TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Átváltozásra fel - metamorfózis egy játékos app segítségével!

02
2017 jún.

Átváltozásra fel - metamorfózis egy játékos app segítségével!

Átváltozásra fel - metamorfózis egy játékos app segítségével! Szonja és Szonja néni

 

Kíváncsi vagy, hogyan nézel majd ki idős néniként? Hogyan festenél, ha a másik nemhez tartoznál? Szívesen lennél Mona Lisa? Vírus módjára terjed egy új alkalmazás, a FaceApp, amely vicces szelfikreálmányaival kebelezi be a világot. Számunkra is kihagyhatatlannak tűnt megnézni magunkat öregen vagy mondjuk férfiként.


A sztárok és a földi halandók körében egyaránt nagy sikk lett a FaceApp mostanság. Az Index például mosolyt csalt Áder János arcára, de ugyancsak népszerű lett a politikusokat vagy épp a forma-1-es versenyzőket csinos hölgyekké átszabni.

 

Zsanna Éva metamorfózisai...


Minket, újságírókat is beszippantott a láz, és nagy nevetések között nézegettük az átalakulásainkat. Köszönet Szonjának és Zsannának, hogy benne voltak a játékban, és arcukat adták a cikkhez!


Visszamehetünk az időben és megfiatalíthatjuk magunkat, vagy épp ellenkezőleg, letesztelhetjük, félni fognak-e az unokák tőlünk vagy bájos arcú nagymamik leszünk. Kétféle mosolyt tesztelhetünk magunkon; van egy opció, ami egységessé és világossá varázsolja az arcbőrünket, meg még minimális sminket is dob rá. Szintén kipróbálhatjuk, milyen lenne, ha az ellenkező nemhez tartoznánk. Ezekből a szösszenetekből aztán két- vagy négyképes kollázst fabrikálhatunk, majd lehet dicsekedni vele a közösségi médiában és/vagy riogathatjuk vele a chatalkalmazásokon, e-mailen keresztül az ismerősöket. Néhány percig tényleg szórakoztató, és még fizetni sem kell érte. Legalábbis ezekért a funkciókért.

 

Szonja díva alteregója


1490 Ft-ért válthatunk a FaceApp Próra, és akkor reklámmentesen gyárthatjuk a képeket, amikre az alkalmazás vízjele sem kerül fel. Továbbá, ha több arc is van a képen, kiválaszthatjuk, melyikkel szeretnénk vicceskedni, sőt, a szűrőket halmozni is tudjuk. Azt ígérik, a fizetős verzióban mindez villámgyorsan történik. Mi az ingyenes lehetőséggel is elégedettek voltunk e téren. Egyetlen hibajelenség, amit tapasztaltunk, hogy a Viberhez nem akart kapcsolódni képküldéskor.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szombat, 03 június 2017 17:21
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449