TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Életpálya \ Másodszor az ország legjobbja a kecskeméti fodrász
18
2014 nov.

Másodszor az ország legjobbja a kecskeméti fodrász

Másodszor az ország legjobbja a kecskeméti fodrász Fotó: https://www.etsy.com/listing/125779877/beautiful-bronze-scissor-shears-necklace

 

2014. november 16-án vasárnap rendezték meg a vb-válogató versenyt a budapesti Hajas-szalonban, melynek kecskeméti résztvevője is volt Farkas Tamara személyében.


Tamara előtt nem ismeretlen terep a versenyzés, hiszen idén áprilisban a Szakma Sztárja versenyen aratott diadalt az erős mezőnyben. Felkészítő tanára Demeter Tünde fodrászmester volt, aki az utóbbi években 3 tanulójával hódította el az első helyet a többi versenyző és oktatójuk elöl.

Farkas Tamara fodrász

A bevált versenyző-oktató páros október elején kapot felkérést Szécsényi István aranykoszorús fodrászmestertől,  hogy induljanak az országos válogatón, melynek tétje a jövő évi Brazíliában megrendezett Worldskills fodrász vb-re való kijutás volt. 1 hét gondolkodási idő után Tamara és Tündi úgy döntöttek, belevágnak. Kőkemény 3 hét következett számukra: mondhatni éjjel-nappal folyt a felkészülés, amelynek során a hajnal 2-ig történő gyakorlás mindennapos dolog volt. A felkészítő csapat időközben kiegészült Kökény Ferenc fodrászmesterrel, nemzetközi trénerrel, Hintenberger Máté fodrásszal, a háttérmunkát pedig Csató Roland segítette.

 

 


A vasárnapi versenyen 5 számban kellett bizonyítania Tamarának: női és férfi divatfrizurában, kontyfésülésben, férfi klasszikus frizura szárításában és dauercsavarásban.

A Hajas László vezette zsűri értékelte Tamara és felkészítő csapatamunkásságát: Farkas Tamara bizonyult a legfelkészültebbnek, így övé a lehetőség a brazíliai vb-n.

Most jön egy kis szusszanás, aztán jövő év augusztusáig nincs megállás. Válogatott fodrász szakemberek, trénerek, pszichológus és sportoktató készítik fel Tamarát a vb-re.

Gratulálunk és további sok sikert!!

Utoljára frissítve: kedd, 18 november 2014 13:20
Értékelés:
(9 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449