TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Visszatapsoljuk a kecskeméti Színházak éjszakáját!

19
2017 szept.

Visszatapsoljuk a kecskeméti Színházak éjszakáját!

Fotó: Petróczi Réka - petroczireka.hu Fotó: Petróczi Réka - petroczireka.hu

 

A Ciróka Bábszínház egyedi hangulatú udvarán debütált a Színházak éjszakája Kecskeméten, méghozzá az egyik kedvencünkkel, a Hírös Gasztroszínház Keserű Aszújával, no és persze borkóstolóval fokozva az élményt.

 

 

 

A színes lampionok alatt kezdett (volna) kibontakozni a férfi és nő közötti egyszerűen csak bonyolult kapcsolat több híres irodalmi mű nyomán. Bata Éva és Bárnai Péter hol nagyon szerelmesek voltak, hol hajba kaptak - szó szerint.

 

 

A két főszereplő mellett Fehér Anna borász anekdotái és a Koch Borház borsora tették izgalmasabbá az estét. A borok mellett a Félegyházi Pékség ropogós pogácsái és a Garabonciás sajt különleges falatai fogták munkára az ízlelőbimbókat is, hogy minden érzékszervre ható estét kapjunk.

 

 

Fontos mellékszerepet kívánt magának az eső, ezért a közel 100 fős társaságnak költöznie kellett, rögtön az előadás kezdetekor. A szervezőket azonban nem érte váratlanul az égi áldás, a Ciróka Bábszínház nagyterme berendezve várta a közönséget, így cseppmentesen már ténylegesen kezdetét vehette ez a férfinek-nőnek, házastársaknak-szingliknek kötelező darab, mely új nézőpontokat ad, épít, felemel.

 

 

 

A teltházas előadás után sokan azt est további részét is a Hírös Gasztroszínház színészei és egymás társaságában töltötték. Ez nem meglepő egy olyan darab után, ami érzelmi hurrikánt korbácsol a lelkünkben…

 

Vissza, vissza!

 

Fotók: Petróczi Réka - petroczireka.hu 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: kedd, 19 szeptember 2017 10:27
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449