TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Kecskeméti a legmenőbb rendőrségi kampány, amit valaha láttunk!
24
2017 júl.

Kecskeméti a legmenőbb rendőrségi kampány, amit valaha láttunk!

 

Reméljük, Bács-Kiskun megyében hamarosan példaértékű lesz az ittas vezetés statisztikája! A Kecskeméti Rendőrkapitányság összefogott a Koch borászattal és a Hírös Gong Taxival, együttműködésük terméke egy új baleset-megelőzési program, az Él/vezet.

 

 

A Kecskeméti Városi Balesetmegelőzési Bizottság (VBB) Él/vezet nevű kampányának célja, hogy a borospalackok címkéjén megjelenő logóval felhívja a figyelmet az ittas vezetés veszélyeire, és a minőségi, felelős borfogyasztásra sarkallja az embereket. 

 

 

A megyeszékhelyi rendőrök felvették a kapcsolatot Koch Csaba borásszal, a Duna Borrégió soros elnökével, hiszen a kulturált borfogyasztás velejárója, hogy ittas állapotban senki ne üljön volán mögé, a Koch borászat pedig elhivatott hirdetője ennek. A közös elgondolás eredményeként született meg, hogy egy figyelemfelhívó logót helyeztek el a borospalackok címkéjén.

 

 

A kampányhoz a Hírös Gong Taxi is csatlakozott a VBB megkeresésére: a borosüvegen lévő matricák bemutatását, vagy az arról telefonnal készített fénykép bemutatását követően 10 % kedvezménnyel szállítja otthonukba a szolgáltatást igénybe vevőket, így már az sem lehet kifogás, hogy egy kellemes koccintás után fuvar nélkül maradunk vagy méregdrágán jutunk csak haza.

 

 

A Koch borászat új termékeinek, a Koch Frisch válogatás valamennyi palackján megtalálható a logó és egy weboldalcím, amit minden borfogyasztónak érdemes felkeresnie.

A Bács-Kiskun megyei rendőrök a nyári hónapokban tesztelik az új programot, amit később az egész országra kiterjesztenének, hogy a bortermelők és a borfogyasztók bevonásával megelőzzék a baleseteket és formálják a szemléletet.

Fehér Anna borszakértő, a kecskeméti Koch Borkereskedés üzletvezetője elmondta nekünk, bíznak benne, hogy országszerte más borászatok is bekapcsolódnak majd a kampányba.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: hétfő, 24 július 2017 18:22
Értékelés:
(10 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449