TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Életpálya \ Kipróbálnád magad coachként? Először indul képzés Kecskeméten
02
2016 febr.

Kipróbálnád magad coachként? Először indul képzés Kecskeméten

 

Budapest és Szeged után immár Kecskeméten is „coachingolhatunk”: Gutai Márta, az ECA Európai Coaching Szövetség által kvalifikált coach vezetésével indul el a Business- és Management Coach képzés. Mártival a coachingban rejlő lehetőségekről beszélgettünk:A coachingnak két területe ismeretes.  A life coaching életvezetési tanácsadás, míg a business coaching vállalati, vállalkozással kapcsolatos tanácsadó, fejlesztő támogatás. Te melyik ággal foglalkozol?


Szakterületem a vezetői coaching és a karrier coaching, gyakran foglalkozom kezdő vállalkozókkal, pályakezdőkkel és pályamódosítókkal is.

 

Az olvasóknak elárulom, a  trendalelke.hu elindulása a veled való coachingnak köszönhető többek között, de számos, feltörekvő kecskeméti vállalkozás megszületéséhez, fejlődéséhez asszisztáltál. Kinek ajánlod a coaching képzést?


A képzést vezetőknek, menedzsereknek, vállalkozóknak, üzletembereknek, tanácsadóknak ajánlom és mindazoknak, akik sikeresebbek, tudatosabbak, és magabiztosabbak szeretnének lenni hivatásuk gyakorlása során és magánéletükben is.

A munkában vagy magánéletben nyújt inkább hasznosítható ismereteket, tapasztalatokat a coaching képzés?


Mindkét terület megoldásorientáltan fejlődik. A képzés professzionális coaching tudást nyújt, megszerezheted azokat az alapkompetenciákat, amelyek lehetővé teszik majd a coach munkádat. Közben azt is felmérheted, hogy mennyire testhezálló neked ez a terület. Jelentős személyiségfejlődésen haladsz keresztül a coaching tanulmányok során, mivel mélyíti az ön- és emberismeretet, fejleszti a reflektív és az intervenciós képességet, az érzelmi és társas intelligenciát, a fejlesztés iránti érzékenység finomhangolódik. Nő az empátiás készséged, ami elengedhetetlen a szakmában (is). Sikeres vizsga esetén önállóan fogsz tudni dolgozni coachként,  illetve vezetőként coaching szemléletmóddal és korszerű módszerekkel felvértezve hatékonyabban tudod végezni a feladataidat. Jobban megérted majd az embereket, konfliktusaikat, problémáikat. Persze a tanulás itt nem áll meg, de az alapokat megkapod az induláshoz.

 Hogyan zajlik a képzés?


A képzés rendszerszemléletű, gyakorlatorientált, lehetőséget ad saját témák feldolgozására is. A képzés részét képezik a kötelező egyéni belső és külső coaching gyakorlatok, melyek tapasztalatából készül majd el a képzés végére a beadandó dolgozat. Nagyon érdekes és izgalmas a külső coaching gyakorlat, melynek során tanulócsoporton kívüli emberekkel, ügyfelekkel kell "éles" coaching gyakorlatot végezni. Nem barátokkal, rokonokkal, hanem szabadon választott, felkért személyekkel. Például olyanokkal, akik szívesen kipróbálnák, szívesen megtapasztalnák a coaching előnyeit, támogatását, vagy egyébként is segítségre szorulnak. Mindig sok jó téma van.

 
Régóta dolgozol már coachként. Mire vagy a legbüszkébb a coaching képzések kapcsán?


Nagy öröm látni, ahogyan változnak, fejlődnek a képzés résztvevői, és ahogy rádöbbennek, megtapasztalják a szakma szépségeit és hasznait. Számomra a legszebb pillanatok azok voltak, amikor többekben kikristályosodott és ki is mondták - pl. a coaching gyakorlatok sikerei kapcsán -, hogy biztosan tudják, ebben a szakmában van a helyük. És nem egyszer fordult elő az sem, hogy a képzés reggelén még aktuális, saját problémájukra, délutánra már megtalálták a megoldást.


Mikor indul a tanfolyam?


2016. febr. 20-án, most először Kecskeméten. Bővebb információért keressenek bizalommal az érdeklődők az alábbi elérhetőségeimen:

 


Gutai Márta

Business és Management Coach
HR tanácsadó, oktató
grafológus- és írásszakértő

+3670-3368594

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.aktivatorok.comTetszett, amit olvastál?

 

Csatlakozz közösségünkhöz a trendalelke.hu honlapon, facebook oldalunkhoz, és nem maradsz le a kecskeméti nőknek fontos hírekről, eseményekről, ajánlókról.

 

Kecskeméti nőnek lenni jó!

Utoljára frissítve: kedd, 02 február 2016 14:38
Értékelés:
(4 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449