TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Egy mobil app kecskeméti vállalkozásoknak – KulcsInfo, egy érintésre a siker kulcsa
20
2017 jún.

Egy mobil app kecskeméti vállalkozásoknak – KulcsInfo, egy érintésre a siker kulcsa

 

„Akinek nincs esze, legyen notesze!” – tartja a mondás. De a mai Világban nincs szükség rá, hiszen az embereknek ott van a telefon a kezükben szinte éjjel-nappal. Nyomkodjuk reggel, délben és este is, néha – valljuk be – fölöslegesen. De nem hiába hívják ezeket a készülékeket okostelefonnak. Ha mi is okosak vagyunk, akkor a kényelmünket tudják szolgálni és a hasznukra válhatnak. Az applikációk segítségével például utalhatunk a bankszámlánkról, vigyázhatunk az egészségünkre, és könnyen hozzáférhetünk az aktuális üzleti információkhoz.

 

Egy mobil app kecskeméti vállalkozásoknak:


KulcsInfo - Androidos készülékre

KulcsInfo – Iphone készülékre


A mobiltelefon térhódítása villámgyors. Tulajdonságaik napról napra fejlődnek, ma már csak részben használjuk telefonálásra a készüléket. Az utóbbi években megjelenő okostelefonok alkalmasak fényképezésre, videók rögzítésére, és megannyi olyan tevékenységekre, amelyekre korábban kizárólag a számítógépek voltak megfelelőek.

A fejlődés annyira gyors, hogy igazán nehéz követni, viszont aki ráérez az ízére, mindig többet és többet akar megismerni belőle.

 

 

Az üzleti életben mindig a hatékonyság és a gyorsaság a nyerő.

 

Az üzleti alkalmazások akkor sikeresek, ha használatával gyorsabban jutunk olyan információkhoz, amelyekre szükségünk van.

A KulcsInfo applikáció a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara regisztrált cégei és a Kamara közötti, okostelefonra és táblagépre optimalizált alkalmazása, amelynek legfőbb küldetése a friss és releváns szakmai és kamarai információk nyújtása. A menüpontokkal közvetlenül elérhetők az aktuális hírek, rendezvények, pályázatok, szakképzési információk, a Széchenyi Kártya igénylés, a kamarai regisztráció, a fontos adatbázisok, az ügyfélszolgálatok, a munkatársak. Az alkalmazásban minden főbb téma megtalálható, amely a vállalkozókat, cégvezetőket érdekelheti, és a kkv-k számára hasznos.

KulcsInfo - Androidos készülékre

KulcsInfo – Iphone készülékre

Töltse le ingyenesen a KulcsInfo kamarai appot és első kézből értesül az aktuális gazdasági hírekről, pályázati lehetőségekről, rendezvényekről. KulcsInfo - egy érintésre a siker kulcsa.

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az Ön sikerének kulcsa!

Utoljára frissítve: kedd, 20 június 2017 11:43
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449