TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Csak egy sütőpapír, és kreatív séf lehetsz!
22
2017 jún.

Csak egy sütőpapír, és kreatív séf lehetsz!

Kép: Cool Material Kép: Cool MaterialÓriásit alkotott az IKEA, de nem lakberendezés fronton! Aki vett már tőlük bútort, egycsapásra avanzsálhatott asztalossá. Nos, most a konyhában ügyetlenkedőkből varázsol egy zseniális ötlettel elfogadható séfeket a svéd vállalat. Aki gyakorlott a gasztronómiában, szerintünk szintén nem vetné el a forradalmi újítást rohanós napokon.

 Elronthatatlan az étel az IKEA és egy kanadai marketinges cég közös agyszüleményével: élelmiszer-biztonságos tintával sütőpapírra felrajzolták néhány étel hozzávalóit. A dolgunk mindössze annyi, hogy az alapanyagokat a lapra porciózzuk, összehajtogatjuk, majd bedobjuk a sütőbe. Az eredmény garantáltan finom lesz. Az elv tehát nagyon hasonló a bútorokhoz, hisz azokhoz is olyan részletes útmutatót mellékelnek, hogy mi is képesek voltunk már összeszerelni egy egész szekrényt. A cél azonban most nem csupán az, hogy senki se valljon kudarcot, hanem szeretnék inspirálni az embereket, bátran kísérletezzenek receptekkel, új ízekkel és alapanyagokkal.

Gordon Ramsey kreációit nem fogják lepipálni a használók, sőt, a családnak sem fogunk tudni ennek segítségével előrukkolni életünk első karácsonyi halászlevével, de sült húsokat, halat, tésztaféléket simán prezentálhatnak a lusta vagy nem túl gyakorlott szakácsok. A recepteket természetesen olyan alapanyagok ihlették, melyek az IKEA élelmiszerpolcain sorakoznak.

 

Forrás: Leo Burnett Toronto

A “Cook this page” óriási hátránya - egyelőre: nem forgalmazzák, mindössze egy kanadai konyhabemutató alkalmával tárták a nagyközönség elé a lehetőséget, hogy bárki kedvére vihetett haza az előrajzolt sütőpapírokból.

Mivel az egész világ felkapta azonban a fejét az ötletet látva, csodálkoznánk, ha nem jelenne meg hamarosan a budaörsi, a budapesti vagy az újonnan nyílt, soroksári áruházban. Mi legalábbis bízunk benne, hogy egyszer kipróbálhatjuk!

A bejegyzés végére görgetve videót is találsz a hiánypótló ötletről használat közben.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: péntek, 23 június 2017 20:36
Értékelés:
(2 szavazat)

Média

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449