TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Ágymozi és szórakoztató központ nyílt Budapesten
25
2014 nov.

Ágymozi és szórakoztató központ nyílt Budapesten

 

Őrület: Európa első ágymozija nyílt meg Budapesten  Buda Bed Cinema néven. A szórakoztató központ egyéb meglepetéseket is tartogat a látogatóknak.

Nem kell többé a moziszékben kényelmetlenül feszengened a 2-3 órás alkotások alatt. Helyezkedj el kényelmesen a kényelmes franciaágy-méretű heverők egyikén: elnyújtózkodhatsz egyedül, pároddal, barátaiddal vagy a családoddal. A legmodernebb vetítő technika lehetővé teszi, hogy kíváló minõségben tapasztalj meg régi és új klasszikusokat. Sokszínű programmal várnak minden korosztályt és érdeklődési kört: gyerekekkel családi matiné, este és éjjel drámal, akciófilm, thriller és éjféli horrorfilm.

Jegyár: 5.555 Ft.
A jegy egy ágy használatára két felnőtt, vagy két felnőtt és két 10 év alatti gyerekre vonatkozik.

A NAGY ÉRDEKLŐDÉSRE VALÓ TEKINTETTEL ÉRDEMES ELŐRE MEGVÁSÁROLNI A JEGYEKET!

 

Nemcsak mozi!

A szórakoztató központban egy kézművesek és divattervezők alkotásait kiállító, „Art&Craft Market" is helyet kapott, ahol az alkotók ingyenes standot és árusítási lehetőséget kapnak, mindössze a bevétel közösen megállapított százalékát kell fizetniük.

A folklór szerelmeseit néptáncosok és népzenészek showműsorai várják, naponta két alkalommal, 18 és 20 órától.

Szórakozóhelyek tekintetében is van választás: egy koktélbár és két új szórakozóhely nyílt a központban, a Grand és az exkluzív, zártkörű Mirror.

A helyszín egyik kuriózuma a legfelső szintet borító, 7 különböző stílusú kupola illusztráció, amely a Teremtés 7 napját szimbolizálja, és amelyeket egy designpályázat keretében alkottak kiválasztott fiatal magyar művészek.

 

Buda Entertainment & Gastro

Helyszín: 1036 Budapest, Bécsi út 38-44

Facebook: https://www.facebook.com/budaeandg?fref=ts

 

Te kipróbálod?

Utoljára frissítve: kedd, 25 november 2014 11:14
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449