TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Szárnyalt a képzelet és a boldogság a Magnus Aircraft karácsonyán

22
2016 dec.

Szárnyalt a képzelet és a boldogság a Magnus Aircraft karácsonyán

 

A Magnus Aircraft karácsonyi jótékonysági délutánján ajándékok mellett élményeket is kaptak a nehéz körülmények között élő gyermekek.

 

 

A kecskeméti Karácsonyi Cipősdoboz Akcióhoz csatlakozva sok-sok ajándékot összegyűjtve igyekezték az ünnepet boldoggá tenni rászoruló gyermekek számára. A Trafó utcai üzemben 25 gyerek személyesen vehette át a neki címzett dobozt.

 

 

Az ünnepség alkalmával vetélkedő is várta őket, valamint bepillantást nyerhettek a repülés kulisszatitkaiba. Ennek szerves része volt, hogy a Magnus Aircraft két repülőgépébe is beszállhattak. Ezután következhetett az álomrepülő-rajzolás, az alkotásokból pedig a Malom Központban nyílik majd jövőre kiállítás.

 

 

A Magnus Aircraft a kultúrát is patronálja: 2016. novemberében a vállalat és a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ egy közös együttműködésről szóló megállapodást írt alá. Kecskeméten már második alkalommal indul el a Thália Bérlet, mely leginkább a fiataloknak és a színházi ínyenceknek szól. A Hírös Agóra által összeállított bérletben különleges előadások szerepelnek 2017 májusáig. Ennek a bérletnek létrejöttét támogatja most a Magnus Aircraft.

Bővebb információ a Thália Bérletről

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449