TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Életpálya \ Úgy érzed, a coaching a Te utad? Tanulj bele Kecskeméten!

05
2016 szept.

Úgy érzed, a coaching a Te utad? Tanulj bele Kecskeméten!

 

Business- és Management Coach képzés újra Kecskeméten! Gutai Márta szeptember végén indítja útjára második osztályát, hogy hallgatói sikeresebbek, tudatosabbak, és magabiztosabbak legyenek hivatásuk gyakorlása során. Még jelentkezhetsz!

 

 

Ajánlások olyanoktól, akik már élvezik a megtanultak előnyeit:

"Részt vettem Gutai Márta első Kecskeméten megszervezett coach képzésén. Az órák lendületesek, személetformálóak, érdekesek és élvezetesek voltak. Márti tudása széleskörű, szakmai gyakorlata példaértékű. A gyakorlatban jól hasznosítható tudást kaptunk, mind a magánéletben, mind HR-esként alkalmazom az elsajátított ismereteket. A képzésen nemcsak annak módját tanultuk meg, hogy az ügyfélnek hogyan tudunk segíteni, hanem mi magunk is több irányból tudtunk magunkra tekinteni, mely által egy fejlődési folyamaton mentünk keresztül. A tudatosság, felelősségvállalás, coaching eszköztár beépült mindennapjainkba." Tarjányiné Illés Andrea

"Már 6 éve megfogalmazódott bennem, hogy értékesítés-támogatással szeretnék foglalkozni. Mindig azt éreztem, hogy akkor leszek igazán "közel" önmagamhoz, ha ezen a területen tudok majd tevékenykedni. Állandóan kerestem azokat a lehetőségeket és képzéseket, amiken keresztül ez irányba képezhettem volna magam, de valahogy sem az idő, sem a tér, sem a lehetőség nem találkozott. 4 otthon töltött év után egyre inkább érett bennem a gondolat, hogy a kislányaim mellett szívesen tanulnék... Egy februári estén egyszer csak megjelent egy cikk, a Trendalelke Facebook oldalán, hogy Kecskeméten 2 hetente indul Coach képzés egy olyan oktatóval, akinek a hitelessége, tudása, szakmai felkészültsége megkérdőjelezhetetlen volt számomra. Eljött az első képzési nap és én úgy éreztem, végre hazatértem, ott vagyok, ahol lennem kell, térben és időben... A folyamat az egész szakmai életemre is kihatott, gondoltam egy nagyot, és nem a biztos állásba, a megszokott környezetbe tértem vissza, hanem megpályáztam álmaim állását, és kiválasztottak. Értékesítés támogató lettem. Új hely, új kollégák, új információk, hatalmas fejlődési lehetőség... És felelősség, hogy mit fogok
átadni... Az út elején vagyok, de már most azt érzem, ez az én utam, hazaértem és a Coach képzés tette/teszi le ennek az útnak az alapköveit."

 

 

Mártival a coachingban rejlő lehetőségekről beszélgettünk:


A coachingnak két területe ismeretes. A life coaching életvezetési tanácsadás, míg a business coaching vállalati, vállalkozással kapcsolatos tanácsadó, fejlesztő támogatás. Te melyik ággal foglalkozol?


Szakterületem a vezetői coaching és a karrier coaching, gyakran foglalkozom kezdő vállalkozókkal, pályakezdőkkel és pályamódosítókkal is.

 

Az olvasóknak elárulom, a trendalelke.hu elindulása a veled való coachingnak köszönhető többek között, de számos, feltörekvő kecskeméti vállalkozás megszületéséhez, fejlődéséhez asszisztáltál. Kinek ajánlod a coaching képzést?


A képzést vezetőknek, menedzsereknek, vállalkozóknak, üzletembereknek, tanácsadóknak ajánlom és mindazoknak, akik sikeresebbek, tudatosabbak, és magabiztosabbak szeretnének lenni hivatásuk gyakorlása során és magánéletükben is.

A munkában vagy magánéletben nyújt inkább hasznosítható ismereteket, tapasztalatokat a coaching képzés?


Mindkét terület megoldásorientáltan fejlődik. A képzés professzionális coaching tudást nyújt, megszerezheted azokat az alapkompetenciákat, amelyek lehetővé teszik majd a coach munkádat. Közben azt is felmérheted, hogy mennyire testhezálló neked ez a terület. Jelentős személyiségfejlődésen haladsz keresztül a coaching tanulmányok során, mivel mélyíti az ön- és emberismeretet, fejleszti a reflektív és az intervenciós képességet, az érzelmi és társas intelligenciát, a fejlesztés iránti érzékenység finomhangolódik. Nő az empátiás készséged, ami elengedhetetlen a szakmában (is). Sikeres vizsga esetén önállóan fogsz tudni dolgozni coachként, illetve vezetőként coaching szemléletmóddal és korszerű módszerekkel felvértezve hatékonyabban tudod végezni a feladataidat. Jobban megérted majd az embereket, konfliktusaikat, problémáikat. Persze a tanulás itt nem áll meg, de az alapokat megkapod az induláshoz.

 Hogyan zajlik a képzés?


A képzés rendszerszemléletű, gyakorlatorientált, lehetőséget ad saját témák feldolgozására is. A képzés részét képezik a kötelező egyéni belső és külső coaching gyakorlatok, melyek tapasztalatából készül majd el a képzés végére a beadandó dolgozat. Nagyon érdekes és izgalmas a külső coaching gyakorlat, melynek során tanulócsoporton kívüli emberekkel, ügyfelekkel kell "éles" coaching gyakorlatot végezni. Nem barátokkal, rokonokkal, hanem szabadon választott, felkért személyekkel. Például olyanokkal, akik szívesen kipróbálnák, szívesen megtapasztalnák a coaching előnyeit, támogatását, vagy egyébként is segítségre szorulnak. Mindig sok jó téma van.


Régóta dolgozol már coachként. Mire vagy a legbüszkébb a coaching képzések kapcsán?


Nagy öröm látni, ahogyan változnak, fejlődnek a képzés résztvevői, és ahogy rádöbbennek, megtapasztalják a szakma szépségeit és hasznait. Számomra a legszebb pillanatok azok voltak, amikor többekben kikristályosodott és ki is mondták - pl. a coaching gyakorlatok sikerei kapcsán -, hogy biztosan tudják, ebben a szakmában van a helyük. És nem egyszer fordult elő az sem, hogy a képzés reggelén még aktuális, saját problémájukra, délutánra már megtalálták a megoldást.


Mikor indul a tanfolyam?


2016. szeptember 24-én, immár másodszor Kecskeméten. Bővebb információért keressenek bizalommal az érdeklődők az alábbi elérhetőségeimen:

 


Gutai Márta

Business és Management Coach
HR tanácsadó, oktató
grafológus- és írásszakértő

+3670-3368594

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.aktivatorok.comTetszett, amit olvastál?

 

Csatlakozz közösségünkhöz a trendalelke.hu honlapon, facebook oldalunkhoz, és nem maradsz le a kecskeméti nőknek fontos hírekről, eseményekről, ajánlókról.

 

Kecskeméti nőnek lenni jó!

Utoljára frissítve: hétfő, 05 szeptember 2016 18:57
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449