TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Mosolyt ajándékoztak a kecskeméti Mercedes-dolgozók

21
2016 dec.

Mosolyt ajándékoztak a kecskeméti Mercedes-dolgozók

 

Ünnepi hangulat szállta meg a Mercedes-Benz kecskeméti gyárát kedden: hátrányos helyzetű gyermekeket és szüleiket vendégelték és ajándékozták meg karácsony alkalmából.

 

 

A Mercedes-Benz dolgozói az elmúlt időszakban 200 dobozt töltöttek meg ajándékkal és szeretettel. Ennek egy részét személyesen a gyár vezetősége adta át a gyermekeknek, hogy szebbé varázsolják számukra az idei karácsonyt.

A kis vendégeket süti, karácsonyi tea és kakaó is várta, sőt, beülhettek a Mercedes autóiba, a gyár területén pedig egy mini túrát tartottak nekik a busszal, mely elfuvarozta őket a német vállalathoz.

 

 

Német mintára „Ajándékozz mosolyt!” felkiáltással szervezték a gyűjtést, immár második alkalommal. A csomagok nagy részét a gyár dolgozói a következő napon juttatják el az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítványon, valamint a Család- és Gyermekjóléti Központon keresztül azoknak a családoknak, ahol még az is gondot okoz, kerül-e meleg étel az ünnepi asztalra. A gyermekeknek viszont a Mercedes dolgozóinak köszönhetően lesz mit kibontani a fa alatt.

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szerda, 21 december 2016 09:52
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449