TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Eggyel több opciónk van kifárasztani magunkat a Szabadidőparkban!
05
2017 aug.

Eggyel több opciónk van kifárasztani magunkat a Szabadidőparkban!

 

Mindig büszkeséggel tölt el minket, ha valami új kezdeményezésnek lehetünk szemtanúi Kecskeméten. Ilyen látni, hogy a Benkó Zoltán Szabadidőközpont lassan kész fitneszcentrum, tegnap street workout pályával gazdagodott az izzasztó lehetőségek tárháza. Az ötletgazdák az ifjúság megszállott sportrajongói voltak.

 

 

 

Vazul Zsolt, a Hírös Sport Nonprofit Kft. létesítményüzemeltetési részlegvezetője testnevelőként, edzőként hangsúlyozta, örül, hogy a fiatalok hasznosan tudják itt eltölteni a szabadidejüket. Ezt bizonyították is: egy csapat fiatal avatta fel az eszközöket. A bemutatójuk csalóka volt, látszólag könnyedén tekerték, csavarták a testüket bármilyen pozícióba, bármilyen magasságban - pedig nyilvánvalóan egy kőkemény sportágról van szó.

 

 

Meglepetésünkre a csapat hölgy tagokkal is büszkélkedhet. Mikovics Lillától megkérdeztük, honnan csöppent ebbe a közegbe.

“Az interneten keresgélve ráleltem a kecskeméti Fegyencedzés csoportra, az ottani gyakorlatok tulajdonképpen az alapját képezik a street workoutnak - mindkét helyen a saját testsúlyunkkal dolgozunk -, és aztán nagyon megszerettem ezt az edzésformát” - mesélte nekünk a hajmeresztő mutatványokra képes Lilla. “Korábban akrobatikus tornáztam, de az nem jött be. Szerettem volna viszont erősebb lenni, erősíteni, ez adta a motivációt. Amint elmentem az első edzésre egy parkba, máris segítőkészek és befogadóak voltak velem a többiek.”

 

 

Megtudakoltuk, mik a legalapvetőbb gyakorlatok, amiket érdemes már magabiztosan végezni, mielőtt belefognánk a street workout edzésbe, hiszen azért nyilvánvaló a sérülésveszély, Lilla is túlvan már néhány húzódáson, ficamon.

“A húzódzkodás, tolódzkodás és fekvőtámasz után jöhetnek a nehezebb gyakorlatok” - figyelmeztetett.

 

 

Ezeket is lehet természetesen gyakorolni az új pályán, mely a fitneszpark mellett található a Szabadidőközpont területén belül. A használata ingyenes, mindössze a parkba való belépéskor kell kifizetnünk a belépőt, ami 100 Ft vagy havi bérlettel 1000 Ft.

 

Galéria a megnyitóról:

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: péntek, 04 augusztus 2017 23:13
Értékelés:
(1 szavazat)

Média

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449