TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Életpálya \ Álláskeresés és karrierépítés Gutai Mártával

24
2014 nov.

Álláskeresés és karrierépítés Gutai Mártával

Álláskeresés és karrierépítés Gutai Mártával Fotó: Petróczi Réka

Szívesen váltanál munkahelyet, vagy akár pályát is módosítanál? Hónapok óta keresel állást? Nem jutsz előrébb a karrierépítésben? Akkor érdemes követned Gutai Márti praktikus karrier tanácsait a trendalelke.hu-n:

 

Gutai Márta karrier tanácsadó, coach és grafológus szakértő vagyok.

Humánmenedzsment és üzleti coaching végzettséggel és tapasztalattal rendelkezem, több mint hat éve foglalkozom karrier tanácsadással, coachinggal és oktatással. Dolgoztam multinacionális és magyar tulajdonú cégeknek mint HR szakértő, ma már tanácsadói oldalról segítem a munkavállalókat, cégvezetőket.


A pályakezdőket az elindulásban, a pályamódosítókat vagy a munkába visszatérő anyákat pedig abban tudom támogatni, hogy megtalálják az elképzeléseikhez, egyéniségükhöz, körülményeikhez leginkább illeszkedő munkát, szakterületet.


Aki tovább szeretne lépni a pályáján, azzal közösen megtervezzük a fejlődéséhez vagy a karrierje további állomásaihoz vezető lépéseket. Praktikus tanácsaim jól jöhetnek álláskereséskor vagy állásinterjú előtt, de akár a próbaidő alatt is. Hogy ne csak a munkára találás, hanem az új munkahelyre való beilleszkedés is zökkenőmentes legyen!

Célom, hogy aki hozzám fordul, könnyebben boldoguljon az álláskeresés során, valamint általában a munkahelyén, és tevékenységében megtalálja az örömteli kiteljesedés forrását.


Mottóm: Soha ne mondj le az álmaidról, hozd ki magadból a legjobbat!

 

Bátran kérdezzetek! A  kérdéseket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen várom!

Utoljára frissítve: hétfő, 24 november 2014 16:30
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449