Legolvasottabb http://trendalelke.hu Thu, 25 Apr 2019 14:10:35 +0200 Joomla! - Open Source Content Management hu-hu Most pénteken indul a kecskeméti Slow Food Termelői Piac, nejlonzacsimentesen! http://trendalelke.hu/index.php/koz-ter/item/3002-most-penteken-indul-a-kecskemeti-slow-food-termeloi-piac-nejlonzacsimentesen http://trendalelke.hu/index.php/koz-ter/item/3002-most-penteken-indul-a-kecskemeti-slow-food-termeloi-piac-nejlonzacsimentesen Most pénteken indul a kecskeméti Slow Food Termelői Piac, nejlonzacsimentesen!

 

 

 

Slow Food Termelői Piac

 

Helyszín: Budai utcai Piaccsarnok szabadtéri részének hátsó felén

Időpont: minden hónap utolsó péntekjén, 6.00 – 14.00 (május 1-től: 5.30 – 14.00)

Első alkalom: 2019. március 29. (péntek)

 

A „Slow Food Termelői Piac” termelők jelentkezését várja. A résztvevőkkel kapcsolatos előírások a következők:

Csak olyan gazdálkodók és kézműves termelők/előállítók jelenhetnek meg ezen a piacon, akik közvetlenül maguk termesztik, tenyésztik vagy állítják elő az ott árusított élelmet. Közvetítők részvétele nem engedélyezett.

A termelőknek fenntartható mezőgazdasági gyakorlatot kell folytatniuk, be kell tartaniuk az állat-jólét szabályait, és - ahol csak lehetséges - védeniük kell a biológiai sokféleséget.

Kis számban engedélyezhető olyan termelők/előállítók és kézművesek részvétele, akik a saját olyan nem-élelem jellegű termékeiket (amelyeknek egyébként szintén meg kell felelniük a fent vázolt feltételeknek) árusítják, mint pl. textil áruk, kerámia, magvak és palánták.

Csak olyan termékek jelenhetnek meg, amelyeket természetes és hagyományos, a környezetet tiszteletben tartó módon állítanak elő.

 

 

Mivel ennek a piacnak jelentős környezeti nevelő, tudatformáló célja is van, ezért kiemelten fontos, hogy a piacon a lehető kevesebb hulladék keletkezzék, a hulladék elhelyezése megfelelő módon történjék (szelektív hulladékgyűjtés), az újrafeldolgozásra (recycling) és energiatakarékosságra helyezve a fő hangsúlyt. Pl. nylonzacskók használata ezen a piacon nem engedélyezett.

Az áraknak tisztességesnek, átláthatónak és igazolhatóan indokoltnak kell lenniük.

A résztvevő termelőket rendszeresen ellenőrizni fogják, hogy mindenben megfelelnek-e a Slow Food által előírt elvárásoknak.

Árusító asztalt és - korlátozott számban - kékfestő terítőt biztosítanak, de kérik a termelőket, hogy ők is gondoskodjanak dekorációs elemekről, továbbá ruházatuk is megfelelő legyen.

 

Az Intézmény- és Piacfenntartó Egyesület elérhetőségei:

 • 06-76-503-210, 06-76-503-220
 • info@kecskemetipiacig.hu, piacfelugyelet@kecskemetipiacig.hu

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

]]>
info@trendalelke.hu (Sárdi Barbara) Köz - tér Mon, 25 Mar 2019 18:02:31 +0100
Lefogytam, méghozzá négyszer is. Na és milyen volt közte? http://trendalelke.hu/index.php/szombat-eletmod-szepseg/item/2997-lefogytam-meghozza-negyszer-is-na-es-milyen-volt-kozte http://trendalelke.hu/index.php/szombat-eletmod-szepseg/item/2997-lefogytam-meghozza-negyszer-is-na-es-milyen-volt-kozte Fotó: Petróczi Réka - www.petroczireka.hu

 

Igen, négyszer, mert mindig újra visszahíztam őket. A visszahízásról már nem tettem ki képet, elvégre az a kudarc volt, a fogyás meg a siker. Könnyen és mérhetően elválasztható fogalmak, gondoltam én, és tükrözte vissza mindenki más. Pedig lefogyni és meghízni is egy folyamat eredménye, mégis valahogy hajlamosak vagyunk abba ragadni, hogy a két állapoton kívül nincs más, hiszen senki sem beszél arról, hogy mi történik a két kép között.

Nem beszélünk arról, hogy milyen nehéz volt lemondani sok kedvenc ételünkről. Nem beszélünk arról, hogy a frászkarikának sem volt kedve futni reggelenként, ágyban döglés helyett. Nem beszélünk arról, hogy mennyi szorongással járt egy-egy zabálós családi esemény, hogy vajon kibírom-e vagy nem. Nem beszéltünk arról, hogy mekkora lelkiismeret furdalással járt, ha túlléptük a kalóriakeretet, vagy ha olyat ettünk, amit „nem szabad”. Nem volt szó arról, hogy választani kellett sokszor edzés és a gyerekünk között. Nem beszéltünk arról, amikor túlettük magunkat, nem találtunk vissza a rendszerbe, és megint hízni kezdtünk, és szép lassan feladtuk az egészet.

Senki nem mondja, hogy ez nehéz, hogy nem egy napig kell észnél lenni, hanem folyamatos figyelmet kíván, és az úton lesznek kudarcok, kisebb-nagyobb sikerek, megcsúszások, sírva röhögések, elégedett pillanatok és fogcsikorgató szakaszok. Mert ez ilyen, és ha nem harcolod meg ezeket, ha nem éled meg, akkor hiába fogysz le, újra meg fogsz hízni, de minimum, hogy az első sikerek után nem leszel elégedett, mert voltaképpen csak egy képet akartál elérni, nem pedig a saját utadat végigjárni.

Mert az utána képek a legnagyobb rózsaszín hazugságot azzal közvetítik, hogy elhitetik: egyszer kell elérni ezt az állapotot, és onnantól minden rózsaillatúan csodás lesz. Ha lefogysz, akkor mindenki szeretni fog, természetesen az önbizalmad is a csillagos egekben lesz, mert végre tetszeni fogsz másoknak, és innentől boldogan élünk, míg meg nem halunk.

 

 

Hát, a nagy frászt!

A fogyás nem egy végleges állapot (és szerencsére a hízás sem), úgyhogy nem érdemes egy előtte-utána kép alapján eldönteni, hogy vannak nyertesek és vannak vesztesek. Mert ezek relatív és éppen csak pillanatnyi állapotot tükröző dolgok.

Persze, jó lenne azt hinni, hogy egyszer kell elérni a nagybetűs BOLDOGSÁGOT és onnantól minden rendben van, de az a fránya boldogság vagy elégedettség tünékeny állapot.

Jó lenne valami csillámporos felütéssel befejezni a cikket, azzal, hogy ha ezt meg azt csinálod, milyen jó lesz, de a lényeg pont az, hogy nincs csodaszer sem az örök vékonyságra, sem arra, hogyan legyél örök életedre boldog és elégedett.

A valószínűbb és életszagúbb forgatókönyv az, hogy merj hibázni, merj visszanézni a kudarcaidra, az áldozataidra, a jó-rossz megéléseidre, és akkor közelebb leszel ahhoz, amit valódi élet(ed)nek hívnak… Nem pedig egy leegyszerűsített „utána” képnek a Facebookon.

 

A szerzőről:

Adamik Zsanett vagyok, terápiás munkatársként foglalkozom szenvedélybetegekkel a kecskeméti Rév Szolgálatnál. Emellett autogén tréninget és önismereti csoportokat tartok azoknak, akik szeretnének a saját életükben betöltött szerepükre jobban rálátni. Szemléletem fontos része, amelyet szeretnék átadni, hogy senkinek sincsen eredendően jó vagy rossz oldala, mindannyian valamilyenek vagyunk, a különbség csupán annyi, hogy mennyire látunk rá a önmagunkra.

Elérhetőségem: adamikzsanett@gmail.com

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

]]>
info@trendalelke.hu (Adamik Zsanett) Női percek Thu, 21 Mar 2019 19:08:34 +0100
Több kecskemétire is voksolhatunk a Családháló díj mezőnyében! http://trendalelke.hu/index.php/koz-ter/item/2923-tobb-kecskemetire-is-voksolhatunk-a-csaladhalo-dij-mezonyeben http://trendalelke.hu/index.php/koz-ter/item/2923-tobb-kecskemetire-is-voksolhatunk-a-csaladhalo-dij-mezonyeben Több kecskemétire is voksolhatunk a Családháló díj mezőnyében!

