TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Életpálya \ Kecskeméti állásbörze a négyzeten
10
2015 ápr.

Kecskeméti állásbörze a négyzeten

Két állásbörzét is tartanak jövő héten Kecskeméten. Előbb a GAMF-on várják a nem csak főiskolás korú álláskeresőket, majd a Kormányhivatal Foglalkoztatási Osztályának rendezvényén, ahol toborzást tart a Magyar Honvédség.

 

18. Állásbörze a Kecskeméti Főiskolán – nem csak főiskolásoknak

Minden eddiginél több kiállító vesz részt a Kecskeméti Főiskola idei állásbörzéjén. Az 53 standon jelen lesznek multinacionális cégek, kis- és középvállalatok, személyzeti tanácsadó cégek és állami szervezetek képviselői is. Az előzetes jelzések szerint a cégek 400 üres álláshelyre keresnek új munkatársakat.

Az érdeklődő látogatók a Kecskeméti Főiskola Hallgatói Szolgáltató Központjának több – az álláskeresést segítő – ingyenes szolgáltatását is igénybe vehetik. A központ munkatársai tanácsokat adnak az önéletrajz vagy a motivációs levél megírásához, segítenek a felkészülésben egy állásinterjúra, tippeket adnak az eligazodáshoz a munkaerőpiacon. A börze a Kecskeméti Főiskola jelenlegi és volt hallgatóin túl hasznos lehet minden érdeklődő számára, aki munkát keres, munkahelyet váltana, vagy csak kíváncsi régiónk aktuális munkaerő-piaci helyzetére és igényeire, a cégek által kínált állás- és gyakornoki helyekre.

Mikor: 2015. április 15. 9:00 – 15:00 óráig
Hol: Kecskeméti Főiskola GAMF Kar, Törös Olga Sportcsarnok, 6000 Kecskemét, Izsáki út 10.
 

Ma sikerülni fog - állásbörze

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya állásbörzét rendez Programok: 9.00 - 9.15 - Megnyitó - Dr. Kerékgyártó-Minda Mária Judit, Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatal, hivatalvezető, Köszöntő – Kollár Péter Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály, főosztályvezető, 10.00-11.00 - Toborzás - Magyar Honvédség
Minden érdeklődőt szeretettel várnak! Önéletrajzot hozzon magával!

Mikor: 2015. április 17. (péntek) 09.00 és 12.00 óra között.

Hol: Foglalkoztatási Osztály (volt Munkaügyi Kirendeltség), 6000 Kecskemét, Klapka utca 34.

Utoljára frissítve: péntek, 10 április 2015 14:13
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449