TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Életpálya \ 1 éves a Trendalelke Vállalkozónői Reggeli
22
2018 febr.

1 éves a Trendalelke Vállalkozónői Reggeli

Fotó: Tormási Ákos Fotó: Tormási Ákos

 

Igazi ünnepnap volt a mai, szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt indult el a Trendalelke Vállalkozónői Reggeli. 10 reggeli, 2 workshop, 2 marketing csoport és egy jótékonysági főzés fémjelzi az elmúlt egy évet. Büszkék vagyunk rá, hogy kezdeményezésünk gyümölcsöző üzleti együttműködéseket, energiától duzzadó, inspiráló beszélgetéseket és egy lendületes, összetartó közösséget hozott létre. Egy fantasztikus hangulatú születésnapi reggelin, nagyszerű előadók és finom falatok mellett ünnepeltük együtt a közös sikert: mi csak a keretet adjuk, az időt és a teret, de tartalommal és élettel a kecskeméti vállalkozónők töltik meg.

 


 
A születésnapi vállalkozónői reggelin gondolatébresztő előadásában ígéretes kecskeméti jövőképet vázolt fel a hallgatóságnak Szemereyné Pataki Klaudia polgármester asszony. Jelen volt az eseményen Engert Jakabné, a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület elnöke, illetve a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara képviseletében Utasi Melinda gazdasági igazgató. A nap témáját pedig Olasz Anna világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes hosszútávúszó adta elő: titok nincs, csak kemény munka és szenvedély legyen.

 Anna "csak" úszik. Röpke 10 és 25 km-es távokon, nyílt vízen. Ha mindez nem lenne elég figyelemre méltó teljesítmény, többször állt már fel a padlóról. Hiába harcolta ki az olimpiai szereplés lehetőségét 2012-ben, de az egy országból induló versenyzők számát korlátozó szabályok miatt nem indulhatott a londoni olimpián. 2016-ban az olimpia előtt három héttel derült ki, hogy mégiscsak utazhat Rióba a doppingvétség miatt szankcionált orosz versenyző helyett. Három hét alatt felkészülni egy olimpiára? Egy újabb lecke az élettől.

Két furcsára sikeredett olimpiai kvalifikáció után mégis mihez kezdjen egy sportoló? Adja fel az úszó karrierjét, és inkább hasznosítsa az amerikai üzleti diplomáját? Annát nem ilyen fából faragták, a hullámvölgy után a hazai rendezésű vizes vb-n 5. és 8., pontot érő helyet gyűjtött be az embert próbáló távokon, most pedig gőzerővel készül a 2020-as tokiói olimpiára.

 A thaiföldi és bulgáriai edzőtábor között nemcsak útba, hanem ámulatba is ejtette a Trendalelke Vállalkozónői Reggeli közösségét: Anna egy jó nagy adag inspirációval és stratégiai-taktikai fegyvertárral vértezett fel bennünket, mert hosszútávúszni pont olyan, mint vállalkozni: küzdelmes és hullámvölgyekkel tarkított, de sokat ad. Annának pedig nagyon szorítunk idén a glasgow-i úszó Eb-n.

 11-kor ugyan véget ért a reggeli, de azóta szinte alig győzzük olvasni, megválaszolni a vállalkozónői reggelis csoportban a lelkes üzeneteket, hozzászólásokat. Ismét egy tartalmas és motiváló reggelit töltöttünk együtt, ami hetekre muníciót ad a hétköznapokhoz.


Köszönjük mindazoknak, akik velünk tartottak. Akik még nem jártak nálunk, azokat csak biztatni tudjuk, látogassanak el hozzánk, hiszen azon túl, hogy fejlesztjük a vállalkozásunkat marketing és szervezetfejlesztési témákban, remek hangulatú eseményen köthetnek új ismeretségeket.


A következő Trendalelke Vállalkozónői Reggeli: 2018. 03. 22.


Képgaléria

Köszönet a fotókért Tormási Ákosnak.

 

 

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

 

Utoljára frissítve: csütörtök, 22 február 2018 22:49
Értékelés:
(10 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449