGELI

#cool summer

Időpont: 2022. június 11., szombat, 9.30-tól

Helyszín: Malom Központ, Kecskemét, Korona u. 2., Panoráma terasz

Regisztráció: a rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 



Meglepetés ajándékok

A Fashion Reggeli által garantált remek hangulat mellett más motiváció is ígérkezik: az esemény résztvevői közül a legstílusosabb hölgy vendég ajándékban részesül, illetve a Koch Borház minden résztvevőt meglep egyik zamatos borával.

 

 



Nyáresték sztárjai

Ismerd meg a nyár egyik legnépszerűbb figuráját, Irsai Olivért, tudd meg milyen borral lehetsz a grillparty sztárja, vagy mitévő legyél, ha nem tudsz, vagy nem akarsz alkoholt fogyasztani! A szuper nyári borok mellett a Koch Borház Kecskemét frissen préselt gyümölcslevekkel is készül nektek. Vigyázzatok, szem, és pohár nem marad szárazon, hiszen Fehér Anna borszakértő, a Koch Borház Kecskemét üzletvezetője humorbonbonokkal és borkóstolóval is készül, ráadásul még Koch borral is megajándékozza a Fashion Reggeli résztvevőit.

 

 


Nincs nyár könyvélmény nélkül

A Libri jóvoltából a Fashion Reggeli vendége lesz Murinai Angéla írónő.  Angéla 2014 óta írja Gumiszoba című blogját, ahol közéleti kérdésekkel, nőpolitikával, társadalomkritikával foglalkozik. 2018-ban két fiával Németországba költözött, és azóta is ott él. Régi köteteiről és új könyvéről is hallhatsz majd, illetve az írőnő dedikálja is műveit, melyeket a Libriben már beszerezhetsz:

  • Mikor feltámad a szél, Libri Kiadó, 2021
  • 10 okom a haragra, Tea Kiadó, 2021
  • Ich bin aus Ungarn – Magyarországról jöttem, Libri Kiadó, 2022

 

 

 

 

A tudatos nő és a digitalizáció

A Nők a Neten mentorai, dr. Illés Nóra, Nagy Ágnes és Utasi Melinda bemutatják a Malom Központ újdonságát, a Malom applikáció előnyeit, a benne rejlő lehetőségeket. A digitalizáció a mindennapjaink része, amit, ha a Nők jól és tudatosan használnak, értékes időt, pénzt és energiát nyernek Önmaguk és családjuk számára.  

 


Digitális nyár?

A nyár vajon tényleg azt jelenti, hogy a gyermekeinket 2,5 hónapon át rabul ejti az internetes világ?  Koncsik István, a Kecskeméti Szent László Lions Klub alkormányzója és Alter Róbert digitalizációs szakember egy igazán forró témával készülnek a Fashion Reggelire: a digitális család, digitális otthoni házirend és digitális egyensúly kihívásairól beszélgethetünk velük, avagy hogyan pótoljuk szülőként a digitális eszközöket, és miért fontos a szülői jelenlét 2022-ben.

 

 


Amiről biztosan ne feledkezz meg a forró nyári napokon!

Itt a jó idő, a napsugarak nemcsak életerővel töltenek el bennünket, de kihívást is tartogatnak számunkra.

 

 

 


Ne indulj el napszemüveg nélkül, hiszen nemcsak a stílusodat erősíti ez a kiegészítő, hanem a napvédelem egyik fontos eszköze. A Malom Központ palettáját immár az OPTIC WORLD is színesíti, szakembereiktől pedig megtudhatod, hogy idén milyen napszemüveg trendek hódítanak, és egyáltalán hogyan válaszd ki a tökéletes napszemüveget.

 

 


A Malom Gyógyszertárnak köszönhetően bepillantást nyerhetünk a fényvédelem fontosságába a Dermedic készítményeivel. Ráadásul egy mesterkozmetikus bőrdiagnosztikai tanácsadással segíti a résztvevőket, hogy a bőrtípusuknak megfelelő krémet válasszák.
 


Nem jártál még Fashion Reggelin?

Kíváncsi vagy rá, hogy mire számíthatsz?

Olvasd el a 2021-es nyári Fashion Reggeliről írt élménybeszámolónkat!

Utoljára frissítve: szerda, 08 június 2022 19:15
Értékelés:
(1 szavazat)

Kapcsolódó elemek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned