TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ 3+1 ok, amiért a kecskeméti Karácsonyi Vásárban megtalálod, a tuti ajándékot idén

21
2016 dec.

3+1 ok, amiért a kecskeméti Karácsonyi Vásárban megtalálod, a tuti ajándékot idén

3+1 ok, amiért a kecskeméti Karácsonyi Vásárban megtalálod, a tuti ajándékot idén Fotó: Banczik Róbert


Remek programokkal és örömkorcsolyázással hangolódhatunk az ünnepre a főtéri adventi vásárban, de hódolhatunk kulináris élvezeteknek, és még remek karácsonyi ajándékokat is beszerezhetünk egyúttal.1. Az egész Főteret benépesíti a zsibongó adventi kavalkád: számtalan árus megfizethető árú portékái között böngészhetsz varázslatos főtéri hangulat közepette.

2. A webkamerán keresztül bármikor kileshetsz a Főtérre és így biztosan elkerülöd a tömeget. A webkamerát itt éred el.

3. December 23-ig kézműves vásárral egészült ki a karácsonyi forgatag, ahol helyi termelők és alkotók portékái közül válogathatsz. Finom sajtok, füstölt portékák, Napország gyümölcseiből készült lekvárok, fürjtojás és homoktövis készítmények mellett ékszerek, textilből varrt csodák, népi játékok és praktikus kézműves használati tárgyak is színesítik az adventi vásár kínálatát. A Kézműves Vásárról élő videó is készült, ahol előre meg tudod nézni, hogy mel termelők és kézművesek vannak jelen idén. Video itt.

 

Fotó: Banczik Róbert+ 1 tipp: Egy pohár finom, gőzölgő, fűszeres forralt bor vagy tea biztosan jól esik a nagy karácsonyi rohanásban. Ha a Rotary Club hordó-kuckójánál fogyasztod a forró italokat a tested mellett a lelkedet is melengetheted, ugyanis adományoddal  Kecskemét részvételét segíted a Nemzetközi diákcsere hálózatban.

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szerda, 21 december 2016 17:33
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449