TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Életpálya \ Végre egy klassz workshop Kecskeméten! Szabadulj ki a mókuskerékből!

06
2017 ápr.

Végre egy klassz workshop Kecskeméten! Szabadulj ki a mókuskerékből!

 

"Sosincs időm semmire. Sem a munkában, sem a gyerekekre, sem a családra. Saját magamra idő? Ja, olyan meg nem is létezik?”

 

Ismerős ez az érzés? Ha igen, akkor ez a workshop neked való!

Életünk minden pillanatában döntéseket hozunk, hogy mit csináljunk a következőben. Minden tettünknek megvan a maga következménye. Ha úgy döntünk, hogy nem csinálunk semmit, akkor nem jutunk sehova. Ha egy cél irányában haladva tevékenykedünk, akkor az a célhoz vezet minket.

 

Minden új pillanat egy új lehetőség, hogy eldöntsük, hogyan használjuk időnket!


Egy csomó mindent csinálunk viszont anélkül, hogy definiálnánk, vajon tényleg fontos-e, vagy hogy egyáltalán tudnánk miért is vagy kinek is fontos ez a dolog. Gyakran az alapján mondjuk egy dologra, hogy fontos, hogy valaki másnak fontos. Valaki más vár el tőlünk valamit, és az elvárásnak meg KELL felelni. Meg KELL csinálni, bár nem szívesen csinálom. Sokszor csinálunk olyan dolgokat, amiket nem akarunk, ránk kényszerítettnek érezzük.

 

“Ha rajtam múlna, akkor nem csinálnám.”

 

De vajon kin múlik, hogy mit is csinálunk a saját életünkben? Ha sosem mi döntjük el, mit csináljunk, akkor miben különbözünk egy robottól és hol van a szabad akaratunk?

 

 

Czagler Zsuzsa


"20 éves multinacionális cégeknél szerzett munkatapasztalatom és 16 év ügyvezető igazgatói múltam során nagyon sokszor volt téma számomra és munkatársaim számára a hatékony időgazdálkodás. Elég sok time management tréningen vettem részt, valamint sokat is tartottam.

Mindeközben magánemberként többféle önismereti és tudatos életvezetési képzésen vettem részt és egyre inkább felismertem, hogy mindegyik time management módszer csak a „napi mókuskerék” cselekményeinek végrehajtását optimalizálja. Viszont egyik sem foglalkozik mélységében azzal, hogy kinézzünk a mókuskerékből, ránézzünk az életünkre és tudatában legyünk annak, hogy tulajdonképpen egyáltalán az életcélunk felé haladunk-e a nagy mókuskerekezéssel, vagy csak egyhelyben tekerjük rettentő hatékonyan a kereket. Vagy akár legrosszabb esetben: egyre inkább csak távolodunk a célunktól?

Neked komplex megoldásra van szükséged

Ebben a tréningben néhány tudatosságnövelő gyakorlatot és time management metodológiát ötvöztem. Ezzel a tréninggel szeretném felnyitni a résztvevők szemét, hogy tudatosak legyenek: mi és miért fontos. Például ha azért csinálok valamit, hogy sikeres legyek, vajon tudom-e, a siker mit is jelent számomra? Siker-e, ha mondjuk én egy nagy cég vezetője vagyok, de nem szeretem amit csinálok, közben meg a gyerekeim nélkülem nőnek fel, és mindeközben én is boldogtalan vagyok? Ha a célom a boldogság, akkor nem jó irányban haladok. Ha célom a hírnév, és a boldogság nem számít, akkor jó irányban megyek."

 

 

Gondolkodj el egy kicsit…


Világszínvonalú zsoké szerettél volna lenni, mégsem lettél? Pedig szüntelenül ott voltál az istálló és a lovak közelében. Vajon érdemes volt-e a lovaglás után még az istállót is neked pucolnod, vagy jobb lett volna, ha te lovagoltál volna helyette, mert úgy lettél volna világszínvonalú?


A workshop

 •     megvilágítja számodra a saját döntési kritériumaidat.
 •     segít felfedezni, mi értékes, fontos számodra az életedben.
 •     után tudni fogod, hogy olyan dolgokkal töltöd-e az időt, amikre életed végén visszatekintve majd az tudod mondani, hogy érdemes volt, mert általuk elérted a célodat.
 •     által el tudod majd dönteni, mi az, amit nem feltétlenül neked kell végezned.
 •     el tudod dönteni, mi az, amivel egyáltalán nem érdemes foglalkoznod.

 

 

Mit kapsz az egész napos tréningen?

 • Egy szisztematikus döntéshozási folyamat elsajátítását, amely a világ egyik leghatékonyabb time management rendszerén, David Allan’s Getting Things Done rendszerén alapszik. Ez a rendszer segít az életed minden szintjén felismerni a “FONTOS DOLGOKAT”, és ezek ismeretében egyszerűsíti és hatékonnyá teszi számodra a mindennapi feladatok elvégzését, menedzselését.
 • Alkalmazható gyakorlatokat és eszközöket, melyek döntési perspektívát adnak bármely helyzetben, amikkel később is ellenőrizheted döntéseid hatását.
 • Finom ebédet, frissítőket délelőtt és délután is
 • Ráadásul még ebédszünetet is kihasználjuk a networking hatás és egymás segítésének maximalizálása érdekében.

 

Minden új pillanat egy új lehetőség, hogy eldöntsük, hogyan használjuk időnket!

 

Tréning időpontja: 2017.04.26 szerda, 9:00-17:00 (ebéd szünettel)

Tréning helye: 6000 Kecskemét Csíksomlyói utca 12., Metlife konferenciaterem

Részvételi díj:
          

 • Early bird ár  április 10-ig befizetve a teljes összeget: 12 500 Ft
 • Teljes ár április 11. – április 22. között: 16 500 Ft

 

Egyéb információk:

 • A workshop ára tartalmazza az ebédet is. Ha speciális az étrended, mi arra is gondolunk: jelezd felénk előre a jelentkezési lapon és mi gondoskodunk a Neked megfelelő menüről.
 • Amennyiben április 22-ig lemondod a részvételt, a vissza nem térítendő előleg 5 500 Ft. Amennyiben április 22. után mondod le a részvételt, a befizetett részvételi díj vissza nem téríthető.
 • Az adminisztrációs teendők elintézése és a “lélekben való teljes megérkezés” miatt 8:45-re kérjük a megjelenést.

 

Ragadd meg a lehetőséget, és fordítsd a javadra a pillanatot!

Utoljára frissítve: csütörtök, 06 április 2017 09:28
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

 • Trendalelke.hu Blogmagazin
 • +36302434449