TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Sorsdöntő női vízilabda Világliga-mérkőzés Kecskeméten
19
2015 febr.

Sorsdöntő női vízilabda Világliga-mérkőzés Kecskeméten


2015. február 24-én kedden női vízilabda Világliga-mérkőzésnek ad otthont a Kecskeméti Fürdő. A mérkőzés tétje nem kevesebb, minthogy megmaradjon az esély a Világliga döntőbe kerülésre.
 


A Merész András irányította vb- és Eb-bronzérmes női válogatott február 21-én szombaton érkezik Kecskemétre, az orosz játékosok pedig két nappal később, 23-án hétfőn. A csapatok napi két edzésen vesznek majd részt, a magyar válogatott nyilvános edzésére hétfőn 17 és 19 óra között kerül sor. A nyilvános edzés után a magyar válogatott tagjai 19.30-ig dedikálást tartanak.
 

A mérkőzés kulcsfontosságú női pólósaink számára, mivel a selejtezőből való továbbjutás érdekében elengedhetetlen az oroszok elleni győzelem, a csoportokból csak az első helyezett juthat tovább. A mérkőzés nagyon izgalmasnak ígérkezik már csak azért is, mert a két csapat legutóbbi, oroszországi összecsapásán csapatunk a döntetlen után ötméteresekkel kapott ki.

„Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy ismét egy ilyen rangos nemzetközi viadalnak adhat otthont a Kecskeméti Fürdő. Azzal, hogy évről-évre nemzetközi vízilabda mérkőzéseket, öttusa, úszó és uszonyos úszó versenyeket rendezünk, bizonyítjuk, hogy a Kecskeméti Fürdő nem csak a lakossági és helyi versenysport igényeit képes kielégíteni, hanem világviszonylatban is megállja a helyét” – nyilatkozta Zámbori Péter, a Hírös Sport Nonprofit Kft. szolgáltatási igazgatója, a rendezvény szervezője.

 

A Magyarország-Oroszország összecsapás 2015. február 24-én kedden, 18.30-kor kezdődik.


A mérkőzésre jegyek már kaphatók a Kecskeméti Fürdő jegypénztárában.

  • A felnőtt jegyek ára 1.500 Ft, a gyermekjegyeké pedig 1.000 Ft (14 éves korig).
  • A 6 éves kor alatti gyermekek ingyen tekinthetik meg a mérkőzést.
Utoljára frissítve: csütörtök, 19 február 2015 14:33
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449