TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Egy varázslatos est bevételéből támogatják a kecskeméti hospice szolgálatot

13
2016 dec.

Egy varázslatos est bevételéből támogatják a kecskeméti hospice szolgálatot


Az Empír Enteriőr szalonjában tartott közös ügyféltalákozót a jótékonyság jegyében az Arborétum Lakópark, az Empír Enteriőr és a NoLimit Fashion november 18-án Magic night címmel. A vendégeket Polyák Lilla énekesnő és Badár Tamás bűvész szórakoztatták, finom falatokkal pedig a Fekete Bársony Cukrászda és a Vital Élőételbár kényeztették. Az est egyik fénypontjaként a No Limit Fashion az ünnepi és báli trendeket mutatta be exkluzív divatbemutatóján. A vendégek minden bizonnyal jól érezték magukat, hiszen a tombolán közel félmillió forint gyűlt össze, amit a szervezők ma adtak át az Ölelő Kéz Ápolási és Hospice Alapítványnak.

 

Szabados Lilla, Szabadosné Földi Ilona, Dr. Fáy Tamásné, Mándity Dóra és Magony Zoltán

 

Szabadosné Földi Ilona, a NoLimit Fashion tulajdonosa úgy gondolta, hogy ez alkalommal egy olyan szervezetet szeretnének támogatni, melynek tevékenysége nem olyan látványos, mégis hihetetlenül áldozatos munkát végeznek. Így esett a választásuk az kecskeméti Ölelő Kéz Ápolási és Hospice Alapítványra.

Örömünnep ez a mai nap nekünk. 21 éve, 26 környékbeli településen végzünk otthonápolási szolgálatot, sokszor végstádiumban lévő betegeknél szakemberek – orvosok, pszichológusok, dietetikusok, kórházi lelkészek, gyógytornászok és ápolók – áldozatos munkájának köszönhetően – mondta el Dr. Fáy Tamásné az alapítvány elnöke a mai adományozó eseményen.

A kiemelten közhasznú alapítvány tevékenységét az OEP finanszírozza, így ingyenesen végezheti a szolgálatot a betegek részére, de szakmai továbbképzésekre és eszközvásárlásra csak adományok és 1 %-os felajánlások által van lehetőségük. A Magic Night tombalabevétele egy közel 400 ezer forintos fizioterápiás eszköz vásárlását teszi lehetővé az alapítványnak.

Magony Zoltán, az Empír Enteriőr tulajdonosa elmondta, hogy hagyományteremtő szándékkal, immár második alkalommal rendeztek szervezőtársaival ügyféltalálkozót a jótékonyság jegyében. A májusi Eper Party tombolabevételével a szintén kecskeméti, Kutyával Egy Mosolyért Alapítványt támogatták, hogy a kutyás terápia minél több felnőtt és gyermek gyógyulását, fejlesztését tegye lehetővé Kecskeméten.

Az Arborétum Lakópark is első hívó szóra csatlakozott a szervezőkhöz, hiszen nekik is szívügyük a jótékonyság, évről évre rendszeresen támogatják a Nagycsaládosok Egyesületének kecskeméti szervezetét - mesélte el Mándity Dóra marketing event menedzser a mai sajtóeseményen.

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szerda, 14 december 2016 15:46
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449