TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Tekerj, fuss és jótékonykodj vele Kecskeméten!
24
2017 ápr.

Tekerj, fuss és jótékonykodj vele Kecskeméten!

 

Most már talán tényleg tavaszra vált az időjárás, úgyhogy nincs több kifogás, irány a szabadba mozogni! Az elkövetkezendő két hétvégén ráadásul mindezt jótékony céllal is megtehetjük Kecskeméten, futva, kerekezve.

 

 

 

III. SZÉP Kihívás Kerékpáros teljesítménytúra

Rajt: Auchan Kecskemét, Dunaföldvári út 2., hátsó parkoló

Időpont: 2017. április 30., 8:00–20:00

Most vasárnap nyeregbe pattanva jó kis kalandra vállalkozhatunk: kétszáz alatt nem ússzuk meg - ígérik a szervezők. A rendezvény fővédnöke Boronkay Peti, kétszeres paratriatlon világbajnok, hazánk riói paralimpiai résztvevője.

A III. SZÉP Kihívást egy alapítvány segítségével hátrányos helyzetű gyermekek megsegítésére szervezik. Gyűjtsünk közösen az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány által támogatott, rászoruló családok gyermekeinek! A rendezvény egész ideje alatt szívesen fogadják az akár használt, akár új sporteszközöket (labda, ugrálókötél, gördeszka, görkorcsolya, korcsolya, roller, bicikli, tollasütő, labda, stb.), amiket a szervezők a mezőny beérkezése után együtt adnak át az alapítvány vezetőinek. Akár tekersz aznap, akár nem tervezed ezt, felajánlásodat köszönettel és hálával fogadják egész nap a Túraközpontban, a kecskeméti Auchan parkolójában.

Tudnivalók:

 • Útvonal: Kecskemét – Kadafalva – Ballószög – Kerekegyháza – Kunbaracs – Ladánybene – Lajosmizse – Nagykőrös – Kocsér – Tiszakécske – Kerekdomb – Lakitelek – Tiszaalpár - Kiskunfélegyháza – Fülöpjakab – Jakabszállás – Orgovány – Izsák – Ágasegyháza – Ballószög – Kadafalva – Kecskemét
 • Parkolás: parkolási lehetőség rendelkezésre áll
 • Szervező: Magyar Kerékpárosklub Kecskeméti Területi Szervezete
 • Táv és szintidő: 204 km – 12 óra
 • Nevezési díj: nincs.
 • Előnevezés: KÖTELEZŐ április 27 (csütörtök), déli 12:00-ig itt!

A rajthoz és a célba érkezésedhez nyugodtan hívd ki családodat, ismerőseidet szurkolni, biztatni!

Részletek

Facebook esemény

 

 

Jótékonysági Futás - Együtt Ábrisért!

Helyszín: Benkó Zoltán Szabadidőközpont, Csabay Géza krt. 7.

Időpont: 2017. május 7., 10:00

Ábris 2016. július 31-én születetett. Csodaszép, mosolygós kisgyermek. De ez év márciusának végén rossz hírt közöltek az édesanyával: egy genetikai teszt eredményeként SMA 1-es típusú betegséget diagnosztizáltak a babánál. Ez egy gerincvelői idegsorvadás, amely az élettel nem összeegyeztethető – az esetek 80%-ában nem érik meg a betegek az 1 éves kort. A megoldást egy igen költséges kezelés jelentheti az Egyesült Államokban. A Fuss Velem szervezésében jótékonysági futásra buzdítanak mindenkit országszerte, miközben minden futót arra kérnek, ki-ki lehetőségei szerint nyújtson anyagi támogatást a családnak, hogy vállalni tudják a kezelést. A szerveződés központja Tata, ahol a futás alkalmával ott lesz a nehézségekkel küzdő család is, de Kecskeméten ugyancsak szelhetjük a kilométereket a nemes ügy érdekében.

Az adományokat az alábbi bankszámlaszámra várják:

 • Bery-Janusko Ildiko Flora
 • 11773401-01338164
 • Megjegyzés: Fuss, hogy élhessen!

Facebook esemény

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: hétfő, 24 április 2017 14:56
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

 • Trendalelke.hu Blogmagazin
 • +36302434449