TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Kezetekben a döntés, szavazzatok: járjon éjszakai busz Kecskeméten?
23
2017 máj.

Kezetekben a döntés, szavazzatok: járjon éjszakai busz Kecskeméten?

 

Sokszor negatív kritikával illetjük a kecskeméti közlekedést, hát most itt az alkalom, hogy beleszóljunk! Az önkormányzat éjszakai járat elindítását kezdeményezné, de ehhez látniuk kell, hogy a lakosság szeretné-e ennek rendszeresítését.

 

Főként a fiatalabb korosztálynak tenne jót a város vezetése, ha megoldanák az átbulizott éjszaka utáni biztonságosabb, könnyebb hazatérést. Noha a kecskeméti éjszakai élet még koránt sem veszi fel a versenyt a fővárosival vagy akár a szegedivel, hiába is lenne virágzó bulinegyed a központban, ha utána a nem belvárosi szórakozóknak gyalogszerrel kellene hazabotorkálniuk. Ráadásul tudjuk, hogy fiatal hölgyként ez határozottan felér egy bátorságtúrával…

A Kecskeméti Fiatalok honlapon útjára indítottak egy igényfelmérő kérdőívet, ami a bulizási szokásokat méri fel, hogy megtalálják az optimális megoldást az éjszakai közlekedésre.

 

A kérdőív kitöltési határideje: 2017. június 6.

 

A kérdőív itt található.

 

A júniusi közgyűlésen már szeretnék előterjeszteni az éjszakai járat kérdését az illetékesek, próbajárat pedig akár már nyáron indulhat, úgyhogy gyerünk, szánjatok pár percet az igényfelmérőre!

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: kedd, 23 máj. 2017 16:48
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449