 

Családháló díj

 

Kecskeméti jelöltek:

 • 2018 óvodája: Kálmán Lajos Óvoda Tündérkert Óvodája – Kecskemét
 • 2018 kórházi gyermekorvosa: Dr. Kelemen Edit – Bács-Kiskun Megyei Kórház
 • 2018 házi gyermekorvosa: Dr. Kiss Katalin Julianna – Kecskemét, Házi Gyermekorvosi Rendelő
 • 2018 védőnője: Nagy Szilvia – Kecskemét, Meditres Egészségház
 • 2018 óvónője: Fischer Krisztina – Kecskemét, Bács Kiskun Megyei Kórház Gyermekosztály
 • 2018 egyéni különdíjasa: Dr. Zelena András – Kecskemét, Korábban Érkeztem Dél Alföldi Koraszülöttekért Alapítvány

 

A szavazás menete:

 • Szavazni 2019. február 15-18. között lehet.
 • Szavazatot leadni a Családháló honlapján, itt lehet.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

]]>
info@trendalelke.hu (Sárdi Barbara) Köz - tér Thu, 14 Feb 2019 14:17:43 +0100
Mutatunk egy kecskeméti helyet, ahonnan nem akar majd hazamenni a gyermeked! http://trendalelke.hu/index.php/bestof-blog/item/2893-mutatunk-egy-kecskemeti-helyet-ahonnan-nem-akar-majd-hazamenni-a-gyermeked http://trendalelke.hu/index.php/bestof-blog/item/2893-mutatunk-egy-kecskemeti-helyet-ahonnan-nem-akar-majd-hazamenni-a-gyermeked Mutatunk egy kecskeméti helyet, ahonnan nem akar majd hazamenni a gyermeked!

 

 

 

Két apuka - Tamás és László - fejéből pattant ki az ötlet, hogy menő játszóházat teremtsenek a kecskeméti gyerekeknek, persze az ihletadók a saját csemetéik voltak, akikkel jó néhányszor jártak a fővárosi létesítményekben, így tehát bőven volt honnan inspirálódniuk. Ez meglátszik a Kalamajka Játszóházon: jól átgondolt az elrendezése, abszolút szülőbarát, minden korosztályt kiszolgál a játékpaletta, bőven akad mozgástere a kicsiknek és nagyoknak (több mint 160 négyzetméter), továbbá bárhová vetődik a tekintetünk, bájos figurák köszönnek vissza ránk a falakról.

 

 

A szülők bátran ott hagyhatják csemetéiket a játszóházban a szakképzett gyermekfelügyelőkkel, de persze maradhatnak is megörökíteni az élményeket - a “szülősarokból” mindig szem előtt lesznek a hancúrozók. Közben a minibüfében anya, apa felfrissülhet egy kávéval.

 

 

Az egészen pici lurkókra is gondoltak: ők egy külön teremben adhatják át magukat az önfeledt mókának, miközben észrevétlenül javul mozgáskoordinációjuk, finommotorikai és egyéb képességük a fejlesztő játékok révén. A “Totyogók” szobához szoptató- és pelenkázó helyiség is tartozik.

 

 

A nagyobbak legkedveltebb játékai a trambulin, a labirintus és a légágyú - hazatérve garantált a kellemes fáradtság.

 

 

Alkoss, szülinapozz, tesizz a Kalamajkában!

 

Folyamatosan kézműves foglalkozások garmadájával készülnek a kalamajkások, éppen aktuálisan a farsanghoz kapcsolódó tevékenységekkel: egész februárban farsangi hangulat tombol majd a játszóházban minden egyes nap.

A születésnapi bulit ugyancsak tarthatják itt az aprónépek, ehhez külön terem áll a zsúrozók rendelkezésére, ahol egy kis trambulinozás és egy kiadós légágyú-harc között szusszanhatnak, feltankolhatnak a következő menetre frissítőkből, finomságokból. A hangulat igény szerint feldobható köszöntéssel, bohóccal, bűvésszel, diavetítéssel, kézműves foglalkozásokkal.

 

 

Szívesen látják az óvodás, iskolás csoportokat is a délelőtti órákban, a játszóház tökéletes terepet szolgáltat egy rendhagyó foglalkozásnak vagy egy alternatív tesiórának. A csoportok, osztályok kedvezményes áron vigadhatnak a Kalamajkában.

