TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Csak egy lájk, és Kecskemét lehet az első
19
2015 okt.

Csak egy lájk, és Kecskemét lehet az első

 
Még 4000 lájkra szüksége van a kecskeméti pályázatnak, hogy jó esélyekkel várhassa a 2018-as Európa Ifjúsági Fővárosa címért folytatott vereseny novemberi eredményhirdetését. Dr. Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét alpolgármestere kér bennünket arra, hogy a város sikere érdekében lájkoljuk az Open 2018 Kecskemét hivatalos facebook oldalát és buzdítsuk erre családtagjainkat, barátankat is.Az európai ifjúsági szervezetek közös fóruma, az Európai Ifjúsági Fórum 2009 óta évente meghirdeti az Európa Ifjúsági Fővárosa címre szóló pályázati felhívást, amelyre bármely európai város leadhatja a pályázatát, és elnyerheti egy teljes évre ezt a címet. A címet elnyerő város egy esztendőn keresztül a kontinens fiataljainak tudományos, kulturális, sport, gazdasági, közösségi és szórakozási központjává válik. Különböző nagyszabású nemzetközi programok, konferenciák, koncertek, sportversenyek, kiállítások kerülnek megrendezésre a kiválasztott városban.

A 2018-as Európa Ifjúsági Fővárosa címért Kecskemét egyedüli magyar indulóként 19 másik európai várossal versenyzett és került be a döntőbe Cascais (Portugália) Manchester (Egyesült Királyság), Újvidék (Szerbia) és Perugia (Olaszország) társaságában. Azt, hogy 2018-ben az öt város közül melyik viselheti majd egy egész éven keresztül az Európa Ifjúsági Fővárosa címet, idén november 28-án hirdetik ki Madridban.

A nemzetközi zsűri a döntés meghozatalakor figyelembe veszi a városok társadalmi támogatottságát is. Ennek egyik legfontosabb mércéje az adott település pályázatához tartozó facebook oldal kedveltsége és látogatottsága. A kecskeméti oldal ebben a virtuális versenyben jelenleg az első helyen áll 16.000-et meghaladó kedveléssel.

 

Tetszett, amit olvastál?

 

Csatlakozz közösségünkhöz a trendalelke.hu honlapon, facebook oldalunkhoz, és nem maradsz le a kecskeméti nőknek fontos hírekről, eseményekről, ajánlókról.

 

Kecskeméti nőnek lenni jó!

Utoljára frissítve: hétfő, 19 október 2015 10:19
Értékelés:
(43 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449