TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Holnap reggel izomlázzal ébred fél Kecskemét

27
2017 máj.

Holnap reggel izomlázzal ébred fél Kecskemét


A sporttevékenységek felsorolásától is izomlázunk lett, annyi mozgalmas program várja a Mozdulj ki Kecskemét! családi sportfesztivál látogatóit a Malom Központban. A város még csak ébredezett 3/4 8 körül, de a Malom Központ panorámás tetőteraszát már beborították a jógaszőnyegek. Sokan döntöttek úgy, hogy Benkő Ildikó segítségével (Danu Jóga Központ) energetizáló jógával kezdik a napot. A pazar kilátást és a jógamozdulatok hatását még lehetett überelni, Ildikó ugyanis illóolajokkal teremtett meghitt atmoszférát a jógázás szerelmeseinek.

 A kivételes helyszín nem csupán a képeken mutat jól, a résztvevők is imádtak a város szívében jógázni, el is hangzott a kérdés: Mikor lesz a következő alkalom? A kérdés kiváló, ezúton szeretnénk petíciót benyújtani a szervezőknek a JÓGA A VÁROS FELETT programra.:)


9-kor Németh Andiék (Next Fitness) fújtak testébresztőt a Malom Központ szabadtéri színpadán, ahol már keményebb ritmusokra kellett bizonyítani a rátermettségünket.


A dinamizmus később sem hagyott alá, Gyöngyösi Szilvi grandUp őrületet produkált a színpadon. Szilvivel együtt ráadásul helyes kispasik is felléptek. Mint kiderült, családi koprodukcióban készült a műsor, ugyanis a fiatalemberek Szilvi fiai.

 


Időközben a tetőteraszon ismét egy különleges jelenségre lehettünk figylemesek, a "Kecskeméti Chen Tai Ji SE" harcművészei lágy, körkörös csikung mozdulatokkal hozták felszínre a belső energiákat. A tai chi lényege ugyanis nem a nyers izomerő, hanem a belső erő adja meg az alapot a küzdelemhez. Bár a tai chit eredetileg harcművészetként művelték, ma már többnyire egészségmegőrzés, valamint a belső erő fejlesztése céljából gyakorolják művelői.

 

11 óra után már szinte lekövetni sem tudtuk az eseményeket, annyi szálon futott tovább a sportfesztivál. Ha már a futás kifejezést használtam, maradjunk is témánál: volt itt egyáltalán nem szokványos nagyszülő-unoka futás, családi váltófutás, és egyéni futás is, de a legcukibb talán a gazdi-kedvenc futás volt, ahol Dobó Enikő, a kecskeméti színház művésznője, és kiskutyája, Rozé is megmérette magát.

A Malom Központban kívül-belül minden négyzetcentimétert kitölt a sport: streetball, csocsó, sakk, biciklis ügyességi verseny, thai boxing, pingpon, tánc, köredzés, falmászás, kincskereső családi bicajtúra, már a felsorolásban is elfáradtunk..

Ha siettek, odaérhettek még több programra is. 17 órától Kasza Tibi lép fel a Malom Központ színpadán, és 18 óráig részt tudtok venni az alábbi aktivitásokban:

  • streetball
  • kincskereső bicajtúra
  • falmászás
  • lufihajtogatás
  • arcfestés
  • hoverboard tesztelés
  • ügyességi biciklis pálya
  • csocsó

 

KÉPGALÉRIA

 

Utoljára frissítve: szombat, 27 máj. 2017 17:07
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449