 

 

Kalamajka Játszóház

 

Cím: Kecskemét, Klapka u. 10/b

Nyitvatartás: hétfőtől vasárnapig 10:00-19:00

Korosztály: 24 hetestől 14 éves korig

Főbb játékok:

 • Labirintus, 
 • Trambulin, 
 • Légágyú, 
 • Soft-Play játékok, 
 • Készségfejlesztő játékok, 
 • Szituációs játékok

Árak:

 • Napi belépő: 3000 Ft / fő / nap
 • Belépő: 700 Ft / fő / fél óra 
 • Bérlet: 7000 Ft / fő / 6 alkalom
 • Szülinapi csomagok: 2300 Ft/ főtől
 • Óvodás csoportoknak: 500 Ft / fő / óra délelőttönként

Parkolás: fizetős övezetben, az utcán

Elérhetőségek:

 

 


NYERJ BELÉPŐT A JÁTSZÓHÁZBA!

 

Nyerj belépőjegyet a gyermekednek a Kalamajka Játszóházba!

 

Mit kell tenned hozzá?

 1. Lájkold a cikkhez tartozó Facebook vagy Instagram bejegyzést!
 2. Írd meg hozzászólásban, melyik játékot próbálná ki legszívesebben gyermeked!

 

A sorsolásról:

 • Minden játékos egy hozzászólással vesz részt a játékban az adott közösségi médiumban (Facebook és Instagram).
 • Ha mindkét felületen játszol, duplára növeled a nyerési esélyeidet.
 • Válaszként csak a feltett kérdésre adott választ fogadjuk el.
 • Az érvényes Facebook kedveléssel, hozzászólással rendelkezõk között kisorsolunk 8 darab napi belépőt, az Instragram kedveléssel, hozzászólással rendelkezők között pedig 2 darabot.
 • A játék idõtartama: 2019. 01. 31 - 02. 03.
 • Sorsolás: 2019. február 4-én, egy hivatalos sorsolás alkalmazással.
 • A nyerteseket privát üzenetben értesítjük először, majd egy külön posztban is kihirdetjük.

 


Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

]]>
info@trendalelke.hu (Promóciós tartalom) Programok Thu, 31 Jan 2019 16:04:42 +0100
Kecskemét arcai: Dr. Szentannay Judit http://trendalelke.hu/index.php/koz-ter/item/2967-kecskemet-arcai-dr-szentannay-judit http://trendalelke.hu/index.php/koz-ter/item/2967-kecskemet-arcai-dr-szentannay-judit Fotó: Petróczi Réka

 

Kecskemét arcai című sorozatunkban neves, kevésbé ismert, vagy egyáltalán nem ismert kecskemétiekről mesélünk, akik alakítják, formálják a várost, színesítik a kecskeméti életérzést: lehetnek nők, férfiak, művészek, vállalkozók, sportolók, önkéntesek, hétköznapi hősök. Ami fontos: köztünk, értünk, velünk élnek.

 
Rendelői életkép

 

Trendalelke.hu: Nap mint nap vírusokkal és baktériumokkal élsz együtt. Hogyan turbózod fel az immunrendszeredet? Van valami csodaszer a birtokodban?

Dr. Szentannay Judit: Én már annyit találkoztam velük, hogy nem bírnak ledönteni a lábamról, A legjobb módszernek a fertőtlenítővel történő kézmosást tartom a fertőzések megelőzésében.

 

Luca lányod a Semmelweis Egyetem orvostudományi karán tanul, és éppen gyermek gasztroenterológiából írta első helyezést érő rektori pályamunkáját Alakul a Szentannay-orvosdinasztia?

A nagyapám is - aki szintén Szentannay volt - orvosként praktizált, úgyhogy tulajdonképpen vele indult a dinasztia. Ő még falusi orvosként, lóháton járva gyógyított. A nagybátyámnak is ő mentette meg az életét, aki a ‘30-as években koraszülöttként jött a világra, nagyon kis súllyal. Nem fejlődött, így már élet-halál között ingadozott, amikor nagyapám vércserét alkalmazott. Siker koronázta döntését: 80 éves elmúlt a nagybácsim és jó egészségnek örvend. Emellett egyébként kiváló sportoló is volt a papám: az olimpián rövidtávfutásban indult.

Édesapám ugyancsak orvos szeretett volna lenni, de mivel kulák származású volt, semmi esélye sem lett volna bekerülni az egyetemre abban az időben. Nagy szívfájdalma maradt, hogy le kellett mondania erről a hivatásról. Eztán jöttem én, és most már valóban a lányom is erre a pályára készül.

De nem volt rajtam családi nyomás, nem is akartam már óvodásként orvos lenni. Jól tanultam a gimnáziumban, és amikor eljött a felvételi ideje, akkor az orvosira jelentkeztem. Nem bántam meg! A lányom ugyancsak saját döntése alapján választotta ezt a hivatást. Jelenleg ötödéves a SOTE-n, már most PhD ösztöndíjas. Sokat szakmázunk, mivel mindkettőnket nagyon érdekel a gyermekgyógyászat. A férjem ugyancsak egészségügyben tevékenykedik gyógyszerészként -, nagyon büszke ránk, mindenben támogat minket.

 

Egy gyermekorvos hogyan neveli a saját gyermekét? Teljesen lazán vagy rá tud görcsölni a rázósabb helyzetekre, például amikor a gyerkőc veszélyes tüneteket produkál?

Szerintem ez nem azon múlik, gyermekorvos-e a szülő, inkább habitus kérdése. Én nem tartozom az aggódó szülők táborába. Orvosként ugyancsak igyekszem rugalmasan követni a generációváltásból fakadó változásokat. A mai szülőknek teljesen más a hozzáállása, mások az elvárásaik. Felgyorsult a világ, bizonyos dolgokban rendkívül tájékozottak, másban épp ellenkezőleg, türelmetlenebbek az emberek a gyógyulást illetően. Néha megküzdök azokkal, akik vagy online - például egy kép alapján - várják a segítségem, vagy az internet alapján már öndiagnózist állítottak fel és azzal érkeznek hozzám. Az esetek többségében ilyenkor sokkal kisebb a baj, mint vélik.

 

A mosoly és jókedv a terápia része Dr. Szentannay Judit rendelőjében

 

Előbb a kecskeméti kórház gyermekosztályán, majd az országos mentőszolgálatnál mentőorvosként dolgoztál. Egy gyógyszercégnél tett kitérő után 2007 óta házi gyermekorvosként praktizálsz. Az egzotikus hangzású oxyológiából (sürgősségi orvoslás), csecsemő és gyermekgyógyászatból és immár gyermek gasztroenterológiából is rendelkezel szakvizsgával. Melyik terület a legnagyobb szerelmed?

Nincs külön egy terület, amely közelebb áll a szívemhez, mint a többi. Az egész összeáll egy nagy szerelemmé. Az egyetemről kikerült frissdiplomás orvosként a szomszéd néni hirtelen rosszullétében segédkeztem, ez inspirált arra, hogy a sürgősségi orvoslásba (oxyológia) jobban beletanuljak, így kerültem a mentőkhöz. Nagyon élveztem a rohamkocsin dolgozni! Mindezt már gyermek mellett tettem, úgyhogy előfordult, hogy a mentőautóval mentünk a bölcsibe. Ekkor úgy éreztem, váltanom kell. Így jött a gyógyszeripari multi, amiből szintén sokat tanultam és profitáltam. A szívem mélyén azonban visszavágytam a gyógyításhoz, szakvizsgáztam gyermekgyógyászatból, és elindítottam a praxisom. A legfrissebb utam a gyermek gasztroenterológia, amihez jó adag inspirációt kaptam a gyermekgyógyászati szakvizsgára készülve az ország szerintem egyik legjobb szakembere, Dr. Polgár Marianne PhD mentorálása alatt. Úgy gondolom, jót tesz az embernek, ha időnként picit mással foglalkozik, mint addig.

 

Bele lehet unni a sokadik hányás-hasmenés vírusba?

Inkább azt mondanám, nehéz fenntartani az alaposságot akkor, ha már az ötszázadik pácienst vizsgálom ugyanazokkal a tünetekkel. Erre van egy tanulságos történetem: még házi gyermekorvosként helyettesítettem, akkor esett meg, hogy iszonyú sok beteg érkezett, már-már úgy éreztem, mintha a fronton lennék, nem akartak elfogyni, közben folyton csengett a telefon, ráadásul mindenki hányás-hasmenés-láz kombinációval türelmetlenkedett a váróban. Bejött egy kisgyermek, a szülei elsorolták ugyanazokat a tüneteket, mint az előtte lévő 25 gyerek szülei. Megvizsgáltam, semmi különöset nem találtam. Közben csörgött a telefon, amit csak azért vettem fel, mert abban a rendelőben az volt a szokás, én a saját rendelésemen nem telefonálok. Beszélgetés közben néztem a gyereket, láttam, hogy alszik. Rákérdeztem az anyukájánál, miért ilyen fáradt. Kiderült, hogy már előző nap is sokat aludt, alig lehetett felkelteni. Ez kongatta meg bennem a vészharangot. Újra megnéztem, kötött volt a tarkója: agyhártyagyulladása volt… Szakvizsga előtt álló fiataloknak, akik jönnek hozzám tanulni, mindig elmesélem ezt.

 

Maximalista vagy?

Valaki ezt negatív fogalomként kezeli, szerintem nem az. Akkor kezdek el valamit, ha azt maximálisan végig tudom vinni. Jelenleg azon dolgozom, hogy itt, Kecskeméten létrehozzak egy szakmailag színvonalas és felkészült gyermek gasztroenterológiát.

 

Nem csak Kecskeméten vagy aktív. A Magyar Gyermekgyógyász Társaság alapellátási szekciójának gasztroenterológiai munkacsoportját is vezeted.

Az egyik leglényegesebb feladatunk jelenleg, hogy meghozzuk a fiatalok kedvét ehhez a hivatáshoz, ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy 10 év múlva lesz még házi gyermekorvosi praxis. A háziorvosok és főleg a házi gyermekorvosok átlagéletkora aggasztóan magas, 58 év körüli, utánpótlásról pedig alig beszélhetünk. Próbálunk az átszervezésre is terveket szőni, ugyanis kutatások bizonyítják, hogy vegyes háziorvosi ellátásban a gyermekek nem kapják ugyanazt a színvonalú ellátást, mint egy gyermekgyógyászati praxisban, hisz egy háziorvos felnőttekre specializálódott elsősorban. A gyermekgyógyászat ráadásul nagy hangsúlyt fektet a prevencióra: a felnőttkorban kezelt krónikus kórképek kialakulása ellen ebben a korosztályban még sokat tehetünk.

 

Folyamatosan bővül a rendelő stílusos dekorációkkal

 

Mi az, ami téged stresszmentesít?

Tudatosan szánok időt a pihenésre, a telefonomon sem érnek el 0-24 órában. Csak így tudok ugyanolyan odaadással gyógyítani hétről hétre. Az orvos is emberből van! Nagyon szeretek színházba járni - bérletünk van Kecskeméten és Budapesten is, vagy gyakran járunk foci- és kosármeccsre. Utazni ugyancsak szeretek, illetve olvasni. A férjem viszont a múltkor rám szólt, hogy ne csak szakkönyveket olvassak, de nem tehetek róla, nagyon szívesen tájékozódom a szakmámon belül a szabadidőmben is. Viszont most el fogom kezdeni az Így szerettek ők c. könyvet, igaz, az éjjeliszekrényen még rajta pihen egy gyermekkori allergiákról szóló szakkönyv, de majd megfordítom a sorrendet.

 

Mindig nagyon csinos vagy. Hogy csinálod? Sportolsz? Érdekel a divat?

Egyetemig társas táncoltam, mostanság sajnos nincs ilyesmire időm. Nemcsak az öltözködés érdekel egyébként. Ha nem orvos lennék, akkor biztosan lakberendezőként dolgoznék, kisimul a lelkem, ha egy-egy gyönyörű enteriőrt látok, imádom a színeket.

 

Van kedvenc kecskeméti helyed? Ahol mindig fel tudsz töltődni?

Az otthonunk! Meleg, barátságos hely, ahol kizárom a külvilágot.

 

Szerinted milyen legyen Kecskemét 5 év múlva?

Nagyon tetszik Kecskemétben, hogy őrzi a klasszikus dolgokat, a műemlékeket, a hagyományokat, miközben modernizálódik is, de jó lenne, ha a fiatalokat is itt tartaná. Szeretném, ha egy fiataloktól pezsgő város lenne Kecskemét! Hiszek abban, hogy a város fejlődése ezt hozza majd magával.

 

Köszönet a fotókért Petróczi Rékának!

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

]]>
info@trendalelke.hu (Pajkó Andrea) Köz - tér Thu, 07 Mar 2019 09:44:50 +0100